Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Milyen összegű személyi kölcsönt kaphatok?

2018.04.27.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 13:24

Teljesen érthető, ha a hiteledbe nem akarsz, vagy tudsz ingatlanfedezetet bevonni. A személyi kölcsönökkel gyorsan juthatsz szabadon felhasználható összeghez, és a jelzálogot is elfelejtheted, viszont a felvehető összeg alacsonyabb lesz. Mivel a személyi kölcsön fedezet nélküli hitel, csak a jövedelemmel kapcsolatos feltételeknek kell megfelelned, ami egyben azt is meghatározza, hogy mekkora hitelösszeget kaphatsz.

Milyen összegű személyi kölcsönt kaphatok?

A személyi kölcsön feltételeit már olvashattad nálunk, de azért röviden vegyük át. Ha alkalmazott vagy, akkor legalább 3 havi, határozatlan idejű munkaviszony szükséges, és nem állhatsz sem próbaidő, sem felmondás alatt. A saját cégedből származó jövedelem esetén ennél több dolgod lesz: be kell szerezned a NAV jövedelemigazolást és NAV köztartozásmentes igazolást is! A 18. betöltött életév és a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím is fontos, illetve ezek igazolása is a személyazonosító okmányaiddal, illetve a lakcímkártyáddal.

Személyi kölcsön esetében a bank a kereset 6-9-szeresét hagyja jóvá hitelösszegként, illetve a jövedelem 30-35%-a lehet a havi törlesztőrészlet. A havi terheidet is figyelembe veszik, és ha adóstársként, vagy kezesként szerepelsz egy másik hitelügyletben, az is beleszámít, sőt, a kihasználatlan hitelkeret, illetve a hitelkártya is!

Ezek alapján viszont már könnyedén kiszámolható, hogy mekkora hitelösszegre számíthatsz, ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, de nézzünk egy példát is. Ha a jövedelmed nettó 150.000 Ft havonta, és három évre vennél fel egymillió forintot, akkor a havi törlesztőrészleted 30-35 ezer forint lesz attól függően, hogy melyik banknál és mekkora THM-mel veszed fel, és hacsak nincs valamilyen hiányosság a leadott dokumentációdban, ezt valószínűleg meg is kapod!

Ahhoz, hogy a lehető legjobb lehetőséget találhasd meg a piacon, mindenképp hasonlítsd össze a bankok személyi kölcsön ajánlatait! Ezt oldalunk segítségével egyszerűen és gyorsan megteheted, és ha kérdésed van, felteheted nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Megújul a Széchenyi Kártya Program – Jön a Széchenyi Energia Kártya

Megújul a Széchenyi Kártya Program – Jön a Széchenyi Energia Kártya

2022.06.27.

Új feltételekkel és átszabott konstrukciókkal folytatódik a Széchenyi Kártya Program ez év júliusától. A kis-, és középvállalkozások által igényelhető kedvezményes hitelek új formájukban egyelőre az év végéig lesznek elérhetőek.

Tovább olvasom
Fordulat a lakáspiacon: 9 év után először csökkentek az árak

Fordulat a lakáspiacon: 9 év után először csökkentek az árak

2023.12.08.

Az Expresszkölcsön szakértői annak jártak utána, hogy milyen irányban változnak a lakásárak, és annak, hogy ez hogyan hat a vásárlókra, az eladókra és a lakástulajdonosokra. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy ne csak az ingatlant eladók és vevők, de az ingatlan tulajdonosai is tisztában legyenek azzal, hogy milyen hatással van rájuk egy lakáspiaci fordulat. Mutatjuk, mire jutottunk.

Tovább olvasom
OTP személyi kölcsön feltételei

OTP személyi kölcsön feltételei

2019.03.01.

Mindegy, hogy melyik banktól veszel fel hitelt, vannak kritériumok, amiknek meg kell felelned ahhoz, hogy az igényelt pénzösszeghez juthass. Az OTP személyi kölcsön feltételei hasonlítanak a más bankok által támasztottakhoz, ám akad néhány különbség, amik miatt érdemes részletesebben is megismerkedni velük.

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

2018.11.11.

Ugyan a Sberbank még nem az egyik legnevesebb szereplője a magarországi pénzügyi életnek, de egyre többször hallhatunk róla. Olyan akciókkal és hiteltermékekkel hívja föl magára a figyelmet, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával