Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

2019.02.25.

Ha az Erste Bank ügyfele vagy, és vettél már fel tőlük hitelt, akkor valószínűleg előtte kipróbáltad az Erste személyi kölcsön kalkulátorát is. Ha viszont nem, akkor most elmondjuk, miért is érdemes azt használni!

Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

Az Erste személyi kölcsön kalkulátora számos adatot mutat meg. A futamidőn és felvenni kívánt összegen kívül még jó néhány beállítási lehetőséget kínál. Megadhatod a jövedelmedet, beállíthatod, hogy mióta dolgozol a munkahelyeden, illetve azt is, hogy a jövedelmed mekkora hányadát fordítod hiteltörlesztésre; ez utóbbi azért lényeges, mert a törvényi szabályozás szerint maximum 50%-át költheted ilyesmire. Emellett megadhatod, hogy tudsz-e adóstársat bevonni a hitelügyletbe, ami a felvehető hitelösszeg mértéke miatt számít. Ha ezekkel elkészültél, akkor az Erste személyi kölcsön kalkulátora kiszámolja a hiteled kamatát, a THM-et, a havi törlesztőrészletet, a teljes visszafizetendő összeget, valamint forintosítva a hitel teljes díját. Partnerünk oldalán is leadhatod egyszerűen kölcsönkérelmedet, tekintsd meg most. 

Az Erste személyi kölcsön kalkulátorának automatikusan beállított példája szerint 3.500.000 forint felvételekor, 72 hónap futamidővel a kamat 9,49%, a THM 10,45%, a havi törlesztőrészlet 63.944. A teljes visszafizetendő összeg 4.654.801 forint, a hitel díja pedig 1.154.801 forint, ha a jövedelem minimum nettó 250.000 forint. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a jövedelmi helyzettől függően változik a kamat és a THM is; ha átállítod az Erste személyi kölcsön kalkulátorát 150.000 forintra, akkor a kamat 13,49%-ra, a THM pedig 14,93%-ra módosul, és a havi törlesztőrészlet is 71.168 forintra nő. Tehát a bank a magasabb jövedelem kisebb kockázati tényező a bank szerint, így lehet alacsonyabb a kamat. Erste kölcsönökkel kapcsolatosan bővebben itt találsz információt, kattints ide!

Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor előtte hasonlítsd össze a jelenleg elérhető legjobb banki ajánlatokat oldalunk segítségével, mert így könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbbet! Ha kérdésed lenne, vagy tanácsot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

További blogbejegyzések

Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

2019.04.08.

Valószínűleg Te is hallottál már a „falusi CSOK-ról”, hiszen az utóbbi időben elég sok fórumon foglalkoztak vele. Most végre megszületett az ezzel kapcsolatos döntés is. Mi is górcső alá vesszük ezt az intézkedést, hiszen könnyen meglehet, hogy ez fogja beindítani a vidéki ingatlanpiacot!

Tovább olvasom
Erste hitelkártya részletek

Erste hitelkártya részletek

2019.05.20.

Hitelkártyát igényelnél, de nem tudod, melyik banknál érdemes? Nos, ebben a cikkben nem fogjuk konkrétan megmondani, melyiket kell választanod, csak bemutatjuk neked az Erste hitelkártyáit, majd adunk egy tanácsot, hogy mit tegyél, ha döntésre szeretnél jutni.

Tovább olvasom
Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom