Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Mire költhető a babaváró hitel?

2019.07.13.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:27

A babaváró hitel igencsak felkapott lett az utóbbi időben, ami nem csoda, hiszen ennyire előnyös hitelkonstrukcióval eddig még nem találkozhatott senki, aki kicsit is járatos a pénzügyek és bankok világában. Rengeteg kérdést kaptunk az utóbbi időben, de a legtöbb arra vonatkozott, hogy vajon mire költhető a babaváró hitel. Lássuk!

Mire költhető a babaváró hitel?

A babaváró hitel, illetve támogatás azoknak a házaspároknak nyújt hatalmas segítséget, akik mostanában tervezik a családalapítást. Esetleg már van is gyermekük, de terveznek további csemetéket is. Ha Ti is hasonló cipőben jártok, akkor érdemes elgondolkodnotok a babaváró hitel felvételén, hiszen akár egy jobb élet kezdetét is jelentheti a számotokra. És hogy mire költhető a babaváró hitel?

Babaváró hitelt az alábbi oldalunkon tudod igényelni, kattints ide. 

Nos, emiatt fantasztikus lehetőség a babaváró hitel mindenkinek, aki jogosult rá: bármire! A babaváró hitel ugyanis gyakorlatilag egy személyi kölcsön, és mind a felvétele, mind a felhasználási feltételei megegyeznek vele. Ez azt jelenti kicsit részletesebben, hogy az igényléshez nem szükséges fedezetet felmutatni. Szabadon felhasználható a hitelösszeg, vagyis nem szükséges hitelcélt sem igazolni. Ezért kijelenthetjük, hogy arra a kérdésre, hogy „Mire költhető a babaváró hitel?”, nem lehet konkrét választ adni, hiszen költheted a leendő otthonod megvásárlására, avagy a 75%-át önerőként is felhasználhatod a lakáshiteled felvételéhez, de bővítheted, vagy felújíthatod belőle az otthonodat, vagy autót vásárolhatsz, illetve akár le is kötheted a pici nagykorúvá válásáig, hogy indulótőkét biztosíts neki a saját élete kialakításához. És hogy ne csak olyasmit mondjunk, ami a gyermekekhez köthető: akár el is utazhatsz belőle az álom úti célodhoz, tehát akár a nászutatokat is finanszírozhatod belőle!

További információt a Babaváró hitellel kapcsolatosan itt találsz. 

Mint láthatod, bármire költhető a babaváró hitel; a felhasználásának csak a képzeleted szab határt! Ha családalapítás előtt állsz, ezt a lehetőséget nem szabad kihagynod, tehát tájékozódj oldalunkon, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén; szívesen segítünk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Hogyan érinti az egyedülálló szülőket a lakástámogatások átalakulása jövőre?

Hogyan érinti az egyedülálló szülőket a lakástámogatások átalakulása jövőre?

2023.11.17.

A három legjelentősebb lakástámogatás közül kettő csak házaspárok számára lesz elérhető a jövő évben. A CSOK Plusz és a Babaváró támogatás sem lesz igényelhető egyedülállóként. Utánajártunk, hogy mit tehet 2024-ben, aki egyedülálló, és támogatással vásárolna lakást. Nem sok jót tudunk mondani.

Tovább olvasom
Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

2019.12.22.

A babaváró hitel már új korában sem volt rossz konstrukció, nem véletlenül tett szert igen hamar komoly népszerűségre. Viszont decembertől kedvezőbb lett, bár ennek előnyét csak azok „élvezhetik”, akiknek nem születik gyermekük a megszabott öt éven belül.

Tovább olvasom
A Babaváró hitel feltételei 2023-ban

A Babaváró hitel feltételei 2023-ban

2023.03.03.

A Babaváró hitel feltételei 2023-ban nem változtak a korábbiakhoz képest, de, ha igényelni szeretnéd, fontos tisztában lenned a részletekkel is!

Tovább olvasom
Felvehetünk babaváró hitelt meglévő hitelünk mellé?

Felvehetünk babaváró hitelt meglévő hitelünk mellé?

2021.03.14.

Ha a babaváró hitelt meglévő hitel mellé szeretnéd felvenni, könnyen falakba ütközhetsz, de természetesen akadnak kiskapuk is – az alábbiakból mindent megtudhatsz!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával