Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

2018.11.21.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 12:50

Lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezd a napi teendőidet, nemhogy még új ügyeket is intézz? Ha úgy döntesz, hogy személyi kölcsönt veszel fel, akkor nem biztos, hogy kiismered magad a hitelek között. Ezért érdemes először az interneten, a személyi kölcsön kalkulátor segítségével felmérni, hogy mit kínálnak manapság a bankok.

Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy pontosan hogyan működnek a személyi kölcsönök, jó megoldás lehet az online személyi kölcsön kalkulátor használata. A segítségével ugyanis közelebb juthatsz a kérdéseid megválaszolásához. A legtöbben csak arra kíváncsiak, hogy a felvett személyi kölcsönnek mennyi lesz a törlesztőrészlete, illetve mekkora a futamidő. A személyi kölcsön kalkulátorok segítségével elég megadnod néhány adatot a hitelfelvétellel kapcsolatban: a hitel összegét, futamidejét és egyes esetekben a nettó fizetésedet kell beírni, és a személyi kölcsön kalkulátorok kiszámolják Neked azt, amire kíváncsi vagy.

Természetesen sokféle személyi kölcsön kalkulátor létezik, amikben egyéb opciókat is bejelölhetsz attól függően, hogy milyen aktuális akciók, vagy szolgáltatások érhetőek el a különféle pénzintézeteknél, hogy amennyire csak lehetséges, a lehető legjobb ajánlatot vehesd igénybe. Vannak olyan személyi kölcsön kalkulátorok, amiknél megadható, hogy fix, vagy változó kamattal számolva mutassa meg az eredményt. Fontos arra is figyelni, hogy a feltüntetett THM mit tartalmaz, például kezelési költséget, szerződéskötést, illetve a további ügyintézések költségeit, ezeken ugyanis akár százezreket is spórolhatsz attól függően, hogy mekkora hitelösszeget veszel fel.

Amennyiben nem tudsz dönteni a személyi kölcsön kalkulátor által felkínált eredmények közül, akkor érdemes összehasonlítanod a jelenleg elérhető legjobb ajánlatokat, amiket a bankok kínálnak, hogy mindent összevetve megtalálhasd azt a hitelterméket, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak. Oldalunk segítségével ezt könnyedén megteheted, és ha mégis kérdéseid lennének, vagy tanácsot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adunk pár tippet, hogy kezeld jól a pénzed!

Adunk pár tippet, hogy kezeld jól a pénzed!

2019.04.10.

Kifolyik a pénz a kezeid közül? Nem vagy egyedül; sajnos vagyunk páran, akiknek nem adatott meg a képesség, hogy jól bánjanak az anyagi forrásaikkal. A képesség azonban tanulható, és ha elolvasod az alábbi cikkünket, Te is közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy gyarapíthasd a vagyonod! Ezért adunk pár tippet!

Tovább olvasom
Jelzáloghitel használt lakás vásárlásra

Jelzáloghitel használt lakás vásárlásra

2018.01.19.

Ha ingatlanvásárláson töröd a fejed, akkor szinte biztosan jelzáloghitelt fogsz felvenni. Új és használt lakás vásárlásához is ez a konstrukció a legmegfelelőbb, de természetesen akadnak így is különbségek. Lássuk, mit kell tudnod, ha használt lakást szeretnél vásárolni, és ehhez hitelt vennél fel!

Tovább olvasom
Mire használható fel a lakástakarék összeg?

Mire használható fel a lakástakarék összeg?

2018.04.16.

Sokan nem tudják, hogy a közismert célokon felül mire lehet felhasználni a lakástakarék által elérhető megtakarítási összeget és az állami támogatást, ezért úgy döntöttünk, hogy minden részletre kiterjedően végigvesszük a lakásvásárláson és felújításon, valamint a hitel-előtörlesztésen felüli lehetőségeket!

Tovább olvasom
CIB lakáshitel részletek

CIB lakáshitel részletek

2019.03.18.

Mivel az utóbbi időben felpörgött az ingatlanpiac, és a CSOK is hozzátette ehhez a magáét, a lakáshitelek is rohamos fejlődésnek indultak. Minden bank megpróbál a konkurencia alá licitálni, így a kamatok is egyre kedvezőbbek. Nézzük meg, mit tud nyújtani a CIB lakáshitel!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával