Egy ideje otthonról is igényelhetsz gyorskölcsönt, és akár 24 órán belül folyósíthatják az összeget, a videóazonosítás segítségével – ha az előzetes hitelkérelmed sikeres volt – akár negyed óra alatt túllehetsz az egészen! Ha nem tudod, hogy is működik, röviden összefoglaljuk neked.

Videóazonosítás segítségével azonnal igényelheted a gyorskölcsönt, nézzük meg hogy működik: 

Ha sikeres volt az előzetes elbírálásod, és minden, a hitelfelvételhez szükséges dokumentumot beszereztél, kitöltöttél, akkor állhatsz neki a procedúrának. Az első lépés, hogy el kell olvasnod a szerződést, majd elő kell készítened a dokumentumaidat. A videóazonosítást ez után kell indítanod, majd meg kell adnod néhány személyes adatot a belépéshez. A következő az, hogy a rendszer ellenőrzi a technikai feltételeket, neked pedig aktiválnod kell a kamera, mikrofon és hangszóró funkciókat a laptopodon, és ezt követően fogadja az ügyintéző a hívásodat. Ha minden ügyintéző foglalt, azt az online felületen látni fogod, és azt is, hogy hány ügyfél várakozik előtted. Ha úgy gondolod, hogy sokan vannak, kérhetsz visszahívást, amit még aznap teljesítenek is! Nyilatkoznod kell arról, hogy vállalod-e a videóazonosítást – ha idáig eljutottál, akkor nyilván igen –, majd kapni fogsz e-mailben, vagy SMS-ben egy kódot, amit vagy felolvasol az ügyintézőnek, vagy beírod a megfelelő helyre. Be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló okiratot, illetve a lakcímkártyádat, majd a pénzmosás megelőzéséről szóló, jogszabályok szerinti, valamint a marketing nyilatkozatokat kell megtenned. Ez után jöhet a szerződés aláírása, az utolsó lépés pedig a hitelbírálathoz beküldendő dokumentumok online felöltése.

Látható, hogy nem bonyolult dolog a videóazonosítás, sőt, jelentősen megkönnyíti a gyorskölcsön igénylését! Több ajánlat közül is választhatsz, így a hiteligénylés indítása előtt mindenképp hasonlítsd össze őket oldalunk segítségével, majd azt válaszd, amelyik a leginkább megfelel Neked! Kérdésed van? Megválaszoljuk, ha felveszed velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedjen meg velünk!