Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:54

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Erste folyószámlahitele

Ha pénzzavarba kerülsz, akkor az Erste folyószámlahitele az, ami kihúzhat a bajból. Számos jó tulajdonsága közül kiemelkedik az igénylés gyorsasága, ami – az ügyintézők leterheltségétől függően – akár fél óra is lehet, de ha nincs szerencséd, és csúcsidőszakban adod be az igénylésedet, akkor sem kell 2-3 óránál többet várnod, hogy megjelenjen a számládon a hitelkeret. Az igénylést sajnos csak bankfiókban tudod elindítani, de ez talán változik a későbbiekben, hiszen az online mód egyre jobban terjed; igaz, egyelőre főleg a személyi kölcsönök esetében. Erstével kapcsolatosan az alábbi linken tudsz további információt olvasni, kattints ide!

Arra az esetre, ha nem ismernéd a folyószámlahitelek jellemzőit, röviden összefoglaljuk: a banknál vezetett számlához kapcsolnak egy hitelkeretet, amit szabadon felhasználhatsz (erre mondják, hogy „negatív lesz az egyenleged”, vagy „mínuszba viszed a számlát”), illetve bármikor visszatölthetsz, és kamatot csak a felhasznált hitelkeret után kell fizetned. A legtöbb bank rendelkezésreállási díjat is felszámol a ki nem használt hitelkeretért, ám az Erste folyószámlahitele esetében ez nem igaz: nem kell külön díjat fizetni azért, hogy biztonságban érezhesd magad! Nézd meg partnerünk személyi kölcsön ajánlatait is, kattints ide!

És most térjünk rá az Erste folyószámlahitelének fő jellemzőire is! A hitelkeret minimum 50.000, maximum 1.000.000 forint lehet, de az utóbbit befolyásolja a rendszeresen érkező jövedelem is, mivel annak maximum háromszorosa vehető igénybe. A THM az Erste Bank honlapján közzétett, reprezentatív példa alapján 26,31%, melyből a kamat 21,45%; ez 375.000 forintos hitelkeretre értendő. Fontos tudnivaló, hogy az Erste folyószámlahitele egy évre szól, ez után pedig automatikus bírálaton megy át, és hosszabbodhat.

Láthatod, hogy az Erste folyószámlahitele kifejezetten jó ajánlat, így érdemes igénybe venni. Ha a bank ügyfele vagy, akkor ez könnyen és gyorsan megoldható, ha viszont nem, akkor érdeklődj a hasonló konstrukcióról a saját bankodnál! Ha egyéb hitelekkel kapcsolatban lenne valamilyen kérdésed, akkor pedig fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adósságrendező hitel fedezet nélkül

Adósságrendező hitel fedezet nélkül

2020.12.09.

Ha az adósságrendező hitelt fedezet nélkül szeretnéd felvenni, akkor van egy rossz hírünk: nem fog menni. Ahhoz, hogy ezt ennyire egyértelműen ki lehessen jelenteni, tisztában kell lenni a fedezet fogalmával, és tudnod kell, hogy nem csak ingatlan lehet az, sőt; most következik a kiskapu!

Tovább olvasom
Minden, amit az adósságrendező hitelről tudnod kell

Minden, amit az adósságrendező hitelről tudnod kell

2023.07.21.

Az adósságrendezés nem jelent mást, mint kettő vagy több hitel lecserélését egy hitelre. Így kisebb költséggel és egyszerűbben lesznek kezelhetőek a hitelek. Az adósságrendezés egy olyan változtatás, ami kedvezően hat az ügyfél kiadásaira, és kezelhetőbbé teszi a pénzügyeit. Az Expresszkölcsön szakértőitől röviden és közérthetően az adósságrendezésről.

Tovább olvasom
Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

2018.08.25.

Ha valamilyen kölcsönt igényelnél, akkor több lehetőség közül választhatsz, így például bemehetsz egy bankfiókba, vagy egy hitelközvetítőhöz is, a kényelmet azonban mindenki szereti, és az egyszerű megoldásoknak is sok híve van. A legkevésbé megterhelő az, ha online igényled a hiteledet, ehhez pedig mi, az expresszkolcson.hu csapata kínáljuk neked a legjobb megoldást!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk

Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk

2017.02.16.

Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk hitelt valamiért..

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával