Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

K&H személyi kölcsön – nézzük meg a részleteket!

2019.02.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 16:12

A K&H személyi kölcsöne jelenleg az egyik legérdekesebb, legkomolyabb újdonságot jelentő hitelkonstrukció a piacon. Hogy miért? Az alábbiakban elolvashatod!

K&H személyi kölcsön – nézzük meg a részleteket!

A K&H személyi kölcsöne a szokásoknak megfelelően szabad felhasználású hitelkonstrukció, aminél a THM 8,1-13,8%, ráadásul a futamidő végéig fix, ahogy a törlesztőrészlet is. A maximális hitelösszeg 7.000.000 forint, ha a jövedelem eléri a havi nettó 300.000 forintot, legalább 100.000 forint nettó jövedelem esetén pedig 5.000.000 forint, illetve lakásfelújításhoz igényelve 10.000.000 forint is lehet a tulajdoni lap benyújtásával. A futamideje 24-84 hónapig változtatható, a szerződéskötés díjtalan, a hiteligénylés pedig online is lebonyolítható.

Igényelj K&H személyi kölcsönt egyszerűen, kattints ide. 

A K&H személyi kölcsön feltételei nem térnek el a megszokottaktól, azaz a 18. betöltött életév, a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, az érvényes személyazonosító okmányok, illetve a minimum 3 hónapos munkaviszony, a 12 hónapos vállalkozói múlt, vagy a véglegesített nyugdíj szükséges hozzá, és kizáró ok a KHR rendszerben való szereplés. A dokumentumok tekintetében a K&H személyi kölcsöne sem igényel többet: munkáltatói igazolás és bankszámlakivonat kell hozzá. Kölcsön témával kapcsolatosan olvass bejegyzéseket partnerünknél is, itt teheted meg.

A K&H személyi kölcsönének innovációja pedig a következő: a hitel online igénylése teljesen online! Nincs szükség papíralapú dokumentumokra, ahogy arra sem, hogy a szerződéskötés miatt fel kelljen keresni egy bankfiókot; semmi olyat nem kell tenni hozzá, ami miatt ki kellene mozdulni a lakásból! A korábbiakban a szerződést postán, vagy futárral vitték ki ilyen esetekben, és vissza is kellett azt küldeni, a K&H személyi kölcsönének igényléséhez azonban elég egy kód, amivel digitálisan aláírható a szerződés. Fontos, hogy teljesen online maximum 3.000.000 forint vehető fel, de ez többnyire elegendő szokott lenni. Ha ezt választod, akkor 24 órán belül, de legkésőbb a következő banki munkanapon folyósítják az összeget a számládra!

Ha érdekel a K&H személyi kölcsöne, akkor az igénylésed leadása előtt hasonlítsd össze a jelenleg elérhető lehetőségekkel, hogy megtalálhasd azt, amelyik a leginkább megfelelő. Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Lakáskölcsön – hol és hogyan?

Lakáskölcsön – hol és hogyan?

2019.03.05.

Ingatlant szeretnél vásárolni? Lakáskölcsön, amiből rengetegféle létezik, és mivel az ingatlanpiac jelenleg még mindig felívelőben van, az ehhez kapcsolódó banki termékek piaca is folyamatosan változik. Nem egyszerű eligazodni ebben a rengetegben, ezért jelen cikkünkben ehhez adunk Neked néhány támpontot.

Tovább olvasom
Kis összegű hitelt igényelnél?

Kis összegű hitelt igényelnél?

2018.01.22.

Kis összegű hitelt igényelnél, akkor jó helyen jársz, mert mindenkivel megtörténhet, hogy pénzzavar esetén gyors segítségre lenne szüksége. Szerencsére létezik olyan lehetőség, ami pont az ilyen helyzetekre nyújt megoldást!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

2018.11.21.

Lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezd a napi teendőidet, nemhogy még új ügyeket is intézz? Ha úgy döntesz, hogy személyi kölcsönt veszel fel, akkor nem biztos, hogy kiismered magad a hitelek között. Ezért érdemes először az interneten, a személyi kölcsön kalkulátor segítségével felmérni, hogy mit kínálnak manapság a bankok.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön kell? Váratlan kiadása keletkezett?

Gyorskölcsön kell? Váratlan kiadása keletkezett?

2017.01.16.

Gyorskölcsön kell? Igénybevételével könnyedén átlendülhet egy-egy váratlan, nagyobb összegű kiadás nehézségein! A bankok többféle konstrukciót kínálnak attól függően, mekkora összegre van szüksége, illetve milyen ütemezésben kívánja visszatörleszteni. Ha gyorskölcsön kell, sokféle élethelyzet adódik, amikor egy kisebb összeg, melyhez  gyorsan hozzájut, megoldja a problémát. Ezt követően ütemezetten, kis részletekben visszatörlesztve, rendezheti tartozását a bank felé. Mikor […]

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával