Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Munkáltatói igazolás nélkül személyi kölcsön – lehetséges?

2018.12.17.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 13:06

A személyi kölcsönnek nem teljesíthetetlenek a feltételei, hiszen ez az egyik legkönnyebben hozzáférhető hiteltípus. Hogy munkáltatói igazolás nélkül lehetséges-e? Kifejtjük!

Munkáltatói igazolás nélkül személyi kölcsön – lehetséges?

A személyi kölcsön szabad felhasználású hitelkonstrukció, vagyis bármilyen célra felhasználható. A futamideje rugalmas, többnyire 12-96 hónap lehet, és ingatlanfedezet, valamint kezes bevonása nélkül igényelhető, adóstárs bevonásával viszont többnyire magasabb hitelösszeg is elérhető. Az igényléshez meg kell felelni néhány alapvető követelménynek: állandó, bejelentett lakcím Magyarországon, érvényes személyazonosító okmányok, és csak betöltött 18. év felett lehet személyi kölcsönt igényelni, bizonyos bankoknál pedig ez az igénylési korhatár még ennél is magasabb. Ezeken felül különféle dokumentumokra is szükség van. Igazolni kell az utolsó három hónapról szóló munkabért bankszámlakivonattal, vagy munkáltatói igazolással, nyugdíjas hitelfelvevőnél pedig szükség van a nyugdíjas törzskönyvre, határozatra, továbbá háromhavi nyugdíjszelvényre, vagy bankszámlakivonatra. Látható tehát, hogy a személyi kölcsön igénylése munkáltatói igazolás nélkül nem lehetséges.

De mit tehet az, aki munkáltatói igazolás nélkül szeretne személyi kölcsönt felvenni? Nos, gyakorlatilag nem sokat azon kívül, hogy lemond a hitelről. Van azonban egy lehetőség, amit meg kell említenünk, ez pedig az adóstárs. Ha meg tudod győzni valamelyik rokonodat, vagy házastársadat, hogy veled együtt vegye fel a személyi kölcsönt, akkor az ő munkáltatói igazolása tökéletesen elegendő lesz a pozitív hitelbírálathoz. Munkáltatói igazolás nélkül tehát csak az adóstárs bevonása segíthet ezen a problémán.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor előtte mindenképp hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait, hogy megtalálhasd a számodra leginkább megfelelőt! Oldalunkon ezt könnyedén megteheted, és ha kérdésed lenne, vagy tanácsot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mire költhető a babaváró hitel?

Mire költhető a babaváró hitel?

2019.07.13.

A babaváró hitel igencsak felkapott lett az utóbbi időben, ami nem csoda, hiszen ennyire előnyös hitelkonstrukcióval eddig még nem találkozhatott senki, aki kicsit is járatos a pénzügyek és bankok világában. Rengeteg kérdést kaptunk az utóbbi időben, de a legtöbb arra vonatkozott, hogy vajon mire költhető a babaváró hitel. Lássuk!

Tovább olvasom
Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom
Bővítési jelzáloghitel, mikor megoldás?

Bővítési jelzáloghitel, mikor megoldás?

2018.02.08.

Ha kinőttétek a családi házat, de inkább bővítenél, mint hogy elköltözz, akkor létezik számodra is megoldás: a bővítési jelzáloghitel! Fontos tudni, hogy ez nem minden banknál elérhető, így érdemes alaposan utánajárnod a lehetőségeknek!

Tovább olvasom
Autóhitel személyi kölcsönnel!

Autóhitel személyi kölcsönnel!

2018.11.19.

Autóhitel, vagy személyi kölcsön? Ez a kérdés sokszor felmerül, hiszen mindkettő létezik, mindkettőből lehet autót vásárolni, és mindkettő könnyen elérhető. Vizsgáljuk meg, melyikkel járhat jobban az, aki gépjárművet szeretne vásárolni, de erre nem áll a rendelkezésére elegendő pénzösszeg!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával