Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Oney személyi kölcsöne – mit kell tudni róla?

2019.01.30.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 09:07

Ha rendszeresen olvasod a blogunkat, akkor biztos észrevetted már, hogy két célunk van vele: egyrészt fel akarjuk hívni az emberek figyelmét a felelős hitelfelvétel fontosságára, másrészt igyekszünk minél szélesebb képet mutatni a magyarországi hitelezési helyzetről. Ez utóbbi kapcsán be szoktuk mutatni azokat a hiteleket, illetve a kibocsájtó pénzintézeteket, amik viszonylag frissek; ilyen az Oney is. Tekintsük át, mit tud nyújtani az érdeklődők számára az Oney személyi kölcsöne!

Oney személyi kölcsöne – mit kell tudni róla?

Az Oney személyi kölcsönhöz tartozó THM 16,9-19,9% közötti, a futamideje 12-84 hónap, a felvehető hitelösszeg pedig 300.000-6.000.000 forint lehet. Ezeket a kondíciókat találhatjuk meg a legtöbb pénzintézetnél is, tehát az Oney személyi kölcsöne gyakorlatilag átlagosnak tekinthető. Van azonban két kiemelkedően jó tulajdonsága az Oney-nak: az egyik a fiókhálózat, illetve a fiókok helye, hiszen az Auchan áruházakban található mindegyik – ugyanis az Oney az Auchan csoport része –, ami áruvásárlásra igényelt személyi kölcsönt esetében ideális, a másik pedig, hogy az igénylést azonnal elbírálják, tehát a folyósításra sem kell sokat várni! Olvass több mindent a személyi kölcsönökről itt vagy nézd meg partneroldalunk ajánlatait.

A feltételek tekintetében az Oney személyi kölcsöne szintén nem mutat semmi átlagostól eltérőt. Az igénylőnek deviza belföldi személynek kell lennie, a 20. életév betöltése kötelező a számára, rendelkeznie kell állandó, bejelentett, magyarországi lakcímmel, igazolnia kell minimum 3 hónap munkaviszonyt, emellett pedig vezetékes telefonnal is rendelkeznie kell, ami lehet otthoni, vagy munkahelyi. A dokumentumok szintén a szokásosak: személyi igazolvány, vagy jogosítvány, lakcímkártya, adókártya, utolsó havi bankszámlakivonat beazonosítható munkabérutalással, maximum két hónapos közüzemi számla és maximum 30 napos munkáltatói igazolás. Ha a feltételek teljesülnek, és a megfelelő dokumentumok is megvannak, akkor az Oney személyi kölcsöne bármelyik Auchan áruházban igényelhető! A kölcsönről a következő linken kaphatsz bővebb felvilágosítást!

Ha tehát fedezet nélküli hitelt szeretnél felvenni, akkor az Oney személyi kölcsöne egy lehetséges opció, aminek megvannak a maga előnyei. Ha az előnyök miatt ezt választod, akkor se feledkezz meg arról, hogy a magyar pénzpiacon még számtalan személyi kölcsön van forgalomban, és mindegyik más-más kondíciókkal, tehát érdemes alaposan átgondolnod, hogy melyik mellé teszed le a voksod. Hasonlítsd össze őket oldalunk segítségével, és ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

A válogatott kölcsön ajánlatokat itt tudod megtekinteni.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Jelzáloghitel használt lakás vásárlásra

Jelzáloghitel használt lakás vásárlásra

2018.01.19.

Ha ingatlanvásárláson töröd a fejed, akkor szinte biztosan jelzáloghitelt fogsz felvenni. Új és használt lakás vásárlásához is ez a konstrukció a legmegfelelőbb, de természetesen akadnak így is különbségek. Lássuk, mit kell tudnod, ha használt lakást szeretnél vásárolni, és ehhez hitelt vennél fel!

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

2018.10.18.

Minden banknál megvan az a felső határ, amennyit hajlandó hitelezni fedezet nélkül. A személyi kölcsönnel is ez a helyzet.

Tovább olvasom
Mit tegyek, ha felmondták a hitelem?

Mit tegyek, ha felmondták a hitelem?

2018.09.05.

Felmondták a hiteled? Szeretnéd tudni, hogy mit tehetsz, hogy ne kerüljön végrehajtás alá az ingatlanod? Lássuk, mik a lehetőségeid!

Tovább olvasom
Hitel KHR-es ügyfeleknek lehetséges?

Hitel KHR-es ügyfeleknek lehetséges?

2019.01.25.

Hitel KHR-es ügyfeleknek? Ma már ez sem lehetetlen! Mivel a KHR negatív adóslistájára nem csak olyanok kerülhetnek fel, akik notórius nemfizetők, hanem egy egyszeri hiba is okozhatja, manapság már találhatunk olyan bankokat, amelyek a KHR-es ügyfeleket is kiszolgálják. 

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával