Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Miért jó a babaváró kölcsön?

2019.10.30.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 21. 09:16

Gyakorlatilag biztosak vagyunk benne, hogy ha jogosult vagy rá, akkor már biztosan hallottál a babaváró kölcsönről, hiszen erről szóltak a hírek az elmúlt hónapokban. Ha viszont valamiért elkerülte a figyelmedet, akkor röviden összefoglaljuk neked, hogy miért jó a babaváró kölcsön!

Miért jó a babaváró kölcsön?

A babaváró kölcsönt kizárólag házastársak igényelhetik, és a különlegessége a rendkívül hosszú futamidő. Ami maximum 20 év lehet, míg egy átlagos személyi kölcsöné maximum 8-9 év. A törlesztőrészleteket is maximálták 50.000 forintban, és ha gyermek születik az első öt éven belül, akkor nincs kamata. Ellenkező esetben viszont a kamatot is meg kell fizetni. A törlesztés három évig szüneteltethető az első gyermek megszületése után, a másodiknál pedig további három év halasztás kérhető. Fontos, hogy a második gyermek megszületése után a fennmaradó tőketartozás 30%-át, a harmadik után pedig a 100%-át elengedi az állam, vagyis a konstrukció támogatássá alakul. És hogy miért jó a babaváró kölcsön ezeken felül?

Babaváró kölcsön igénylésedet indítsd el oldalunkon egyszerűen, kattints ide. 

A CSOK-ot és a babaváró kölcsönt akár együtt is fel lehet venni, ezért, ha a családalapítás a célod, akkor rendkívül egyszerűen tudsz ingatlant vásárolni. Mindehhez még akár egy ingatlanhitelt is igényelhetsz, tehát a családi ház nem lesz álom többé; oldalunkon kiváló ajánlatokat találhatsz. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a JTM szabályozást ez esetben is figyelembe veszik, ráadásul a babaváró kölcsönnél a negatív KHR listán való szereplés kizáró ok, a CSOK vissza nem térítendő támogatás igénylésénél viszont nem, tehát azt így is igényelheted.

Úgy gondoljuk, ennyivel már meggyőztünk arról, hogy miért jó a babaváró kölcsön, ám ha mégsem, olvasd el további írásainkat itt, a blogunkon, és az igénylés feltételeiről is tájékozódj ugyanezen cikkekben. A jogosultságodat az erre vonatkozó kalkulátorunkkal ellenőrizheted, és számos egyéb információhoz is hozzájuthatsz, ha a babaváró kölcsönnel foglalkozó aloldalunkra kattintasz. Amennyiben kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén! Ne feledd partnerünk oldalán is megtalálod a legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatokat, ehhez kattints ide.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Tények és tévhitek a Babaváró hitellel kapcsolatban

Tények és tévhitek a Babaváró hitellel kapcsolatban

2021.03.09.

Mit érdemes tudni a Babaváró hitellel kapcsolatban? Mi a Babaváró hitel? Kik igényelhetik? Milyen dokumentumok szükségesek az igényléshez? Megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket a Babaváró hitellel kapcsolatban.

Tovább olvasom
Kiderült, kinek érte meg leginkább a babaváró hitel

Kiderült, kinek érte meg leginkább a babaváró hitel

2022.02.07.

A babaváró hitel referenciakamata ismét emelkedett, ami rossz hír azoknak, akik elveszíthetik a támogatást.

Tovább olvasom
Babaváró hitel – érdemes igénybe venni a szüneteltetést?

Babaváró hitel – érdemes igénybe venni a szüneteltetést?

2022.01.12.

A szüneteltetés a babaváró hitel egyik lehetősége, ami a gyermek megszületése után válik elérhetővé – lássuk, érdemes-e igényelni!

Tovább olvasom
5 év után mennyi lesz a babaváró hitel törlesztőrészlete, ha nem születik gyermek?

5 év után mennyi lesz a babaváró hitel törlesztőrészlete, ha nem születik gyermek?

2020.11.14.

A babaváró hitel a számos előny mellett rejteget néhány buktatót is, amivel gyakran nem számolnak azok, akik igénybe veszik.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával