Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Nagycsaládos autótámogatás – mit kell tudni róla?

2019.07.30.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:31

Az utóbbi időben a kormány látványos engedményeket, illetve támogatásokat biztosít a családoknak, illetve azoknak, akik családot szeretnének alapítani. A babaváró hitel mellett újabban a nagycsaládos autótámogatás a legnépszerűbb téma. Hiszen ennek derültek ki a legutóbb a részletei, így most mi is foglalkozunk vele egy cikk erejéig. Ha további információk jelennek meg róla, akkor természetesen vissza is fogunk térni rá.

Nagycsaládos autótámogatás – mit kell tudni róla?

A nagycsaládos autótámogatás július 1.-től igényelhető. A három-, vagy többgyermekes családok akár 2.500.000 forintos állami támogatást is kaphatnak egy hét-, vagy többszemélyes, új autó megvásárlásához. De a támogatás mértéke nem haladhatja meg a kiválasztott típus bruttó listaárának felét. Számos autókkal foglalkozó hírportál összesítette már, hogy melyek azok a típusok, amikre lehet érvényesíteni ezt a támogatást, így nem tesszük meg újra, de több, mint 70 autó közül lehet választani, az árak pedig 3.500.000 forinttól a harmincmillió feletti összegig változhatnak. További családi kedvezményekkel, így a babaváró hitellel kapcsolatosan az alábbi linkre kattintva találsz információkat, kattints ide.

A fentiekből viszont le lehet vonni a következtetést: csupán a nagycsaládos autótámogatásból nem lehetséges autót vásárolni, hiszen használtakra nem vonatkozik, vagyis szükség van hozzá önerőre, hiszen még a legolcsóbb támogatott autó is 1.000.000 forinttal drágább, mint az igénybe vehető összeg. Erre viszont van egy remek megoldásunk: személyi kölcsön! A nagycsaládos autótámogatás mellé egy gyorsan és könnyen hozzáférhető, szabadon felhasználható hitel a legideálisabb választás, ráadásul hamar vissza is törleszthető, így az autóvásárlást könnyen meg lehet oldani! Partnerünknél is értékes információkat találsz, tekintsd meg most, kattints ide. 

Ha Te is úgy döntöttél, hogy ideje egy új autót vásárolni, hogy azzal szállítsd a családot, és ehhez igénybe vennéd a nagycsaládos autótámogatást, ám nem rendelkezel önerővel, de megfogadnád a tanácsunkat, és személyi kölcsönt igényelnél, akkor előtte mindenképpen hasonlítsd össze a pénzintézetek legjobb ajánlatait, hogy biztosan a legmegfelelőbb mellett dönthess! Oldalunkon válogatott hitelkonstrukciókat találsz, és összehasonlítva őket könnyedén megtalálod azt, ami a legjobb lesz a számodra. Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Lakás-takarékpénztár alapvető feltételei

Lakás-takarékpénztár alapvető feltételei

2018.05.08.

Ahhoz, hogy a lakás-takarékpénztár megtakarításod a szerződésben lefektetett hozammal működjön, meg kell felelned néhány kritériumnak, ha ugyanis nem sikerül, akkor komoly pénzekről kell lemondanod.

Tovább olvasom
A hitelkiváltó hitel

A hitelkiváltó hitel

2019.04.05.

Szerencsére egyre kevesebben vannak, akiknek komoly problémát okoz a hiteltörlesztés, mert már eljutott hozzájuk a hitelkiváltó hitel híre, és léptek is ebben az ügyben. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor ez a cikk nem Neked szól, ha viszont többfelé fizetsz, és már nem tudod követni, mivel vagy elmaradásban, ráadásul ez a családi kasszát is erősen megterheli, akkor olvass tovább, ugyanis jó hírünk van. Megoldhatod ezt a problémát!

Tovább olvasom
ERSTE Most Személyi Kölcsön

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

Tovább olvasom
Adásvételi szerződés – általános, vagy minden bank mást fogad el?

Adásvételi szerződés – általános, vagy minden bank mást fogad el?

2019.09.02.

Nemrég érkezett hozzánk a fenti kérdés, és azt kell mondjuk, van benne logika, hiszen a munkáltatói igazolást a bankok csak a saját formanyomtatványukon fogadják el, bár a tartalma minden esetben ugyanaz. Az adásvételi szerződést azonban a polgári törvénykönyv szabályozza. Emellett pedig kimondja, hogy ingatlan esetében az adásvételi szerződés fogalmi eleme az ingatlan birtokba adása tulajdonjogának átruházása és a szerződés írásba foglalása.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával