Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

2018.07.18.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 17. 10:16

MiniKölcsön 1 óra alatt, tehát a hiteltermékkel kapcsolatosan már olvashattál nálunk, de röviden összefoglaljuk ismét. Ha egy kisebb összegre van szükséged, mert átmeneti pénzzavarba kerültél, akkor a MiniKölcsön 1 óra alatt lehetséges.

MiniKölcsön 1 óra alatt, ha sürgősen pénzre van szükséged!

Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél kimászni a bajból, hiszen online igényelhető, a futamideje rövid, tehát pont az ilyen helyzetekre találták ki! Viszonylag új konstrukció, viszont most egy újabb fejlesztésen esett át.
Akár már 1 óra alatt hozzájuthatsz, és megoldhatod a segítségével a kisebb anyagi problémádat!

Minikölcsön igénylésedet azonnal elindíthatod, itt!

A MiniKölcsön egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ha igénybe veszed hozzá az Expressz Szolgáltatást, akkor akár 1 óra elteltével a számládra kerül az igényelt pénzösszeg. Ráadásul éjjel-nappal leadhatod a kölcsönigénylésedet, akár hétvégén is! A MiniKölcsön 25.000-600.000 forintig kérhető, a futamidő pedig 30- 180 nap. Tehát – mint feljebb írtuk – rövid. A feltételei gyakorlatilag megegyeznek a személyi kölcsönökével. A betöltött 18. életév, a három hónapos bejelentett munkaviszony, az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím, a Magyarországon vezetett bankszámla és az érvényes személyazonosító okmányok.

Hatalmas előnye még a MiniKölcsönnek, hogy nem tartalmaz rejtett költségeket. Az összeg és a futamidő kiválasztásakor az egyéb díjakat is feltüntetik. Ha a megadott határidőig visszafizeted a hitelt, akkor egy következő igénylésnél magasabb kategóriába sorolnak. Vagyis magasabb hitelösszeget vehetsz fel, viszont ha megcsúszol a befizetéssel, akkor a futamidő vége után késedelmi díjat és kamatot számolnak fel. Ha előre jelzed, hogy nem fog sikerülni a határidőig a befizetés, akkor egy egyszeri díj kifizetésével a futamidő 45 nappal meghosszabbíthatóvá válik!

A MiniKölcsön tehát tökéletes egy kisebb pénzzavar sürgős megoldására. Ha online adod be a pénzintézethez a kérelmedet, és igénybe veszed az Expressz Szolgáltatást is, akkor akár 1 órán belül a számládra érkezik a pénz, amire szükséged van! Ha esetleg nem vagy biztos a dolgodban, akkor oldalunkon összehasonlíthatod több bank hiteleit, és kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Ha kérdéseid lennének, vagy tanácsot szeretnél kérni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Hitelkártyát, hogy használjuk megfelelően?

Hitelkártyát, hogy használjuk megfelelően?

2018.11.04.

Kétféle véleményt hallhatunk azoktól, akiknek valaha volt hitelkártyája. Mert hitelkártyát használni sokak szerint lehúzás, és ez a világ legrosszabb dolga, mások viszont akár egyszerre többet is használnak, és nagyon szeretik a vele járó előnyöket. Nekik van igazuk!

Tovább olvasom
Milyen futamidőre kösd a lakás-takarékpénztári megtakarítást?

Milyen futamidőre kösd a lakás-takarékpénztári megtakarítást?

2018.06.08.

A lakás-takarékpénztári szerződéseket minimum négy, maximum tíz évre kötheted, ha úgy döntesz, hogy ezt a megtakarítási formát választod, de érdemes utánaszámolnod, hogy az idő és hozam tekintetében melyik lehetőséggel jársz a legjobban.

Tovább olvasom
Fix törlesztőrészletű, vagy változó kamatozású piaci hitelt érdemes felvenni?

Fix törlesztőrészletű, vagy változó kamatozású piaci hitelt érdemes felvenni?

2019.04.28.

Amikor jelzáloghitelt akarunk felvenni, akkor két lehetőségünk van: a fix törlesztőrészletű és a változó kamatozású kölcsönök.

Tovább olvasom
Kis összegű hitelt igényelnél?

Kis összegű hitelt igényelnél?

2018.01.22.

Kis összegű hitelt igényelnél, akkor jó helyen jársz, mert mindenkivel megtörténhet, hogy pénzzavar esetén gyors segítségre lenne szüksége. Szerencsére létezik olyan lehetőség, ami pont az ilyen helyzetekre nyújt megoldást!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával