Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Milyen összegű személyi kölcsönt kaphatok?

2018.04.27.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 13:24

Teljesen érthető, ha a hiteledbe nem akarsz, vagy tudsz ingatlanfedezetet bevonni. A személyi kölcsönökkel gyorsan juthatsz szabadon felhasználható összeghez, és a jelzálogot is elfelejtheted, viszont a felvehető összeg alacsonyabb lesz. Mivel a személyi kölcsön fedezet nélküli hitel, csak a jövedelemmel kapcsolatos feltételeknek kell megfelelned, ami egyben azt is meghatározza, hogy mekkora hitelösszeget kaphatsz.

Milyen összegű személyi kölcsönt kaphatok?

A személyi kölcsön feltételeit már olvashattad nálunk, de azért röviden vegyük át. Ha alkalmazott vagy, akkor legalább 3 havi, határozatlan idejű munkaviszony szükséges, és nem állhatsz sem próbaidő, sem felmondás alatt. A saját cégedből származó jövedelem esetén ennél több dolgod lesz: be kell szerezned a NAV jövedelemigazolást és NAV köztartozásmentes igazolást is! A 18. betöltött életév és a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím is fontos, illetve ezek igazolása is a személyazonosító okmányaiddal, illetve a lakcímkártyáddal.

Személyi kölcsön esetében a bank a kereset 6-9-szeresét hagyja jóvá hitelösszegként, illetve a jövedelem 30-35%-a lehet a havi törlesztőrészlet. A havi terheidet is figyelembe veszik, és ha adóstársként, vagy kezesként szerepelsz egy másik hitelügyletben, az is beleszámít, sőt, a kihasználatlan hitelkeret, illetve a hitelkártya is!

Ezek alapján viszont már könnyedén kiszámolható, hogy mekkora hitelösszegre számíthatsz, ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, de nézzünk egy példát is. Ha a jövedelmed nettó 150.000 Ft havonta, és három évre vennél fel egymillió forintot, akkor a havi törlesztőrészleted 30-35 ezer forint lesz attól függően, hogy melyik banknál és mekkora THM-mel veszed fel, és hacsak nincs valamilyen hiányosság a leadott dokumentációdban, ezt valószínűleg meg is kapod!

Ahhoz, hogy a lehető legjobb lehetőséget találhasd meg a piacon, mindenképp hasonlítsd össze a bankok személyi kölcsön ajánlatait! Ezt oldalunk segítségével egyszerűen és gyorsan megteheted, és ha kérdésed van, felteheted nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Legkedvezőbb hitelajánlatokat kínáljuk

Legkedvezőbb hitelajánlatokat kínáljuk

2019.06.18.

A legkedvezőbb hitelajánlatokat keresed? Nyilván, hiszen ha nem így lenne, nem lennél itt. Mindenki így gondolkodik, legalábbis nagyon reméljük, hiszen ez tartja fent a piaci versenyt. Aminek következménye az egyre kedvezőbb hitelkonstrukciók megjelenése, amiből nem csak a bank, de az ügyfelek is profitálhatnak.

Tovább olvasom
Rossz bankszámlára utalta a pénzét? Mutatjuk, mit tegyen!

Rossz bankszámlára utalta a pénzét? Mutatjuk, mit tegyen!

2021.08.02.

Bárkivel előfordulhat, hogy véletlenül elnéz egy számjegyet a számlaszám beírásakor, ennek következtében pedig rossz bankszámlára utalja a pénzét. Mit lehet tenni ilyen esetben? Mutatjuk!

Tovább olvasom
Felújítanád a lakást? Adunk pár tippet a hitel  kiválasztásához!

Felújítanád a lakást? Adunk pár tippet a hitel  kiválasztásához!

2021.01.06.

A financiális és a pszichés gondok egy részét megpróbáljuk levenni a válladról: adunk pár tippet, hogy a banki hitelkínálat mely tagjait érdemes preferálni, ha felújítanád a lakást.

Tovább olvasom
Hogyan hatott a járványhelyzet az albérletárakra?

Hogyan hatott a járványhelyzet az albérletárakra?

2021.05.20.

Az albérletárak folyamatosan változnak – többnyire sajnos nőnek –, ám a járványhelyzet különleges körülményeket teremtett; az alábbiakban a hatásait mutatjuk be.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával