A személyi kölcsönök piaca egyre csak bővül és bővül, hiszen ez a legnépszerűbb hiteltermék az ügyfelek körében. Nem véletlen, hiszen egyszerűen és gyorsan hozzáférhetőek, a kondícióik pedig kedvezőek. Magyarországon manapság szinte minden banknál találhatunk olyan hitelkonstrukciót, ami megfelelhet az igényeinknek, így a Cetelem Banknál is. Nézzük meg kicsit alaposabban, hogy mit is várhatunk a Cetelem személyi kölcsön lehetőségektől!

A Cetelem személyi kölcsön – többféle; a szabad felhasználású Saját Ritmus kölcsön mellett a bank kínál hitelcéllal felvehető, fedezet nélküli hiteleket is. A Saját Ritmus személyi kölcsön esetében a THM 9,74%, ami a futamidő végéig fix, a felvehető hitelösszeg pedig 400.000-9.900.000 forint lehet. Lényeges tudnivaló, hogy nem feltétlenül szükséges számlát nyitni hozzá a Cetelem Banknál, évente egy alkalommal díjmentesen halasztható a befizetés, ráadásul az előtörlesztés szintén díjmentes. Nézd meg partnerünk legkedvezőbb kölcsön ajánlatait, kattints ide!

A hitelcélra adott Cetelem személyi kölcsönök között található ingatlanfelújításra, illetve autóvásárlásra felhasználható hitel, amik kondíciói megegyeznek a Saját Ritmus személyi kölcsönével. Az autóvásárlási hitel esetében fontos, hogy az általános autóhitellel szemben a Cetelem Banknál nem vonják be az ügyletbe az autót fedezetként, vagyis az a hitelfelvevő tulajdonában marad, illetve a CASCO biztosítást megkötése szintén nem szerepel a követelmények között. Természetesen adósságrendezésre is lehet Cetelem személyi kölcsönt igényelni, szintén a Saját Ritmus személyi kölcsönnél ismertetett kondíciókkal. Cetelem kölcsöneivel kapcsolatosan, itt tudsz tovább olvasni.

A fentieken kívül van még egy hitelkonstrukció, amit érdemes megemlítenünk, ez pedig a Mindig Kéznél Kölcsön. Ugyan személyi kölcsönként kínálják, de inkább egy folyószámla-hitelkeretre emlékeztet, ugyanis bármikor újra felhasználható, ha már visszatörlesztettük. Esetében a THM 16,06%, a futamidő 12-48 hónap, a felvehető hitelösszeg pedig 100.000-600.000 forint lehet.

Látható, hogy a Cetelem személyi kölcsönei kifejezetten kedvezőek, így nem csodálkozunk rajta, hogy annyira népszerűek. Ha Te is személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor számodra is opció lehet a Cetelem Bank ajánlata, de mi mégis arra buzdítunk, hogy mielőtt leadod az igénylésedet, hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és válaszd azt a hitelkonstrukciót, amelyik a legmegfelelőbb a számodra! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Cetelem személyi kölcsön – mit kell tudni róla?
4.5 (90%) 2 értékelés