Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

A hitelkiváltásról bővebben

2018.01.16.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 16. 10:58

Sokan küzdenek a hiteleik visszafizetésével, hiszen a törlesztőrészletek emelkedtek az elmúlt években, míg a családok jövedelme ezt nem minden esetben követte. Van viszont megoldás a problémára, ez pedig a hitelkiváltás!

A hitelkiváltásról bővebben

A hitelkiváltásról mindig érdemes tájékozódni, mert több bank kínál akciós kamatokkal ellátott kölcsönt, illetve kedvező induló díjakkal vághatunk bele.

Kattints ide és váltsd ki a hiteled most!

Elsősorban akkor éri meg egy hitellel kiváltanunk a meglévő adósságainkat, ha az új konstrukció kamatozása alacsonyabb, mint a régieké volt. Mielőtt elkezdenénk intézni a hitelkiváltásról és a feltételekről tájékozódjunk. Számos eleve kizáró pontot találhatunk. A központi hitelinformációs rendszer adóslistáján való szereplés például kizáró tényező, még akkor is, ha a kiváltandó hitel kapcsán kerültünk fel rá, vagy ha passzív státuszban vagyunk nyilvántartva. Komolyan veszik az anyagi helyzetünket, a havonta rendszeresen érkező jövedelmet is, annak elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy egy meghatározott százalékából fizetni tudjuk az új hitel részleteit. Házas-, vagy élettársunkat kötelezően be kell vonnunk az ügyletbe, illetve szintén kötelező a jelzálog bevonása is. A feltételek teljesítésével viszont már nincs akadálya annak, hogy könnyítsünk terheinken, és egyszerűsítsük pénzügyi helyzetünket!

Ha stabilan tudod fizetni a részleteket, és belefér Neked az, hogy pár évvel kitolod a futamidőt, mindenképp érdemes hitelkiváltásban gondolkodnod, akár időszakosan ismételve is, hiszen minden évben számos új hiteltermék jelenik meg a piacon, így nem nehéz köztük olyat találni, ami kedvezőbb az előzőnél. Akkor is érdemes a hitelkiváltásra voksolnod, ha hitelkártya- vagy bankszámla-hitelkeret tartozásod van, hiszen ezek csak nagyon lassan törleszthetőek vissza, míg a kiváltással hamarabb fizetheted vissza az adósságod, ráadásul jóval kevesebb kamatot kell fizetned.

Ha tehát olyan helyzetben vagy, amiből kiutat jelenthet egy hitelkiváltás, akkor alaposan nézz körül a kínálatban, és mérlegelj minden feltételt ahhoz, hogy olyan konstrukciót találj, ami valóban kedvező számodra! Összehasonlításhoz használd oldalunkat, kérdés esetén pedig keress bennünket bizalommal!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

2019.03.26.

Többször is fejtegettük már az adósságrendezés személyi kölcsönnel előnyeit, de új olvasóink kedvéért ismét elővesszük a témát, ezúttal egy másik szemszögből. Mikor érdemes ezt személyi kölcsönnel megoldani?

Tovább olvasom
Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

2018.11.14.

Az utóbbi időben a lakáspiac felfelé ível, és ezzel párhuzamosan az igény is megemelkedett. Lakáshitel egyszerűen, hozzájuthatsz a számodra leginkább megfelelő hitelhez, oldalunk segít ebben!

Tovább olvasom
Kölcsön hitelkiváltásra? Megoldható!

Kölcsön hitelkiváltásra? Megoldható!

2019.09.24.

Nem vagy elégedett a hiteled kondícióival? Úgy érzed, hogy elkapkodtad a hiteligénylést, vagy régebben vetted fel, és azóta jobbnál jobb hitelkonstrukciókat látsz, amerre csak nézel? Akkor ideje felvenned egy kölcsönt hitelkiváltásra!

Tovább olvasom
Hitelkiváltás igénylése a megoldás, ha többféle hitelt is törleszt!

Hitelkiváltás igénylése a megoldás, ha többféle hitelt is törleszt!

2017.04.17.

Miért jó ötlet a hitelkiváltás igénylése? A  hitelkiváltás igénylése egy remek lehetőség arra az esetre, ha egyszerre több, régebbi konstrukcióban kötött, magas törlesztő részletű hitelt fizet. Egy új, kedvezőbb kamatozású hitel igénylését követően az újonnan felvett hitelből rendezni tudja régi tartozásait.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával