Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

2019.03.26.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 09:52

Többször is fejtegettük már az adósságrendezés személyi kölcsönnel előnyeit, de új olvasóink kedvéért ismét elővesszük a témát, ezúttal egy másik szemszögből. Mikor érdemes ezt személyi kölcsönnel megoldani?

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

Az adósságrendezés személyi kölcsönnel lényege a következő. Ha sok hiteled, illetve tartozásod van, és szeretnéd ezt a pénzügyi káoszt átlátható rendszerré alakítani, ráadásul a havi kiadásaidat is csökkentenéd, akkor mindenképp érdemes egy adósságrendező hitellel kiváltanod ezeket. Mert így csak egyfelé fogsz fizetni, és ha jól csinálod, akkor az eddigieknél alacsonyabb összeget kell erre a célra elkülönítened. Fontos tudnivaló, hogy az adósságrendezést ingatlanfedezetű hitellel is meg lehet oldani. Érdemes is, hiszen a kamata alacsonyabb, mint a személyi kölcsönöké, tehát olcsóbban juthatsz ahhoz a pénzhez, amivel kiegyenlítheted a tartozásaidat. Hátránya azonban, hogy hosszadalmas az ügyintézés, és ha nem rendelkezel olyan ingatlannal, amit be lehet vonni fedezetként a hitelügyletbe, akkor ez a lehetőség számodra elérhetetlen.

További információval az adósságrendező hitellel kapcsolatosan itt tudsz tájékozódni, kattints ide!

Az adósságrendezés személyi kölcsönnel viszont csak akkor éri meg, ha az új hitel kamata alacsonyabb, mint a régieké együttvéve. Tegyük fel, hogy már fizeted pár éve a hiteledet, és a kamata meglehetősen magas, a törlesztésből pedig még sok idő van hátra. Pár éve a hitelkamatok korántsem voltak annyira kedvezőek, mint manapság, így komoly esélyed van arra, hogy az új hitellel még akkor is jobban jársz, ha kitolod a futamidejét a régi hitelén túlra. Tegyük fel, hogy a személyi kölcsönön kívül van még egy folyószámlahiteled, illetve hitelkártyád is. Nos, ezeknek a kamata annyira magas, hogy bármilyen személyi kölcsönnel érdemes őket kiváltani, mert különben sosem jutsz el a törlesztés végére! Ez persze egy enyhe túlzás, de az tény, hogy a hitelkártyák 35-40%-os kamatával semmi sem versenyezhet. Ha rosszul használod, adósságspirálba keveredhetsz, ahonnan csak az adósságrendezés jelenthet kiutat, még személyi kölcsönnel is! Partnerünk ajánlatait is nézd meg, érdemes. Itt tudod elérni.

Te is szeretnéd rendezni az adósságaidat, de nem rendelkezel ingatlannal? A megoldás a számodra a személyi kölcsön, amelyek kínálatában biztos találsz megfelelőt, csak össze kell hasonlítanod őket oldalunk segítségével. Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adósságot is örökölhetünk?

Adósságot is örökölhetünk?

2020.11.19.

Aki örököl, az sajnos mindent, így adósságot is örökölhet – ez a törvény. Mivel a magyar lakosság jókora százaléka rendelkezik valamilyen hitellel, az öröklések nagy része hitellel is terhelt. A kérdés az, hogy mi a teendő ebben az esetben, visszautasítható-e az örökség, illetve mekkora összeghatárig kell az örökösnek felelősséget vállalnia – az alábbiakból mindez kiderül.

Tovább olvasom
Adósságrendező hitellel, kiválthatok egyszerre több kölcsönt is?

Adósságrendező hitellel, kiválthatok egyszerre több kölcsönt is?

2018.10.14.

Ha olyan hitellel rendelkezel, amit már nem tudsz biztonsággal fizetni, és felemészti a családod havi jövedelmét. A hiteled kondíciói már jócskán elavultnak számítanak, és jobbnál jobb ajánlatok jönnek szembe veled minden nap, akkor ideje elgondolkodnod, hogy adósságrendező hitellel kiváltsd a hitelidet.

Tovább olvasom
Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

2018.11.14.

Az utóbbi időben a lakáspiac felfelé ível, és ezzel párhuzamosan az igény is megemelkedett. Lakáshitel egyszerűen, hozzájuthatsz a számodra leginkább megfelelő hitelhez, oldalunk segít ebben!

Tovább olvasom
Adósságrendezés fedezet nélkül? Lehetséges!

Adósságrendezés fedezet nélkül? Lehetséges!

2021.06.18.

Nem elég, hogy sok az adósságod, de sokfelé is fizeted, és már nem is tudod észben tartani, hogy hányfelé kellene utalnod? Alig jössz ki a havi jövedelmedből, mert mindent elvisznek a hiteleid? Akkor az adósságrendezést Neked találták ki! Nincs fedezetként bevonható ingatlanod? Az se jelent gondot, ugyanis az adósságrendezés fedezet nélkül is megoldható!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával