Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

A várandós kismamák haladékot kaptak!

2019.07.23.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:30

Jó híreink vannak! Korábban volt egy kis bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy vajon azok a várandós kismamák jogosultak lesznek-e a kamat- és gyermekvállalási támogatásra, vagy sem. Viszont akiknek július elején születik meg a gyermekük, de ezt sikerült tisztázni. Lássuk a részleteket!

A várandós kismamák haladékot kaptak!

Egy törvény, rendelet, vagy ezek kiegészítése csak akkor válik hivatalossá, ha megjelenik a Magyar Közlönyben. Június 26.-án megjelent egy, a babaváró hitelre vonatkozó kiegészítés. Ami szerint azok a párok, akiknek 2019. július 1. és 2019. július 31. között születik meg a gyermekük, és a kölcsönkérelmüket legkésőbb 2019. július 31.-ig benyújtják, jogosultak lesznek a kamattámogatásra és a gyermekvállalási támogatásra is! Vagyis azoknak a várandós kismamáknak, akiket július elejére írtak ki szülésre, nincs miért aggódniuk. Hiszen bőven van még idejük arra, hogy babaváró hitelért folyamodjanak valamelyik bankhoz, ráadásul gyakorlatilag azonnal kérhetik a három éves fizetési moratóriumot is! Babaváró hitel igénylésedet, ide kattintva adhatod le, ellenőrizd jogosultságodat, kattints ide. 

Lényeges, hogy a kamattámogatás érvényesítésének időpontja sem volt egyértelmű, ám mostanra ezt is sikerült tisztázni: minden esetben a kölcsönkérelem benyújtásának időpontja számít a kedvezmények igénybevételénél. Azzal kapcsolatban viszont egyelőre nincs érdemi állásfoglalás, hogy azok a várandós kismamák, akik július elejére várták a gyermeküket, ám nem sikerült beszerezniük az összes fontos iratot, vajon elesnek-e a kamattámogatástól, vagy sem. Ezzel kapcsolatban az az információ jutott a birtokunkba, hogy a kormány tervezi ennek a problémának a megoldását; amint biztosat tudunk, azt is közzé fogjuk tenni! Partnerünknél a legjobb lakáshitel, személyi kölcsön és hitelkártya vagy babaváró hitel ajánlatok között tudsz válogatni, ehhez nem kell mást tenned csak kattints ide.

Szeretnéd igényelni a babaváró hitelt, de várandós kismamaként bizonytalan voltál abban, hogy sikerülhet-e? Reméljük, hogy sikerült eloszlatni a kételyeidet, és egy lépéssel közelebb juttattunk Téged a megoldáshoz. Amennyiben kérdésed lenne a témával, vagy a hitelezés folyamatával kapcsolatban, akkor keress fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén; szívesen válaszolunk! Kérj online ajánlatot felületünkön egyszerre, akár több banktól.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelt?

Mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelt?

2024.01.24.

A folyósítás a hiteligénylés utolsó lépése. Ahhoz, hogy tervezni tudjunk az igényelt Babaváró hitellel, fontos, hogy tudjuk, mikor érkezik meg a számlánkra a hitelösszeg. Utánajártunk, hogy a dokumentumok beadása után hány nappal számíthatunk a pénzre. Mert fontos tudni, hogy mennyi idő alatt folyósítják a Babaváró hitelünket.

Tovább olvasom
Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

2019.12.22.

A babaváró hitel már új korában sem volt rossz konstrukció, nem véletlenül tett szert igen hamar komoly népszerűségre. Viszont decembertől kedvezőbb lett, bár ennek előnyét csak azok „élvezhetik”, akiknek nem születik gyermekük a megszabott öt éven belül.

Tovább olvasom
Milliókat is bukhatunk a lakástámogatásokon, ha nem születik gyermek

Milliókat is bukhatunk a lakástámogatásokon, ha nem születik gyermek

2021.11.22.

Ha nem születik gyermek, nem tartjuk be az adott támogatás fő feltételét, ennek pedig következményei is vannak. Pénztárcánk bánhatja a hiányosságot, sőt akár komoly anyagi gondba is kerülhetünk. Vajon a jövőben nagyobb válságot is okozhat ez a helyzet?

Tovább olvasom
Kiváltanád a meglévő hiteledet? Használd a babaváró hitelt!

Kiváltanád a meglévő hiteledet? Használd a babaváró hitelt!

2022.07.05.

Ha kiváltanád a meglévő hiteledet, számos lehetőség közül választhatsz; mi most a legjobbat ajánljuk neked!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával