Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

OTP Gépkocsinyeremény betét – mit kell tudni róla?

2019.05.07.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:10

Ha azt mondjuk, gépkocsinyeremény betét, akkor az idősebbek lelki szemei előtt megjelennek a Zsigulik és Trabantok, a fiatalabbak meg talán azt se tudják, mi fán terem az ilyesmi. Vajon akkor mi történik, ha azt mondjuk, manapság is van ilyen, sőt: az OTP Gépkocsinyeremény betéten manapság már nem a KGST országok műszaki csodáit lehet megnyerni, hanem minden szempontból modern autókat, ráadásul ez egy megtakarítási forma is. Lássuk a részleteket!

OTP Gépkocsinyeremény betét – mit kell tudni róla?

Az OTP Gépkocsinyeremény betéttel havonta új autót nyerhetsz, ráadásul nem is csak egyszer! Minél nagyobb összegű betétet nyitsz, annál nagyobb az esély arra, hogy nyersz a havi sorsolásokon, amiken addig veszel részt, amíg vissza nem váltod a betétedet ugyanabban az összegben, amennyiért megnyitottad, mivel a nyereményalap a betétek kamataiból áll össze. Ráadásul a nyeremény nem évül el, azt bármikor felveheted nem csak autóként, hanem annak áraként is, készpénzben! Elég csak jelezned egy bankfiókban, hogy melyiket szeretnéd, és a sorsoláskor érvényes piaci árat máris átutalják a számládra! OTP-vel kapcsolatosan bővebb információt itt találsz, kattints ide.

Érdemes még tudni arról is, hogy az OTP Gépkocsinyeremény betétek havi sorsolásain felül negyedévente extra sorsolást is tartanak, amin egy nagyobb értékű gépjármű a tét. A havi sorsolásokon olyan, jellemzően kisebb, kompakt autók kerülnek a nyertesekhez, amelyeket minden nap láthatsz a forgalomban, de az extra sorsolásokon már nagyobb méretű, családi autót nyerhetsz. Partnerünk ajánlatait is tekintsd meg, kattints ide.

Az OTP Gépkocsinyeremény betétet 10.000, 20.000, vagy 50.000 forintért válthatod ki, és egy mobilalkalmazás segítségével nyomon követheted, hogy nyertél-e. A betétkönyv emellett át is ruházható, tehát akár ajándékba is adhatod! Hátránya viszont, hogy amíg a betét az OTP Banknál van, addig nem kamatozik, vagyis az infláció miatt veszít az értékéből.

Ha érdekel az OTP Gépkocsinyeremény betét, akkor keresd fel a legközelebbi bankfiókot, és váltsd ki! Az ügyintézés egyszerű, hiszen még bankszámlát sem kell nyitnod hozzá. Ha egyéb befektetéseket keresel, vagy hitelt vennél fel, és ezzel kapcsolatban van kérdésed, akkor pedig keress bennünket elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miért az expresszkolcson.hu?

Miért az expresszkolcson.hu?

2018.05.16.

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: expresszkolcson.hu, mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

2018.11.11.

Ugyan a Sberbank még nem az egyik legnevesebb szereplője a magarországi pénzügyi életnek, de egyre többször hallhatunk róla. Olyan akciókkal és hiteltermékekkel hívja föl magára a figyelmet, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Tovább olvasom
Mikor érdemes ingatlant vásárolni hitelből?

Mikor érdemes ingatlant vásárolni hitelből?

2019.05.01.

Szögezzük le még a legelején. A címben feltett kérdésre nincs jó, vagy rossz válasz. Egy gyors, internetes keresés, és órákig lehet olvasni a különböző cikkeket arról, hogy most érdemes ingatlant vásárolni, illetve ennek az ellenkezőjét is.

Tovább olvasom
Fix törlesztőrészletű, vagy változó kamatozású piaci hitelt érdemes felvenni?

Fix törlesztőrészletű, vagy változó kamatozású piaci hitelt érdemes felvenni?

2019.04.28.

Amikor jelzáloghitelt akarunk felvenni, akkor két lehetőségünk van: a fix törlesztőrészletű és a változó kamatozású kölcsönök.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával