Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Mire költhető a babaváró hitel?

2019.07.13.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:27

A babaváró hitel igencsak felkapott lett az utóbbi időben, ami nem csoda, hiszen ennyire előnyös hitelkonstrukcióval eddig még nem találkozhatott senki, aki kicsit is járatos a pénzügyek és bankok világában. Rengeteg kérdést kaptunk az utóbbi időben, de a legtöbb arra vonatkozott, hogy vajon mire költhető a babaváró hitel. Lássuk!

Mire költhető a babaváró hitel?

A babaváró hitel, illetve támogatás azoknak a házaspároknak nyújt hatalmas segítséget, akik mostanában tervezik a családalapítást. Esetleg már van is gyermekük, de terveznek további csemetéket is. Ha Ti is hasonló cipőben jártok, akkor érdemes elgondolkodnotok a babaváró hitel felvételén, hiszen akár egy jobb élet kezdetét is jelentheti a számotokra. És hogy mire költhető a babaváró hitel?

Babaváró hitelt az alábbi oldalunkon tudod igényelni, kattints ide. 

Nos, emiatt fantasztikus lehetőség a babaváró hitel mindenkinek, aki jogosult rá: bármire! A babaváró hitel ugyanis gyakorlatilag egy személyi kölcsön, és mind a felvétele, mind a felhasználási feltételei megegyeznek vele. Ez azt jelenti kicsit részletesebben, hogy az igényléshez nem szükséges fedezetet felmutatni. Szabadon felhasználható a hitelösszeg, vagyis nem szükséges hitelcélt sem igazolni. Ezért kijelenthetjük, hogy arra a kérdésre, hogy „Mire költhető a babaváró hitel?”, nem lehet konkrét választ adni, hiszen költheted a leendő otthonod megvásárlására, avagy a 75%-át önerőként is felhasználhatod a lakáshiteled felvételéhez, de bővítheted, vagy felújíthatod belőle az otthonodat, vagy autót vásárolhatsz, illetve akár le is kötheted a pici nagykorúvá válásáig, hogy indulótőkét biztosíts neki a saját élete kialakításához. És hogy ne csak olyasmit mondjunk, ami a gyermekekhez köthető: akár el is utazhatsz belőle az álom úti célodhoz, tehát akár a nászutatokat is finanszírozhatod belőle!

További információt a Babaváró hitellel kapcsolatosan itt találsz. 

Mint láthatod, bármire költhető a babaváró hitel; a felhasználásának csak a képzeleted szab határt! Ha családalapítás előtt állsz, ezt a lehetőséget nem szabad kihagynod, tehát tájékozódj oldalunkon, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén; szívesen segítünk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mi történik a babaváró hitellel válás esetén?

Mi történik a babaváró hitellel válás esetén?

2020.11.17.

Ha érdekel a babaváró hitel, vagy már fel is vetted, akkor tudhatod, hogy napjaink legkedvezőbb konstrukciója, amelyet 5 évig kamatmentes hitelként kell fizetni, ha viszont ez idő alatt születik egy gyermeked, akkor az egész futamidőre ingyenessé válik, a második gyermeknél elengedik a tartozás 30%-át, míg a harmadiknál a teljes fennálló tőketartozást átvállalja az állam.

Tovább olvasom
Babaváró hitel kizáró okai

Babaváró hitel kizáró okai

2020.10.12.

A babaváró hitelt már több, mint egy éve igényelheted, és a segítségével akár 10 millió forint szabad felhasználású hitelhez is juthatsz, ami ráadásul kamatmentes, és akár vissza nem fizetendő támogatássá is alakulhat. Vannak azonban a babaváró hitelnek kizáró okai is, amelyek esetében nem juthatsz hozzá ehhez a kivételes lehetőséghez – az alábbiakban ezeket vesszük sorra.

Tovább olvasom
Jövőre is marad a CSOK és a Babaváró hitel

Jövőre is marad a CSOK és a Babaváró hitel

2022.10.11.

Marad a CSOK és a Babaváró hitel az igényelhető támogatások között a 2023-as évben is – közölték a remek hírt a Facebookon.

Tovább olvasom
Hogyan érinti az egyedülálló szülőket a lakástámogatások átalakulása jövőre?

Hogyan érinti az egyedülálló szülőket a lakástámogatások átalakulása jövőre?

2023.11.17.

A három legjelentősebb lakástámogatás közül kettő csak házaspárok számára lesz elérhető a jövő évben. A CSOK Plusz és a Babaváró támogatás sem lesz igényelhető egyedülállóként. Utánajártunk, hogy mit tehet 2024-ben, aki egyedülálló, és támogatással vásárolna lakást. Nem sok jót tudunk mondani.

Tovább olvasom