Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

A gyorskölcsön kizáró tényezői!

2017.10.20.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 15. 12:39

Manapság sokkal szigorúbb feltételei vannak a gyorskölcsön felvételének, mint korábban. Lássuk, mik azok a kizáró tényezők, melyek megléte mellett bár nagyon szeretnének segíteni, a banki ügyintézők is csak tárják a kezüket.

A gyorskölcsön kizáró tényezői!

A gyorskölcsön feltételei:

Nincs munkáltatói igazolásod, jövedelemigazolásod?

Akkor nem vehetsz igénybe gyorskölcsönt. Ezt a tényt jogszabály is előírja: „csak és kizárólag fedezeti alapon folyósított jelzáloghitelek nem folyósíthatóak.” Bankoktól eltérően a kérelmezőnek 3 vagy 6 havi munkaviszonnyal kell rendelkeznie.

Tudtad? A bankok nem fogadnak el 30 napnál régebbi munkáltatói igazolást.

Szerepelsz a KRH listán?

Akkor a neved mellé a bankok egy hatalmas felkiáltójelet tesznek, és ők bírálják el, hogy adnak-e neked gyorskölcsönt, vagy sem. Eggyel jobb a helyzeted, ha passzív státusszal szerepelsz a listán, hiszen így látják azt, hogy az előző adósságod már tudtad rendezni. Ám ez is csak akkor előny, ha kisebb összeget szeretnél felvenni.

Ha nem tudod bizonyítani, hogy fogod tudni fizetni a törlesztőrészletet, akkor bajban vagy

Tudnod kell, hogy a gyorskölcsönök esetében mind a nettó jövedelmed, mind a fizetési múltad ellenőrzésre kerül.

A hitelintézetek általános gyakorlata az, hogy a jövedelem a meglévő hitelek törlesztőrészleteinek és a most felvenni kívánt hitel törlesztőrészleteinek legalább háromszorosa kell, hogy legyen.

Amennyiben a béred bankszámlára utalják, ezt bizonyítanod kell bankszámlakivonattal.

Egyéb esetben a bank NAV igazolás alapján fogja látni, hogy valóban rendelkezel rendszeres jövedelemmel.

Amire még szükséged lesz: az előző évi NAV igazolás a teljes évi bevételeidről.

Tipp:

Nyugdíjasok is igényelhetnek gyorskölcsönt, nekik nyugdíjas igazolvánnyal és a nyugdíjszelvénnyel kell rendelkezniük.

A vállalkozóknak is bizonyítaniuk kell a vállalkozásból szerzett jövedelmüket. Szükség lehet a vállalkozás mérlegére, a főkönyvi kivonatra, a beszámolóra és még az SZJA bevallásra is.

Sürgősen szükséged van pénzre?

Tekintsd meg a gyorskölcsön kínálatunkat!

 

itt egy helyen összehasonlíthatja a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön kamatkedvezmény – Milyen feltételekkel juthatunk hozzá?

Személyi kölcsön kamatkedvezmény – Milyen feltételekkel juthatunk hozzá?

2017.10.01.

Személyi kölcsön kamatkedvezmény: mit is jelent ez pontosan? Az ajánlatokat böngészve láthatjuk, hogy ugyanakkora összegű személyi kölcsön ajánlatokban más és más feltételekkel találkozunk, valamint a kamatok is változóak. A bankok többféle konstrukciót dolgoznak ki azonos hitelösszegre.

Tovább olvasom
Autót részletre, bank nélkül?

Autót részletre, bank nélkül?

2019.03.26.

Autót részletre, de bank nélkül? Nos, ha nem is abban a formában, ahogy elsőre gondolnád, de lehetséges! Mi úgy értettük, hogy nem kell emiatt bankba menned, hiszen van más megoldás is, hogy pénzhez juss, és megvásárolhasd azt az autót, amelyikre szükséged van!

Tovább olvasom
Határozott munkaszerződéssel, kölcsönt?

Határozott munkaszerződéssel, kölcsönt?

2018.04.08.

Fontos kérdés, hiszen manapság egyre többen dolgoznak úgy, hogy a szerződésük határozatlan idejű, és ha hitelt szeretnének felvenni, akkor van esély arra, hogy emiatt falakba ütközhetnek, ugyanis korábban a hitelfelvételnél nem minden pénzintézet fogadta el a határozott időre szóló munkaszerződést; ez akár a hitelkérelem elutasításával is járhatott. Nézzük meg, hogy mi a helyzet ezzel most!

Tovább olvasom
Autóhitel személyi kölcsönnel!

Autóhitel személyi kölcsönnel!

2018.11.19.

Autóhitel, vagy személyi kölcsön? Ez a kérdés sokszor felmerül, hiszen mindkettő létezik, mindkettőből lehet autót vásárolni, és mindkettő könnyen elérhető. Vizsgáljuk meg, melyikkel járhat jobban az, aki gépjárművet szeretne vásárolni, de erre nem áll a rendelkezésére elegendő pénzösszeg!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával