Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

2019.02.26.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:05

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Érthető, hiszen nem véletlenül ez a legkedveltebb hiteltípus: nem szükséges hozzá fedezet, gyorsan és egyszerűen hozzáférhető, és kedvező a kamatozása is. A személyi kölcsön OTP által kínált változata online igényelve azonban még egy szinttel feljebb emeli ezt az amúgy is sikeres terméket!

Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

A személyi kölcsön OTP féle verziója szinte mindenben megegyezik a többi bank által kínáltakkal. Persze vannak különbségek. A THM 7,2-19, 9%, a felvehető hitelösszeg 100.000-8.000.000 forint lehet, a futamidő pedig 13-84 hónapig terjedhet. Ha a banknál vezeted a folyószámládat, és arra minden hónapban érkezik legalább 75000 forintnyi jóváírás, valamint van netbanki szerződésed is, akkor érdemes online igényelned a személyi kölcsön OTP-nél felvehető változatát, mert így otthonról, út közben, vagy a munkahelyedről is elindíthatod az igénylést. Mindent elintézhetsz a bank weboldalán, így csupán pár kattintás, és már le is adtad a hitelkérelmet. Van azonban egy elképesztő tulajdonsága is ennek a hiteligénylési formának: akár 40 percen belül a számládra kerülhet a pénz! Nézd meg Partnerünk ajánlatait és válogass kedvedre.

Ennek persze feltételei is vannak, amiket teljesíteni kell, ha hitelhez szeretnél jutni. A 21. életév betöltése elengedhetetlen, ennek igazolására pedig a személyi igazolványt kell bemutatni, aminek érvényesnek kell lennie, emellett az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím is szükséges, amit a lakcímkártyával kell igazolni. A munkaviszony minimum 6 hónap, ebből legalább három a jelenlegi munkahelyen, a minimális jövedelem nettó 75.000 forint. Természetesen nem szerepelhetsz a KHR rendszer negatív adóslistáján sem. Ha ezeket tudod teljesíteni, akkor viszont semmi akadálya annak, hogy hozzájuss a személyi kölcsön OTP-nél igényelhető változatához! Olvass töb információt az OTP termékeiről, kattints ide!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Nem csoda, hiszen a személyi kölcsön OTP által kínált változata rengeteg előnnyel és kedvező kondíciókkal rendelkezik, ennek ellenére azt tanácsoljuk, hogy ne kapkodd el a döntést, inkább hasonlítsd össze a többi bank ajánlataival, és válaszd a számodra leginkább megfelelőt! Ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Hitelkártya kamatmentesség – ez mit jelent?

Hitelkártya kamatmentesség – ez mit jelent?

2019.10.14.

Egy hitelnek kamata van – ezt mindenki tudja, aki valaha egy kicsit is foglalkozott a témával. Viszont ha csak kicsit, akkor valószínűleg teljesen értetlenül állhat akkor, ha azt hallja: hitelkártya kamatmentesség. Ha neked sem teljesen világos, hogy ezt mégis hogy kellene elképzelni, akkor ajánljuk a cikkünket, hiszen mindent megtudhatsz belőle, amit az ingyenesen használható banki pénzről tudni kell!

Tovább olvasom
Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

2018.08.25.

Ha valamilyen kölcsönt igényelnél, akkor több lehetőség közül választhatsz, így például bemehetsz egy bankfiókba, vagy egy hitelközvetítőhöz is, a kényelmet azonban mindenki szereti, és az egyszerű megoldásoknak is sok híve van. A legkevésbé megterhelő az, ha online igényled a hiteledet, ehhez pedig mi, az expresszkolcson.hu csapata kínáljuk neked a legjobb megoldást!

Tovább olvasom
Legkedvezőbb hitelajánlatokat kínáljuk

Legkedvezőbb hitelajánlatokat kínáljuk

2019.06.18.

A legkedvezőbb hitelajánlatokat keresed? Nyilván, hiszen ha nem így lenne, nem lennél itt. Mindenki így gondolkodik, legalábbis nagyon reméljük, hiszen ez tartja fent a piaci versenyt. Aminek következménye az egyre kedvezőbb hitelkonstrukciók megjelenése, amiből nem csak a bank, de az ügyfelek is profitálhatnak.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel nagyobb összeget felvenni, lehetséges?

Személyi kölcsönnel nagyobb összeget felvenni, lehetséges?

2018.10.30.

Sok esetben lehet szükségünk nagyobb mennyiségű, szabadon felhasználható pénzre úgy, hogy nem tudunk, vagy akarunk ingatlanfedezetű kölcsönt felvenni. Természetesen az összegtől is függ, hogy milyen lehetőségeket találunk erre, de ha 10.000.000 forint alatt van, akkor a személyi kölcsönnel nagyobb összeget is lehet felvenni, ez is lehet egy opció.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával