Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Oney személyi kölcsöne – mit kell tudni róla?

2019.01.30.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 09:07

Ha rendszeresen olvasod a blogunkat, akkor biztos észrevetted már, hogy két célunk van vele: egyrészt fel akarjuk hívni az emberek figyelmét a felelős hitelfelvétel fontosságára, másrészt igyekszünk minél szélesebb képet mutatni a magyarországi hitelezési helyzetről. Ez utóbbi kapcsán be szoktuk mutatni azokat a hiteleket, illetve a kibocsájtó pénzintézeteket, amik viszonylag frissek; ilyen az Oney is. Tekintsük át, mit tud nyújtani az érdeklődők számára az Oney személyi kölcsöne!

Oney személyi kölcsöne – mit kell tudni róla?

Az Oney személyi kölcsönhöz tartozó THM 16,9-19,9% közötti, a futamideje 12-84 hónap, a felvehető hitelösszeg pedig 300.000-6.000.000 forint lehet. Ezeket a kondíciókat találhatjuk meg a legtöbb pénzintézetnél is, tehát az Oney személyi kölcsöne gyakorlatilag átlagosnak tekinthető. Van azonban két kiemelkedően jó tulajdonsága az Oney-nak: az egyik a fiókhálózat, illetve a fiókok helye, hiszen az Auchan áruházakban található mindegyik – ugyanis az Oney az Auchan csoport része –, ami áruvásárlásra igényelt személyi kölcsönt esetében ideális, a másik pedig, hogy az igénylést azonnal elbírálják, tehát a folyósításra sem kell sokat várni! Olvass több mindent a személyi kölcsönökről itt vagy nézd meg partneroldalunk ajánlatait.

A feltételek tekintetében az Oney személyi kölcsöne szintén nem mutat semmi átlagostól eltérőt. Az igénylőnek deviza belföldi személynek kell lennie, a 20. életév betöltése kötelező a számára, rendelkeznie kell állandó, bejelentett, magyarországi lakcímmel, igazolnia kell minimum 3 hónap munkaviszonyt, emellett pedig vezetékes telefonnal is rendelkeznie kell, ami lehet otthoni, vagy munkahelyi. A dokumentumok szintén a szokásosak: személyi igazolvány, vagy jogosítvány, lakcímkártya, adókártya, utolsó havi bankszámlakivonat beazonosítható munkabérutalással, maximum két hónapos közüzemi számla és maximum 30 napos munkáltatói igazolás. Ha a feltételek teljesülnek, és a megfelelő dokumentumok is megvannak, akkor az Oney személyi kölcsöne bármelyik Auchan áruházban igényelhető! A kölcsönről a következő linken kaphatsz bővebb felvilágosítást!

Ha tehát fedezet nélküli hitelt szeretnél felvenni, akkor az Oney személyi kölcsöne egy lehetséges opció, aminek megvannak a maga előnyei. Ha az előnyök miatt ezt választod, akkor se feledkezz meg arról, hogy a magyar pénzpiacon még számtalan személyi kölcsön van forgalomban, és mindegyik más-más kondíciókkal, tehát érdemes alaposan átgondolnod, hogy melyik mellé teszed le a voksod. Hasonlítsd össze őket oldalunk segítségével, és ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

A válogatott kölcsön ajánlatokat itt tudod megtekinteni.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

2019.03.26.

Többször is fejtegettük már az adósságrendezés személyi kölcsönnel előnyeit, de új olvasóink kedvéért ismét elővesszük a témát, ezúttal egy másik szemszögből. Mikor érdemes ezt személyi kölcsönnel megoldani?

Tovább olvasom
Falusi CSOK – mit kell tudni róla?

Falusi CSOK – mit kell tudni róla?

2019.05.16.

Mindig is vidéki életről álmodoztál? Belefáradtál a nagyvárosi zűrzavarba, és nyugodtabb életre vágysz? A következő projekt a családalapítás, és a gyermekeidnek a legjobbat szeretnéd adni? Akkor ideje megismerkedned a falusi CSOK-kal!

Tovább olvasom
Cetelem személyi kölcsön – mit kell tudni róla?

Cetelem személyi kölcsön – mit kell tudni róla?

2019.03.16.

A személyi kölcsönök piaca egyre csak bővül és bővül, hiszen ez a legnépszerűbb hiteltermék az ügyfelek körében. Nem véletlen, hiszen egyszerűen és gyorsan hozzáférhetőek, a kondícióik pedig kedvezőek. Magyarországon manapság szinte minden banknál találhatunk olyan hitelkonstrukciót, ami megfelelhet az igényeinknek, így a Cetelem Banknál is.

Tovább olvasom
Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

2018.03.27.

Az adósságrendező hitelt általában akkor vesz fel az ember, ha már nem bírja fizetni a korábbi kölcsöneit, és szeretné egyszerűsíteni a pénzügyeit. Az utóbbi években ez a hitelkonstrukció komoly népszerűségre tett szert, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnye van!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával