Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

2017.07.24.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 11. 13:26

Adósságrendező személyi kölcsön igénylésében pl. akkor érdemes gondolkodnia, ha több, kisebb összegű, rövid lejáratú kölcsönt fizet párhuzamosan. A rövid lejáratú személyi kölcsönök, áruhitelek magasabb banki költséggel járnak ugyanis. Ha az ilyen típusú hitelből többet is igénybe vett, megterhelő lehet ugyanabban az időszakban törleszteni őket.

Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

A kisebb összegű, egyszerre fizetendő törlesztő részletek összegét többszörösen –és feleslegesen!- terhelik meg a többszörös banki költségek! Éppen ezekre a helyzetekre kínálják a bankok az adósságrendező személyi hitel vagy más néven hitelkiváltás lehetőségét.

Ilyen esetekben lehetősége van arra, hogy egy új kölcsön felvételével kiváltsa, visszafizesse tartozásait, egyetlen hitel után fizesse a banki költségeket és a továbbiakban egyetlen törlesztőt fizessen,- ráadásul kedvezőbb feltételekkel!

Mitől lesz az adósságrendező személyi kölcsön olcsóbb, mint a régebbi, kisebb összegű kölcsönök összeadódó költségei?

A bankok folyamatosan kínálnak kedvező konstrukcióban személyi kölcsönöket. A régebben felvetteknél ezek a lehetőségek még nem álltak rendelkezésére.

Mivel egyetlen, nagyobb összegű hitelt vesz fel, – jövedelme függvényében,- valószínűleg hosszabb lesz a futamidő is, így több idő áll rendelkezésére a visszafizetésre. Ez pedig kedvezően befolyásolja a havi törlesztő részlet összegét.

Milyen előnyöket kínál még az adósságrendező személyi kölcsön a jelenlegi helyzethez képest?

  • Párhuzamosan fizetett kölcsöneinek törlesztő részleteit összevonhatja, egy csekken fizetheti
  • Kisebb összeg lesz a havi törlesztő részlet
  • Megszűnik a folyton változó havi fizetendő össze, mivel fix összeget fizethet a futamidő végéig
  • Jelentős összeget takaríthat meg havonta, melyet másra fordíthat
  • A hosszabb futamidőnek és a csökkenő havi díjnak köszönhetően megbízhatóan tud fizetni
  • Rendezett pénzügyi helyzete nyugodt életvitellel ajándékozza meg
  • Az adósságrendező személyi kölcsön összegéből – a tartozások kifizetése után – akár készpénze is maradhat
  • Évente díjmentesen felülvizsgáltathatja lehetőségeit a bank munkatársainak szakmai segítségével. Amennyiben adódik kedvezőbb lehetőség, ismét újragondolhatja tartozásának rendezését.

Mi az adósságrendező személyi kölcsön igénylésének menete?

Az első lépés a bankok ajánlatainak összehasonlítása. Ezt megteheti úgy is, hogy végigjárja a bankokat és mindenütt érdeklődik lehetőségeiről, majd ezeket otthon a szórólapok vagy jegyzetei alapján összehasonlítja. De van erre egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb megoldásunk!

Hasonlítsa össze a bankok adósságendező személyi kölcsön ajánlatait az expresszkolcson.hu-n! Akár rögtön el is indíthatja a kiválasztott adósságrendező személyi kölcsön igénylését, ugyanis az ajánlatra kattintva máris eléri a bank honlapján található igénylőlapot.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal

Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal

2017.01.21.

Hitelkiváltás lehetősége, mint menekülési útvonal Egyre nehezebb fizetnie hitelét? A megélhetésre alig marad pénze? Több hitele is van és már alig látja át, hogy melyiket mikor is kell fizetni? Hallott már a hitelkiváltásról, mint lehetőségről? A régi hitel kiváltása megoldás lehet gondjaira, bizonyos feltételek megléte esetén. Mi a hitelkiváltás lehetősége? Ha Önnek egy régebbi, kedvezőtlenebb […]

Tovább olvasom
Adósságrendezés személyi kölcsönnel

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

2019.03.26.

Többször is fejtegettük már az adósságrendezés személyi kölcsönnel előnyeit, de új olvasóink kedvéért ismét elővesszük a témát, ezúttal egy másik szemszögből. Mikor érdemes ezt személyi kölcsönnel megoldani?

Tovább olvasom
KHR (BAR) listásként, vehetek fel hitelt?

KHR (BAR) listásként, vehetek fel hitelt?

2017.12.19.

A KHR, a hazai pénzügyi szolgáltatást nyújtó intézmények által közösen fenntartott információs rendszer és adatbázis, amely az adatkezelést elektronikus eszközökkel, automatizáltan végzi.

Tovább olvasom
A személyi kölcsön alapfeltételei

A személyi kölcsön alapfeltételei

2017.12.07.

A személyi kölcsön mindig egy adott célra irányul a felvétele. Nem mindegy, hogy mekkora átfutási idővel (a benyújtásától a folyósításig terjedő időszak) számolhatunk. Ennek ideje bankonként változó. 

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával