Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Egy hitelt szeretnél törleszteni! Válaszd az adósságrendezést!

2018.09.22.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 11:26

Sokan vannak, akik évek óta fizetik a kölcsöneiket, és nem látják az alagút végét. A régebbi típusú hitelek kondíciói ma már elavultnak számítanak, és aki ismeri a jelenlegi trendeket, annak eszébe se jutna felvenni őket. Ha te is így vagy ezzel, és lassan, de biztosan elborítanak a régi hiteleid, akkor van a számodra egy jó hírünk: az adósságrendező hitelt pont neked találták ki!

Egy hitelt szeretnél törleszteni! Válaszd az adósságrendezést!

Ennek felvételével egyszerűsítheted a pénzügyeidet, ráadásul csökkentheted a havi kiadásaidat is, vagyis több marad a családi kasszában!

Ha van egy lakáshiteled, egy személyi kölcsönöd, egy hitelkártyád, és még folyószámla-hitelkereted is, akkor jó eséllyel a havi nettó bevételed nagy részét felemésztik. Az adósságrendező hitel lényege az, hogy ezeket a kiadásokat csökkentsd, és ha sikerül kifognod egy jó konstrukciót, akkor akár meg is felezheted! Jó, ha tisztában vagy vele, hogy az adósságrendező hitelt tényleg akkor érdemes kihasználni, ha jobb konstrukciót találsz a régebbi hiteledtől.

Az adósságrendező hitel feltételei megegyezik a többi kölcsön feltételével. Rendelkezned kell legalább 3 hónapos munkaviszonnyal és a mindenkori minimálbér összegével, a többi kritérium viszont minden banknál más. Általában feltételként támasztják azt, hogy a jövedelmed legyen magasabb, mint az új hitel kalkulált törlesztőrészlete, és nem lehet köztartozásod. A többi követelményt szinte már le se kellene írnunk, olyan sokszor olvashattad: a 18. életév betöltése és a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, illetve az érvényes személyazonosító okmányok mindenképp szükségesek. Ha ezeket tudod teljesíteni, akkor sikeresen vághatsz neki az adósságrendező hitel igénylésének, jó eséllyel pozitív lesz a hitelbírálat is, és így könnyíthetsz az anyagi terheiden!

Ha Te is szeretnéd leegyszerűsíteni a pénzügyeidet, akkor gondolkodj el egy adósságrendező hitel felvételén. De az igénylés benyújtása előtt hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és válaszd a számodra legmegfelelőbbet! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Miért éri meg a fix törlesztőrészlet?

Miért éri meg a fix törlesztőrészlet?

2018.08.29.

Szeretnél hitelt felvenni, de nem tudod eldönteni, hogy fix, vagy változó kamatozású hitelt válassz? Tartasz a kamatkockázatoktól? Egyre többen választják a bankoknál a fix kamatozású hiteleket. Hiszen a futamidő végéig fix a törlesztőrészletet nyújtanak, és a törlesztőrészlet a végtörlesztésig nem változtatható sem az adós, sem a bank részéről.

Tovább olvasom
Adósságrendező hitellel, kiválthatok egyszerre több kölcsönt is?

Adósságrendező hitellel, kiválthatok egyszerre több kölcsönt is?

2018.10.14.

Ha olyan hitellel rendelkezel, amit már nem tudsz biztonsággal fizetni, és felemészti a családod havi jövedelmét. A hiteled kondíciói már jócskán elavultnak számítanak, és jobbnál jobb ajánlatok jönnek szembe veled minden nap, akkor ideje elgondolkodnod, hogy adósságrendező hitellel kiváltsd a hitelidet.

Tovább olvasom
A hitelkiváltásról bővebben

A hitelkiváltásról bővebben

2018.01.16.

Sokan küzdenek a hiteleik visszafizetésével, hiszen a törlesztőrészletek emelkedtek az elmúlt években, míg a családok jövedelme ezt nem minden esetben követte. Van viszont megoldás a problémára, ez pedig a hitelkiváltás!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk

Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk

2017.02.16.

Gyorskölcsön buktatói: amikor nem kaphatunk hitelt valamiért..

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával