Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

2017.11.12.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 15. 12:58

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön felvétele egyszerű folyamat, ezért a kiadásaid aprólékos megtervezése ellenére előfordul, hogy váratlanul felbukkan egy probléma, aminek orvoslása kisebb vagy nagyobb összeget kíván. A mosógép vagy az autód ugyanis nem jelenti be előre, mikor fog tönkremenni. A ruhák viszont nem lesznek maguktól illatosak, és a munkahelyedre is el kell jutnod. Ilyenkor a szerviz olyan sürgető gond, ami nem ér rá a következő fizetésig.

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

Ebben az esetben nyújtanak segítő kezet a gyorskölcsönök. A következő 5 tudnivaló bizonyítja az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

1. Az igényléstől számított néhány napon belül megkapod

A többi hitellel ellentétben nem kell heteket várnod, amíg kézhez kapod az igényelt összeget. Ennek előnyét tapasztalhatod akár a fenti példáknál maradva, hiszen az autószerelés gyakran nem egy 5 perces művelet és a szekrényed ruha állománya szintén véges.

Az átfutási idő átlagosan 2-3 munkanap, de bizonyos esetekben akár már 24 órán belül átveheted.

2. Az összeget kötelezettségek nélkül használhatod fel

Az igénylésnél nem kell részletekbe menően elmesélned, miért van szükséged a pénzre. Mindegy, hogy az iskolakezdés, egy háztartási gép csere vagy egy utazás miatt döntesz a lehetőség mellett.

3. 1 millió forintig igényelheted

Bizonyára tudod, hogy vannak olyan esetek, amikor az összeg, amire szükséged van, túlmutat néhány tízezer forinton. Az 1 millió forintig terjedő személyi kölcsön ezekben a helyzetekben is kisegít.

4. Egyszerű megoldás otthonról

Elfelejtheted a sorszámtépést követő fél napos sorban állást. Ma már elég, ha leülsz a laptopod elé és az interneten kiválasztod a számodra ideális alternatívát. Az oldalunkon könnyen összehasonlíthatod az egyes hitelintézetek ajánlatait. Így a folyamat valóban gyors, a böngésződben pedig nem kell állandóan váltogatnod az egyes ablakok között, a tudnivalókat excel táblázatokba vagy papírra gyűjtögetve.

Tehét az 5 tudnivaló bizonyítja, hogy az egész igénylési folyamat rendkívül időhatékony, a bankok különböző ajánlatai között pedig rátalálhatsz a neked megfelelő megoldásra.

 

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A hitelkiváltó hitel

A hitelkiváltó hitel

2019.04.05.

Szerencsére egyre kevesebben vannak, akiknek komoly problémát okoz a hiteltörlesztés, mert már eljutott hozzájuk a hitelkiváltó hitel híre, és léptek is ebben az ügyben. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor ez a cikk nem Neked szól, ha viszont többfelé fizetsz, és már nem tudod követni, mivel vagy elmaradásban, ráadásul ez a családi kasszát is erősen megterheli, akkor olvass tovább, ugyanis jó hírünk van. Megoldhatod ezt a problémát!

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel fedezet nélkül

Adósságrendező hitel fedezet nélkül

2020.12.09.

Ha az adósságrendező hitelt fedezet nélkül szeretnéd felvenni, akkor van egy rossz hírünk: nem fog menni. Ahhoz, hogy ezt ennyire egyértelműen ki lehessen jelenteni, tisztában kell lenni a fedezet fogalmával, és tudnod kell, hogy nem csak ingatlan lehet az, sőt; most következik a kiskapu!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

2017.07.31.

 Személyi kölcsön adósságrendezésre kézenfekvő megoldás abban az esetben, ha megfelelő jövedelmet és munkaviszonyt tud igazolni a bank felé. Személyi kölcsön igénylésénél már a minimálbér is elég lehet – természetesen ez attól is függ, mekkora az adósság összege, amit rendezni szeretne!

Tovább olvasom
A személyi kölcsön alapfeltételei

A személyi kölcsön alapfeltételei

2017.12.07.

A személyi kölcsön mindig egy adott célra irányul a felvétele. Nem mindegy, hogy mekkora átfutási idővel (a benyújtásától a folyósításig terjedő időszak) számolhatunk. Ennek ideje bankonként változó. 

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával