Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Jelenlegi legjobb lakáshitelek – összesítjük!

2019.11.21.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:29

Nyilvánvaló, hogy mindenki, így Te is a legjobbat szeretnéd mindenből, és ezt természetesen meg tudjuk érteni mi is. Éppen ezért vesszük elő időről időre bizonyos hiteltípusok legjobbjait; most a jelenlegi legjobb lakáshitelek vannak soron!

Jelenlegi legjobb lakáshitelek – összesítjük!

Azt, hogy egy hitel a „legjobb”, több tényező határozza meg. A THM, a maximális futamidő, a felvehető hitelösszeg és a hiteligénylés menete. Ez utóbbi sajnos minden lakáshitelnél ugyanolyan. Csupán az egyes bankoknál felajánlott kedvezményekben lehet különbség. Tehát ugyanazon a hosszadalmas ügymeneten kell átesned, bármelyiket is választod. Ebből a szempontból nézve tehát nem lehet azt mondani egyetlen konstrukcióra sem, hogy a jelenlegi legjobb lakáshitelek közé tartozik. Lássuk a THM-et!

Tekintsd át a legjobb lakáshiteleket és igényeld online, kattints ide.

Elöljáróban meg kell említenünk, hogy a jelzáloghiteleknél minden esetben egy intervallumban adják meg a THM-et. Vagyis van minimum- és maximumérték is. Ha csak a minimumot nézzük, akkor az OTP Bank toronymagasan vezet a 3,1% THM-mel a piaci kamatozású lakáshitele esetében. Míg ha a maximumot, akkor a Budapest Bank 5,33%-kal. Azért kell ezt külön kiemelnünk, mert a minimumérték eléréséhez meg kell felelni egy sor feltételnek, és az igényelt hitelösszegnek is viszonylag magasnak kell lennie, és ha valami Nálad nem illeszkedik a bank elvárásaihoz, akkor ezt nem kaphatod meg, csak valamivel magasabbat. Ha az OTP-t választod, akkor sem jársz rosszul, hiszen a THM maximumértéke náluk 5,9%, tehát épphogy csak magasabb, mint a Budapest Banké. Kijelenthetjük, hogy THM szempontjából a jelenlegi legjobb lakáshitel az OTP Banké.

A futamidőre nem térnénk ki, hiszem szinte minden lakáshitelnél 360 hónap a maximum, ennél csak kevesebb lehet, de az is csak elvétve, a felvehető hitelösszegeknél viszont igencsak nagy a szórás. Ha csak pármillió forintra van szükséged, akkor ezt a részt át is ugorhatod, de ha nagyobb összegre pályázol, akkor már válogatnod kell. Az OTP Bank ebben a mezőnyben sem teljesít rosszul a 75.000.000 forintos maximum hitelösszeggel, de a Budapest Bank, a K&H Bank és az Erste Bank 100.000.000 forintját nem éri utol. Ha tehát a minél nagyobb összeg a legfontosabb, akkor ez utóbbi három bankot ajánljuk, ha viszont kicsit kevesebb is elég, akkor az OTP ajánlata a jelenlegi legjobb lakáshitel a piacon.

Jó, ha tudod, hogy ez a cikk nem teljes körű, tehát lehet, hogy te egy másik pénzintézetnél találod meg azt a konstrukciót, ami a jelenlegi legjobb lakáshitel lesz a számodra. Ha kérdésed lenne a témával kapcsolatban, keress bennünket elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miért az expresszkolcson.hu?

Miért az expresszkolcson.hu?

2018.05.16.

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: expresszkolcson.hu, mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

Tovább olvasom
Kamatmentes hitel a babaváró kölcsön?

Kamatmentes hitel a babaváró kölcsön?

2019.10.08.

Röviden: igen, de kifejtjük hosszabban is, hiszen vannak olyan pontok a szerződésben, illetve a feltételek között, amik miatt ez a kamatmentes hitel is átváltozhat olyanná, aminek kamata van. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Lakáshitel összegét – hogyan befolyásolja az igénylő életkora?

Lakáshitel összegét – hogyan befolyásolja az igénylő életkora?

2020.11.18.

A lakáshitel összegét számtalan dolog befolyásolja, ám általánosságban elmondható, hogy a jövedelmi helyzet alapján derül ki, hogy mennyi lakáshitelhez juthatsz. Vannak persze más tényezők is, amelyek közül a legfontosabb a legtöbb banknál megtalálható felső életkori határ. Mit jelent a felső életkori határ?

Tovább olvasom
Hitelfelvételről – hogy csináljam okosan?

Hitelfelvételről – hogy csináljam okosan?

2018.11.28.

A fenti kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen ahány ember, annyiféle élethelyzet, amikhez más és más hiteltípusok tartoznak, és azokból is számtalan létezik. A most következő írásunkban tehát általánosságban fogunk beszélni a hitelfelvételről és annak buktatóiról.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával