Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A várandós kismamák haladékot kaptak!

2019.07.23.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:30

Jó híreink vannak! Korábban volt egy kis bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy vajon azok a várandós kismamák jogosultak lesznek-e a kamat- és gyermekvállalási támogatásra, vagy sem. Viszont akiknek július elején születik meg a gyermekük, de ezt sikerült tisztázni. Lássuk a részleteket!

A várandós kismamák haladékot kaptak!

Egy törvény, rendelet, vagy ezek kiegészítése csak akkor válik hivatalossá, ha megjelenik a Magyar Közlönyben. Június 26.-án megjelent egy, a babaváró hitelre vonatkozó kiegészítés. Ami szerint azok a párok, akiknek 2019. július 1. és 2019. július 31. között születik meg a gyermekük, és a kölcsönkérelmüket legkésőbb 2019. július 31.-ig benyújtják, jogosultak lesznek a kamattámogatásra és a gyermekvállalási támogatásra is! Vagyis azoknak a várandós kismamáknak, akiket július elejére írtak ki szülésre, nincs miért aggódniuk. Hiszen bőven van még idejük arra, hogy babaváró hitelért folyamodjanak valamelyik bankhoz, ráadásul gyakorlatilag azonnal kérhetik a három éves fizetési moratóriumot is! Babaváró hitel igénylésedet, ide kattintva adhatod le, ellenőrizd jogosultságodat, kattints ide. 

Lényeges, hogy a kamattámogatás érvényesítésének időpontja sem volt egyértelmű, ám mostanra ezt is sikerült tisztázni: minden esetben a kölcsönkérelem benyújtásának időpontja számít a kedvezmények igénybevételénél. Azzal kapcsolatban viszont egyelőre nincs érdemi állásfoglalás, hogy azok a várandós kismamák, akik július elejére várták a gyermeküket, ám nem sikerült beszerezniük az összes fontos iratot, vajon elesnek-e a kamattámogatástól, vagy sem. Ezzel kapcsolatban az az információ jutott a birtokunkba, hogy a kormány tervezi ennek a problémának a megoldását; amint biztosat tudunk, azt is közzé fogjuk tenni! Partnerünknél a legjobb lakáshitel, személyi kölcsön és hitelkártya vagy babaváró hitel ajánlatok között tudsz válogatni, ehhez nem kell mást tenned csak kattints ide.

Szeretnéd igényelni a babaváró hitelt, de várandós kismamaként bizonytalan voltál abban, hogy sikerülhet-e? Reméljük, hogy sikerült eloszlatni a kételyeidet, és egy lépéssel közelebb juttattunk Téged a megoldáshoz. Amennyiben kérdésed lenne a témával, vagy a hitelezés folyamatával kapcsolatban, akkor keress fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén; szívesen válaszolunk! Kérj online ajánlatot felületünkön egyszerre, akár több banktól.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Akár hitelkiváltásra is használható a Babaváró hitel!

Akár hitelkiváltásra is használható a Babaváró hitel!

2021.04.23.

Egyre nagyobb terhet jelentenek a korábbi hitelek törlesztései? Hiába igyekszünk visszafizetni havonta a hitelkártya-tartozásunkat, valahogy mégsem akar csökkenni az összeg megfelelő ütemben? Lehet, hogy itt a megoldás! A Babaváró hitel ugyanis hitelkiváltásra is felhasználható.

Tovább olvasom
Lakáshitel vagy babaváró hitel?

Lakáshitel vagy babaváró hitel?

2020.11.05.

Ha ingatlant szeretnétek vásárolni, de nincs hozzá elegendő fedezetetek, akkor hitelt kell fölvennetek – ez evidens. Vannak azonban speciális helyzetek, amikor nem egyszerű a döntés, hiszen számos hitelkonstrukció jelent meg az utóbbi időben a piacon, amik ilyen-olyan előnyökkel rendelkeznek a lakáshitelekkel szemben; ilyen a babaváró hitel is.

Tovább olvasom
Már nem mindenkinek éri meg a Babaváró hitelt állampapírba fektetni

Már nem mindenkinek éri meg a Babaváró hitelt állampapírba fektetni

2021.12.28.

A babaváró hitelt állampapírba fektetni hasznos fogás volt az elmúlt időszakban, de a szabályok és körülmények változásával ez ma már nem minden esetben jó lépés.

Tovább olvasom
Babaváró kölcsönnél nem születik gyermekem. Mi történik?

Babaváró kölcsönnél nem születik gyermekem. Mi történik?

2019.11.18.

A babaváró kölcsön számos kérdést felvet, és ezek közül sok el is jut hozzánk, és ezeket többnyire személyesen meg is válaszoljuk, ám vannak olyanok is, amik rendszeresen felbukkannak; az ilyenekből (is) születnek cikkeink. Ilyen például az is, hogy mi történik, ha babaváró kölcsönnél nem születik gyermek.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával