Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Banki követelmények a babaváró hitelnél

2019.09.12.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:47

Mint minden hitelkonstrukció esetében, így a babaváró hitelnél is megkell felelni a követelményeknek. Bonyolítja a helyzetet, hogy nem csak banki, de állami szinten megszabott kritériumok is vannak. Amiket valószínűleg olvastál már, de ha még nem, könnyedén megtalálhatod őket oldalunk „babaváró hitel” menüpontja alatt. Most viszont lássuk részletesen a banki követelményeket a babaváró hitel igényléséhez!

Banki követelmények a babaváró hitelnél

A banki követelmények a babaváró hitel felvétele esetén csak minimálisan különböznek a hagyományos személyi kölcsönöknél megszabottaktól. Itt is teljesíteni kell az alapvető kritériumokat, vagyis a 18. életév betöltése, az érvényes személyazonosító okmányok és a magyarországi, bejelentett, állandó lakcím ebben az esetben is elengedhetetlen. Ezeken felül a jövedelmet kell munkáltatói igazolással és bankszámlakivonatokkal igazolni, vagyis a normál ügymenet a babaváró hitelnél is kötelező. Igényeld a babaváró hitelt egyszerűen online oldalunkon, igényléshez kattints ide. 

Ám mivel a babaváró hitel egy egyedi hitelkonstrukció, ezért a banki követelmények a babaváró hitel igényléséhez itt még nem értek véget. Jó, ha tudod, hogy ezek bankonként eltérnek, tehát a hiteligénylés előtt érdemes részletesen tájékozódni a választott hitelintézetnél megszabott feltételekről, mert nem biztos, hogy mindent tudsz majd teljesíteni, és abban az esetben másik bankot kell keresned, ahol viszont mindenben megfelelsz a kívánalmaknak.

A banki követelmények a babaváró hitel esetében sokfélék lehetnek, erre adunk példákat. A minimális felvehető hitelösszegnél többféle összeget adnak meg, így lehetséges az, hogy míg az egyik pénzintézet 300.000 forintot ír, egy másiknál ez már 2.000.000 forint. Az elvárt jövedelem is többféle. Lehet a mindenkori minimálbér mindkét házasfél részéről, de lehet az is elvárás, hogy csupán az egyik félét kell igazolni, ám annak el kell érnie a nettó 130.000 forintot.

Mindenképp nézd át alaposan a banki követelményeket a babaváró hitel felvétele előtt, amit a bankok weboldalán tehetsz meg! Amennyiben kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Partnerünk személyi kölcsön ajánlatait is érdemes megtekintened, ehhez nem kell mást tenned csak kattints ide. 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelt?

Mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelt?

2024.01.24.

A folyósítás a hiteligénylés utolsó lépése. Ahhoz, hogy tervezni tudjunk az igényelt Babaváró hitellel, fontos, hogy tudjuk, mikor érkezik meg a számlánkra a hitelösszeg. Utánajártunk, hogy a dokumentumok beadása után hány nappal számíthatunk a pénzre. Mert fontos tudni, hogy mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelünket.

Tovább olvasom
Babaváró hitelt önerőként felhasználhatom?

Babaváró hitelt önerőként felhasználhatom?

2019.07.16.

Lakásvásárlásra készülsz, de nem áll a rendelkezésedre sem önerő, sem fedezetként felajánlható ingatlan? Családot alapítasz a pároddal, és szeretnétek közös otthonba költözni? Esetleg már úton is van a gyermeketek? Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, akkor a babaváró hitel megoldás lesz a számotokra. Mert egy szabadon felhasználható személyi kölcsönről van szó, amit bármire elkölthetsz. Ebből Te is levonhatod a következtetést, hogy a babaváró hitelt önerőként is felhasználhatod a leendő lakáshiteled igényléséhez!

Tovább olvasom
Babaváró hitel: minden, amit a TB jogviszony kapcsán tudnod kell

Babaváró hitel: minden, amit a TB jogviszony kapcsán tudnod kell

2022.03.09.

A TB jogviszony megléte, illetve annak mértéke alapvető követelmény a babaváró hitel igénylésekor – lássuk, mit kell tudni róla!

Tovább olvasom
Megéri-e a babaváró hitel gyermekvállalás nélkül?

Megéri-e a babaváró hitel gyermekvállalás nélkül?

2021.11.26.

Babaváró hitel gyermekvállalás nélkül? Furcsán hangzik a kérdés, hiszen ez a hiteltípus alapvetően – ahogyan azt a neve is mutatja – családalapítást, gyermekvállalást igyekszik elősegíteni. Ennek ellenére előfordulhat olyan helyzet, hogy valaki gyermekvállalás nélkül igényli és akár meg is érheti neki a dolog.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával