Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Hitel fedezet nélkül? Egyszerűen személyi kölcsön!

2018.12.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 13:05

Nem mindenkinek van lehetősége fedezetet bevonni egy hitelügyletbe, hiszen az többnyire ingatlan, az ország lakosságának nagy része pedig albérletben él. Nekik is szükségük lehet azonban hitelre, és ebben az esetben jó eséllyel egy személyi kölcsön mellett fognak dönteni.

Hitel fedezet nélkül? Egyszerűen személyi kölcsön!

A személyi kölcsön szabad felhasználású, fedezet nélküli hitel, ami minden banknál elérhető, a felvétele pedig a legegyszerűbbek közé tartozik!

Hitel fedezet nélkül szeretnéd felvenni, akkor a számtalan előny mellett egy hátránnyal is számolnod kell: a magasabb kamattal. Ez sajnos minden személyi kölcsönnel együtt jár, hiszen a fedezet biztosíték a bank számára, tehát alacsonyabb a kockázat, amit általában alacsonyabb kamattal, illetve THM-mel honorálnak. Vannak ugyan kifejezetten kedvező kamatozású személyi kölcsönök is, de még így is 3-4%-kal magasabban állnak, mint a fedezetes társaik.

Az előnyök viszont számosak! Egyrészt egy fedezet nélküli hitel igénylése manapság rendkívül gyors, csak néhány dokumentum kell hozzá, és online is igényelhető, tehát kényelmes is! A feltételei is könnyedén teljesíthetőek, hiszen csak érvényes személyazonosító okmányra, állandó, bejelentett, magyarországi lakcímre van szükség hozzá, illetve arra, hogy betöltsd a 18. életévedet. A dokumentumok sem beszerezhetetlenek, feltéve, hogy legalább három hónapja a munkahelyeden dolgozol. Egy munkáltatói igazolás, illetve háromhavi bankszámlakivonat gyakorlatilag egy nap alatt megoldható, ezután már csak ki kell választanod azt a bankot, ahonnan fel szeretnéd venni a hitelt fedezet nélkül, majd elindítani a kölcsönigénylést!

Oldalunkon összegyűjtöttük a bankok legjobb, fedezet nélküli hiteleit, így könnyen összehasonlíthatod őket, és kiválaszthatod a legmegfelelőbbet. Gondold át alaposan, hogy melyiket választod, hiszen több szempontot is figyelembe kell venned a helyes döntéshez! Ha az egyszerűség, vagy a gyorsaság a fontos, akkor egész más szempontok alapján kell rangsorolnod, mintha a legkedvezőbb konstrukciót keresnéd. Igyekszünk ehhez minden segítséget megadni, de ha mégis kérdéseid lennének, nyugodtan keress bennünket megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

11,17% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

11,73% - 19,86%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön iskolakezdés előtt – Hogy minden időben meglegyen!

Személyi kölcsön iskolakezdés előtt – Hogy minden időben meglegyen!

2017.07.26.

A személyi kölcsön iskolakezdés előtt nagyon sok családnál jelent mentőövet az extra kiadások fedezésére. A visszafizetés fix havi törlesztő részletekben rendezhető, nem kell attól tartania, hogy követhetetlenné válnak költségei a változó kamatok miatt. Elszámolnia sem kell vele, hogy mire költi. Szerencsés esetben még akciós kölcsönt is találhat az ajánlatok között. Hasznos tudni, hogy ezeknél általában […]

Tovább olvasom
Váratlan kiadás merült fel? Akkor egy gyorskölcsön segíthet!

Váratlan kiadás merült fel? Akkor egy gyorskölcsön segíthet!

2020.11.16.

Bárkinél becsúszhat, hogy váratlan kiadás merül fel, elég csak egy hűtő, vagy mosógép meghibásodására gondolni, és akkor egy orvosi kezelés költségéről még nem is beszéltünk. Ezek azok a helyzetek, amikor még egy megtakarításokkal rendelkező család is megtorpan egy pillanatra, hogy mitévő is legyen, pedig még a legsürgősebb esetekre is van megoldás: a gyorskölcsön!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön igénylés feltételei, típusai, hasznos infók

Személyi kölcsön igénylés feltételei, típusai, hasznos infók

2016.09.24.

  Személyi kölcsön igénylés alkalmával elfogadott jövedelem típusok Személyi kölcsön igénylés esetén a bank meghatározza, mely jövedelemtípusokat fogad el a fizetőképesség megállapításakor. A következők valamelyikével mindenképpen szükséges rendelkeznie:  Rendszeres munkabér – bankszámlára érkezik minden hónapban, min. 3 hónap munkaviszony, mely nem eshet a próbaidő és felmondási idő időszakára Öregségi nyugdíj – megfelel a korkedvezményes nyugdíj […]

Tovább olvasom
2020 minimálbér változás – mennyi a garantált bérminimum?

2020 minimálbér változás – mennyi a garantált bérminimum?

2020.02.19.

Először is fontos tisztázni, hogy a minimálbér és a garantált bérminimum nem ugyanaz, az utóbbi ugyanis az úgynevezett szakmunkás minimálbér, vagyis szakképesítéssel rendelkezőknek ez magasabb, mint a végzettséggel nem rendelkezőknek. A 2020-as minimálbér-változás esetében a bruttó összeg 161.000 forintra, a garantált bérminimum pedig 210.600 forintra emelkedik; a bérnövekedés mindkét esetben 8%-os.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával