Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Falusi CSOK – mit kell tudni róla?

2019.05.16.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. december 16. 18:48

Mindig is vidéki életről álmodoztál? Belefáradtál a nagyvárosi zűrzavarba, és nyugodtabb életre vágysz? A következő projekt a családalapítás, és a gyermekeidnek a legjobbat szeretnéd adni? Akkor ideje megismerkedned a falusi CSOK-kal!

Falusi CSOK – mit kell tudni róla?

Nyilván hallottál már a CSOK-ról, vagyis a Családok Otthonteremtési Kedvezményéről, hiszen a csapból is ez folyik, de ha mégsem, akkor jó helyen jársz, mert többször is foglalkoztunk vele; korábbi cikkeinket átfutva megtalálhatod az erre vonatkozó információkat. A falusi CSOK annyiban más, hogy meghatározza a megvásárolható ingatlanok körét, de az igénybe vehető támogatás nem változik. További információt itt találsz a CSOK-kal kapcsolatosan, kattints ide.

A falusi CSOK a CSOK rendelet módosítása, ami szerint azokat a vissza nem térítendő támogatásokat, amelyeket eddig kizárólag új ingatlanra lehetett igénybe venni, ebben az esetben a fentebb említett feltételeknek megfelelő kisebb településeken használt lakás vásárlására, korszerűsítésére és bővítésére is lehet majd költeni.

A falusi CSOK-ot olyan ingatlanokra költhető, amelyek olyan, 5.000 fő alatti településeken találhatóak, ahol a lakosság száma a 2003-as évhez képest nagyobb mértékben csökkent, mint az országos átlag, vagyis ahol a mostani népesség nem éri el a 95%-ot a 2003. január 1.-i számhoz képest. A legjobb lakáshitel és személyi kölcsön ajánlatokat partnerünk oldalán is megtalálod, nézd meg most, kattints ide.

Most pedig lássuk a számokat, hiszen mindenki erre kíváncsi! A falusi CSOK esetében egy gyermek után 600.000, két gyermek után 2.600.000, három gyermek után pedig 10.000.000 forint a támogatás összege, akiknek pedig legalább négy gyermekük van, azok az eddigi 2.750.000 helyett 10.000.000 forintot kaphatnak.

Felkeltettük az érdeklődésedet a falusi CSOK iránt? Szükséged lenne hitelre is mellé? Ha mindkét kérdésre igennel feleltél, akkor az utóbbira nálunk megtalálhatod a választ! Tekintsd meg a bankok legjobb ingatlanhitel-ajánlatait, és válaszd ki közülük azt, amelyik leginkább megfelel az elvárásaidnak! Ha kérdésed lenne a falusi CSOK-kal, vagy a hitelfelvétellel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

K&H személyi kölcsön kalkulátor

K&H személyi kölcsön kalkulátor

2019.05.14.

Gyakran kerül szóba nálunk mostanság a K&H bank. Mivel a legutóbbi újításuk, a teljesen online hiteligénylés egy remek lehetőséget nyújt a bank saját ügyfeleinek. De ezt is sikerült felülmúlniuk azzal, hogy a folyósítás – a feltételek teljesítésével – egy órán belül lezajlik. Ha fedezet nélküli hitel, akkor a K&H személyi kölcsön kalkulátora kerül elő a legtöbbször; nálunk most ez a favorit, és ha tovább olvasol, azt is eláruljuk, hogy miért!

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel nagyobb összeget felvenni, lehetséges?

Személyi kölcsönnel nagyobb összeget felvenni, lehetséges?

2018.10.30.

Sok esetben lehet szükségünk nagyobb mennyiségű, szabadon felhasználható pénzre úgy, hogy nem tudunk, vagy akarunk ingatlanfedezetű kölcsönt felvenni. Természetesen az összegtől is függ, hogy milyen lehetőségeket találunk erre, de ha 10.000.000 forint alatt van, akkor a személyi kölcsönnel nagyobb összeget is lehet felvenni, ez is lehet egy opció.

Tovább olvasom
Mi is pontosan a Provident Otthoni Szolgáltatás?

Mi is pontosan a Provident Otthoni Szolgáltatás?

2018.08.12.

A Provident Otthoni Szolgáltatás gyorssá és kényelmessé teszi a hitelfelvételt. Ugyanis nem csak a hitelbírálat, hanem a szerződéskötés, a kifizetés, valamint a törlesztés is az otthonunkban zajlik, tehát ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy hitelt kapjunk!

Tovább olvasom
Fogyasztóbarát Lakáshitel jellemzői

Fogyasztóbarát Lakáshitel jellemzői

2019.07.03.

Mostanában egyre gyakrabban bukkan fel a Fogyasztóbarát Lakáshitel minősítés, viszont hogy mit is jelent, már csak kevesen tudnák megmondani. Mint általában, így most is megtudhatod, miért érdemes figyelni ezt a minősítést, hiszen részletezzük Neked!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával