Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Sberbank személyi kölcsön általános feltételei

2019.01.15.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:19

A Sberbank az utóbbi időben egyre jobb és jobb ajánlatokkal halmozza el az ügyfeleit, és ezek közül nem hiányozhatnak a személyi kölcsönök sem. Egyáltalán nem vagyunk meglepődve azon, hogy a Sberbank személyi kölcsöne ennyire népszerű. Olyan kondíciókkal rendelkezik, amiket eddig még egy pénzintézet sem tudott felülmúlni. Korábbi cikkeinkben azonban taglaltuk már őket, ezért most inkább csak az igénylés feltételeire koncentrálnánk.

Sberbank személyi kölcsön általános feltételei

A Sberbank személyi kölcsönének feltételei csak minimálisan különböznek a többi bank által támasztottaktól. Az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím alapvető, a minimum 3 hónapos, bejelentett munkaviszony szintén, viszont az életkor alsó határa 23 év, a felső pedig a futamidő végéig 70. Ha ez utóbbi nem teljesíthető, akkor egy olyan kezesre van szükség, aki a futamidő végén még nem tölti be ezt az életkort. A Sberbank személyi kölcsön igénylésének pillanatában az ügyfél nem szerepelhet a KHR negatív adóslistáján. Vállalnia kell azt is, hogy nyit a Sberbanknál egy folyószámlát, és azt a hitel lejártáig nem szünteti meg.

Természetesen szükséged lesz különféle dokumentumokra is, ha fel akarod venni a Sberbank személyi kölcsönét. Elsősorban az érvényes személyazonosító okmányokat, vagyis a személyi igazolványt, vagy a jogosítványodat, illetve az útleveledet kell előkészítened, ezeken felül pedig a jövedelem igazolását kell megoldanod; ehhez elegendő lesz a háromhavi bankszámlakivonat. Nyugdíjas igénylő esetén nyugdíjértesítő, illetve postai szelvény is megfelel, vállalkozóknak pedig a bankszámlakivonaton kívül NAV jövedelemigazolást, adóbevallást és nullás adóigazolást kell beszerezni.

További Sberbank ajánalatokat tekintsd meg Partnerünknél is, kattints ide!

Ha hitel felvételén gondolkodsz, akkor a Sberbank személyi kölcsöne valószínűleg el fogja nyerni a tetszésedet, de mielőtt beadod az igénylésedet, hasonlítsd össze a többi pénzintézet ajánlataival, hiszen a verseny a pénzpiacon is szoros, és lehet, hogy valamilyen akció keretén belül jobb kondíciókat találsz! Oldalunk segítségével ezt egyszerűen meg tudod tenni, és ha kérdésed lenne, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Olvasd el a Sberbank hitel jellemzőit, itt!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

2018.08.25.

Ha valamilyen kölcsönt igényelnél, akkor több lehetőség közül választhatsz, így például bemehetsz egy bankfiókba, vagy egy hitelközvetítőhöz is, a kényelmet azonban mindenki szereti, és az egyszerű megoldásoknak is sok híve van. A legkevésbé megterhelő az, ha online igényled a hiteledet, ehhez pedig mi, az expresszkolcson.hu csapata kínáljuk neked a legjobb megoldást!

Tovább olvasom
Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

2019.12.22.

A babaváró hitel már új korában sem volt rossz konstrukció, nem véletlenül tett szert igen hamar komoly népszerűségre. Viszont decembertől kedvezőbb lett, bár ennek előnyét csak azok „élvezhetik”, akiknek nem születik gyermekük a megszabott öt éven belül.

Tovább olvasom
10 kérdés és válasz a hitelfelvétel előtt

10 kérdés és válasz a hitelfelvétel előtt

2019.04.30.

Hitelfelvétel előtt érdemes megtekintened a 10 kérdés és válaszra vonatkozó írásunkat, mikor és hogyan igényeljük a kölcsönt, tudj meg többet a hitel lehetőségekről.

Tovább olvasom
Banki hitelek – személyi kölcsön- és lakáshitel-ajánlatok egy helyen, válogatottan!

Banki hitelek – személyi kölcsön- és lakáshitel-ajánlatok egy helyen, válogatottan!

2019.06.17.

Aki érdeklődik a banki hitelek iránt, az tudja, hogy rengetegféle van belőlük, és egy laikus számára nagyon nehezen átláthatóak. Oldalunk viszont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson ebben. Az alábbiakban kifejtjük, hogy mit találhatsz nálunk, ha most jársz itt először.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával