Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön nyaraláshoz – Mennyivel előtte ajánlott igényelni, hogy időben kézhez is kapjuk?

2017.04.17.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 23. 14:51

Személyi kölcsön nyaraláshoz? Természetesen, hiszen így akkor is megvalósítható a családi nyaralás, ha éppen idén újítja fel a lakást is, vagy éppen más, nagyobb összegű kiadásai is annak, ami nem tűr halasztást.

Személyi kölcsön nyaraláshoz – Mennyivel előtte ajánlott igényelni, hogy időben kézhez is kapjuk?

Akár egy külföldi út a nagy álom, akár a nagyobb gyerekek szeretnének táborba menni, ami biztos, hogy nem kis kiadást jelent. Ráadásul biztos, hogy kinövik a tavalyi fürdőruhákat, nyári szandálokat, szabadidő ruhákat,– ez már csak így van. Ezeket is be kell szerezni minden évben. Miért ne kapcsolhatná össze a költségeket?

Miért jó már most elkezdeni a személyi kölcsön igénylését nyaraláshoz?

Ha még nem választották ki, hová is mennének, kár lenne azért lecsúszni egy extra akciós külföldi útról, mert még nincs együtt rá a pénz, igaz? Az sem mindegy, mennyi időnk van megvenni a szükséges új ruhákat, sporteszközöket, stb. Ha már most kezünkben a pénz, van időnk kihasználni egy-egy leárazást, a megspórolt összeg pedig mehet költőpénznek J

Ha pl. repülőgéppel utazunk, szintén előnyös korábban lefoglalni a jegyeket, a repülőtársaság ezt jelentős kedvezménnyel jutalmazza. Kár lenne kihagyni!

Hogyan igényelhető személyi kölcsön nyaraláshoz egyszerűen?

Érdemes először összehasonlítani a bankok ajánlatait, itt arról is tájékozódhatunk, milyen feltételekkel juthatunk kölcsönhöz. Ezt követően pedig döntenünk kell:

  • A rövidebb lejáratú felel meg, mert szeretnénk mihamarabb törleszteni a kölcsönt?
  • A hosszabb lejáratú kölcsön lesz megfelelő, mivel nemsokára itt a beiskolázás is, megterhelő lenne a magasabb törlesztő?
  • Nem érünk rá a bankban sorban állni, inkább a bank munkatársára bízzuk és házhoz kérjük a pénzt?
  • Online igényeljük meg, mert úgy a leggyorsabb?
  • Szükségünk van egy független pénzügyi szakember segítségére, aki tényleg a nekünk legmegfelelőbb ajánlatokat gyűjti össze?

Bármelyik módot választjuk is, ha megfelelünk a bank igényeinek, pár napon belül kezünkben lehet a pénz és indulhat a nyaralás érdemi szervezése nyugodtan, kihasználva a legjobb lehetőségeket!

A bankok személyi kölcsön ajánlatait egy helyre összegyűjtöttük, hogy könnyebb legyen őket összehasonlítania:

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Adunk pár tippet, hogy kezeld jól a pénzed!

Adunk pár tippet, hogy kezeld jól a pénzed!

2019.04.10.

Kifolyik a pénz a kezeid közül? Nem vagy egyedül; sajnos vagyunk páran, akiknek nem adatott meg a képesség, hogy jól bánjanak az anyagi forrásaikkal. A képesség azonban tanulható, és ha elolvasod az alábbi cikkünket, Te is közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy gyarapíthasd a vagyonod! Ezért adunk pár tippet!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön feltételei, megfontolandó tippek!

Személyi kölcsön feltételei, megfontolandó tippek!

2017.01.08.

Személyi kölcsön feltételei, mit érdemes tenni döntés előtt? Személyi kölcsön feltételei sokfélék lehetnek, bankonként más és más az elvárás. Érdemes a döntést megelőzően összehasonlítani a banki ajánlatokat. Meglepő eredményre juthatunk, ugyanis időnként jelentős mértékben eltérő feltételekkel találkozunk! A bankok többféle konstrukcióban is kínálnak személyi kölcsönt, hogy mindenki eldönthesse, neki melyik lesz a legmegfelelőbb. Ugyanakkora igényelt összegnél eltérő […]

Tovább olvasom
Akciós személyi kölcsönök – Ha kölcsön kell, hozza ki pénzéből a legtöbbet!

Akciós személyi kölcsönök – Ha kölcsön kell, hozza ki pénzéből a legtöbbet!

2017.05.09.

Akciós személyi kölcsönök szinte mindig kínálkoznak a banki ajánlatok között. Egymással versenyezve kínálnak alacsonyabb kamatra, hosszabb futamidőre, ingyenes első havi kezdőrészlettel stb.

Tovább olvasom
Megújult a MiniKölcsön – nézd meg a változásokat!

Megújult a MiniKölcsön – nézd meg a változásokat!

2019.10.29.

A MiniKölcsön néhány éve jelent meg a magyar hitelpiacon, és akkor a leggyorsabb és legkedvezőbb ajánlatot tette le az asztalra. A fejlődés persze nem állt meg, és hasonló ajánlatok már más pénzintézeteknél is megjelentek. A MiniKölcsönnél is muszáj volt fejleszteni a terméken, hogy lépést tudjanak tartani a konkurenciával. Ehhez persze nem kellett sok, hiszen kedvező hitelkonstrukcióról van szó, de a megújult MiniKölcsön most ismét az élvonalba tartozik.

Tovább olvasom