Sokszor említettük már, hogy a személyi kölcsön felvétele előtt érdemes körülnézni a piacon, hogy milyen újabb, kedvezőbb ajánlatokkal jöttek ki a bankok. Megéri némi időt fordítani erre, hiszen így olyan hitelt is lehet találni, mint amilyen a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsön!

A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönét kedvező feltételekkel veheted igénybe, emellett még számos előnye van. A kamata akár 8,9% is lehet, ráadásul fix, mégpedig a teljes futamidő alatt, a THM pedig – ha teljesíted a feltételeket – 9,27%! Az előtörlesztés korlátlan, és nincs előtörlesztési díj sem. Vagyis ha egy nagyobb összeget be tudsz fizetni, akkor azt bármikor megteheted, sőt, akár többször is! Van még egy speciális és egyedülálló tulajdonsága a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönének: halasztást is kérhetsz évente egyszer, ha valami miatt a határidős befizetés nehézségeket okoz! Erre még egy akciót is rádobott a Cetelem Bank: ha most igényled a hitelt, akkor a folyósítási díjat sem kell kifizetned, ugyanis elengedik! Ez egy olyan ajánlat, amit képtelenség visszautasítani!

A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsön igénylésének feltételei ehhez képest nem teljesíthetetlenek, sőt! Rendelkezned kell állandó, bejelentett, magyarországi lakcímmel, érvényes személyazonosító okmányokkal. A korhatárnál viszont van egy kis változás a szokásoshoz képest, ezúttal betöltött 20. életév. Emellett szükség van a munkáltatói igazolásra, és az utolsó háromhavi igazolására, amihez bankszámlakivonatokat kell beszerezned, valamint egy munkahelyi, közvetlen telefonos elérhetőségre is. Ha már nyugdíjas vagy, akkor a munkáltatói igazolást a nyugdíjas törzskönyvvel, a nyugdíjhatározattal és háromhavi nyugdíjszelvénnyel, vagy bankszámlakivonattal helyettesítheted.

Ha szeretnéd leadni az igénylésedet a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönére, akkor előtte mindenképp nézd át a bankok legújabb ajánlatait, és hasonlítsd össze őket oldalunk segítségével, hiszen napról napra változik a hitelpiac, és lehet, hogy számodra megfelelőbbet találsz! Ha kérdésed lenne, vagy tanácsot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!

Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön
4.5 (90%) 4 értékelés