Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 17:55

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

ERSTE Most Személyi Kölcsön

Az ERSTE személyi kölcsönének segítségével akár 10 millió forintot is igényelhetsz, ráadásul fedezet nélkül! Mint tudható, más bankoknál a maximum hitelösszeg ötmillió forint volt, bár valószínű, hogy az Erste Bank példáját hamarosan követni fogják más hitelezők is. Természetesen szabad felhasználású, forint alapú, fix törlesztőrészletű, ráadásul ez utóbbi garantált a futamidő végéig. A visszafizetés ideje maximum 96 hónap, illetve a minimum a 36 hónap. A THM akár 7,6% is lehet, a kamat pedig fixen 6,99%!

Erste személyi kölcsönt, lakáshitelt vagy babaváró hitelt szeretnél, kattints ide. 

Erste személyi kölcsön igénybe vételére, akár több lehetőséged is van, de a felvett összeg nem lehet nagyobb mint 10.000.000 Ft. A hitel összegét és a hitel teljes díját a bank által meghatározott kondíciós lista tartalmazza. A most extra személyi kölcsön egy kedvező kamatozású, gyors átfutása személyi kölcsön.

Most extra személyi kölcsön igénybe vételére akár több lehetőséged is van. Online azonnal elindíthatod hitelkérelmedet pár perc alatt. Bank által a hitel teljes díja az aktuális lakossági hitel hirdetményben megtekinthető. A hitelösszege nem lehet több mint 10.000.000 Ft.

Hiteligénylési feltételek:

A hiteligényléshez a következő dokumentumok szükségesek: hatóság által kiálított érvényes személyi igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, adókártya, két havi számlakivonat. Lakáscélú hiteleknél  is azonos dokumentumokra lesz szükséged. Hiltel összegét a jövdelemed mértéke, lakáshitelnél még az ingatlanértéke határozza meg.

Mint minden más hitelnek, így az ERSTE személyi kölcsönnek is vannak feltételei, amiket muszáj teljesítened ahhoz, hogy pozitív legyen a hitelbírálat, illetve hogy egyáltalán befogadják az igénylésedet. A magyarországi, állandó, bejelentett lakcím és az érvényes személyazonosító okmányok mindenképp szükségesek a személyi kölcsön igényléséhez, viszont a szokásos 18 év helyett az ERSTE Bank 23 évet határozott meg életkori alsó határnak, és van felső is: 70 év, ami a kölcsön lejárati idejére vonatkozik. A háromhavi bankszámlakivonat és a munkáltatói igazolás mellett is vannak egyéb feltételek: nem szerepelhetsz a KHR listán sem aktív, sem passzív státuszban, illetve a munkahelyed nem állhat felszámolás alatt. A további kritériumok már attól is függnek, hogy melyiktípust választod az ERSTE személyi kölcsönei közül.

Ha további információkra lenne szükséged az ERSTE személyi kölcsönéről, akkor töltsd ki oldalunkon a kérelemhez szükséges adatlapot, illetve mielőtt beadnád az igénylésed, hasonlítsd össze a többi pénzintézet személyi kölcsöneivel, mert még az is lehet, hogy a te igényeidnek és lehetőségeidnek megfelelőbbet találsz! Ha kérdésed, vagy észrevételed van, illetve tanácsot kérnél, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Erste személyi kölcsön ajánlatokat, itt találod!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

OTP személyi kölcsön feltételei

OTP személyi kölcsön feltételei

2019.03.01.

Mindegy, hogy melyik banktól veszel fel hitelt, vannak kritériumok, amiknek meg kell felelned ahhoz, hogy az igényelt pénzösszeghez juthass. Az OTP személyi kölcsön feltételei hasonlítanak a más bankok által támasztottakhoz, ám akad néhány különbség, amik miatt érdemes részletesebben is megismerkedni velük.

Tovább olvasom
Hitelkiváltás gyorsan – Lehet könnyebb is a törlesztés, lépjen most!

Hitelkiváltás gyorsan – Lehet könnyebb is a törlesztés, lépjen most!

2017.07.25.

Hitelkiváltás gyorsan, egyszerűen? Igen, lehetséges, hogy rövid időn belül megoldódjon a problémája, még mielőtt fizetésképtelenné válna! Az igénylés elindítását követően, – amennyiben minden ehhez szükséges feltétel adott, – a hitelkiváltás folyamata gyorsan és egyszerűen végbemegy.

Tovább olvasom
Miért éri meg a fix törlesztőrészlet?

Miért éri meg a fix törlesztőrészlet?

2018.08.29.

Szeretnél hitelt felvenni, de nem tudod eldönteni, hogy fix, vagy változó kamatozású hitelt válassz? Tartasz a kamatkockázatoktól? Egyre többen választják a bankoknál a fix kamatozású hiteleket. Hiszen a futamidő végéig fix a törlesztőrészletet nyújtanak, és a törlesztőrészlet a végtörlesztésig nem változtatható sem az adós, sem a bank részéről.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

2017.07.31.

 Személyi kölcsön adósságrendezésre kézenfekvő megoldás abban az esetben, ha megfelelő jövedelmet és munkaviszonyt tud igazolni a bank felé. Személyi kölcsön igénylésénél már a minimálbér is elég lehet – természetesen ez attól is függ, mekkora az adósság összege, amit rendezni szeretne!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával