Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön esküvőre? A Nagy Nap tökéletes legyen!

2017.03.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:41

Gyorskölcsön esküvőre több okból is szükséges lehet:

Gyorskölcsön esküvőre? A Nagy Nap tökéletes legyen!

  • Felejthetetlen esküvőt szeretne, hiszen ilyen esemény egyszer van az életben, viszont a megtakarított pénz ehhez nem lesz elég?
  • Azt tudjuk, hogy egy esküvő költségei rendkívül megterhelőek még akkor is, ha készülünk rá. Ha nagy a rokonság és mindenkit szeretne vendégül látni az esküvőn, ez bizony milliós nagyságrendű összeggel terheli meg a család költségvetését.
  • Előfordulhat, hogy a szülők számára váratlanul jön a nagy bejelentés és éppen nem áll rendelkezésre elegendő pénz.
  • Olyan élethelyzet is lehet, hogy a fiataloknak még nincs annyi jövedelme, amiből fedezhetnék a kiadásokat, a szülők pedig nyugdíjasok mindkét oldalon, így ők sem tudják állni az esküvő költségeit.
  • Arra is van példa, hogy az esküvő tervezésekor rendelkezésre áll ugyan elegendő összeg, de időközben nem kalkulált költségek is felmerülnek, különösen saját tervezés – szervezés esetén fordulhat elő ilyen helyzet.
  • Ez adódhat a mégis drágább esküvői vacsorától (mert bővült a meghívottak száma) a rokonság szállításához elfelejtett buszbérlésen át az utolsó pillanatban megváltoztatott helyszínig bármiből.
  • A lényeg, hogy pénz kell még és gyorsan!

Szerencsére a bankok sokféle ajánlattal állak rendelkezésre, így –megfelelő mértékű jövedelem esetén akár 1 nap alatt is a kezünkben lehet a készpénz, hogy az esküvőn minden tökéletes legyen, ahogyan azt megálmodta!

Gyorskölcsön esküvőre milyen feltételekkel igényelhető?

A hitelbírálathoz szükséges lesz:

  • 6 hónapos munkaviszony
  • jövedelemigazolás
  • személyes dokumentumok (személyi igazolvány, lakcímkártya általában elegendő)

Az igényelt összeg és a jövedelem mértékének függvényében egyéb dokumentumokat is kérhet a bank.

Gyorskölcsön esküvőre hogyan vehető igénybe a leggyorsabban?

Az igénylés többféle módon is benyújtható:

A leggyorsabb az online igénylés: a bank honlapján kitölthetjük, követve a lépéseket. Pozitív hitelbírálat esetén már csak a pénz felvételekor kell befáradnunk a bankfiókba. Hátránya, hogy az igénylés során szakemberrel nem tudunk konzultálni, így – nem biztos, hogy a legkedvezőbb ajánlatot választjuk.

Szintén gyors, de egyben biztonságos és kényelmes is, ha van személyes pénzügyi tanácsadónk. Igényeink egyeztetését követően szakemberként a legjobb ajánlatokat összegyűjti, nekünk csak a minden szempontból legjobbat kell kiválasztanunk. A hiteligénylést ő nyújtja be, értesít minket a hitelbírálat eredményéről és megegyezésünk szerint akár helyünkbe is hozza a pénzt.

Választhatjuk azt a módot is, hogy a bankfiókban mi magunk nézünk utána a lehetőségeknek. Itt is tudunk szakemberrel egyeztetni, de be kell mennünk, a sorban állást sem ússzuk meg, és ha megkapjuk a pénzt, azért is újra be kell mennünk. Nem a leggyorsabb megoldás!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Akciós személyi kölcsönök – Ha kölcsön kell, hozza ki pénzéből a legtöbbet!

Akciós személyi kölcsönök – Ha kölcsön kell, hozza ki pénzéből a legtöbbet!

2017.05.09.

Akciós személyi kölcsönök szinte mindig kínálkoznak a banki ajánlatok között. Egymással versenyezve kínálnak alacsonyabb kamatra, hosszabb futamidőre, ingyenes első havi kezdőrészlettel stb.

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom
Legkedvezőbb hitelek – oldalunkon megtalálod, amire szükséged van!

Legkedvezőbb hitelek – oldalunkon megtalálod, amire szükséged van!

2019.07.09.

A legkedvezőbb hitelek egy helyen, ezt keresed? Könnyű dolgod van, hiszen nem kell mást tenned, mind böngészni az interneten. A korábbi években viszont rengeteg gyaloglással járt volna, és ezzel nem is ért volna véget a dolog. Hiszen rengeteg adatot össze is kellett volna hasonlítanod, ami nem biztos, hogy a kedvenc elfoglaltságod. Az adatok begyűjtése, rendszerezése, majd összehasonlítása hosszadalmas. Nem is biztos, hogy mindegyikre szükség van ahhoz, hogy világossá váljon a számodra, az adott hitel megfelelő, nem az, vagy épp a legkedvezőbb.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön külföldi utazáshoz – Nem kell lemondania álmairól!

Személyi kölcsön külföldi utazáshoz – Nem kell lemondania álmairól!

2017.04.19.

Személyi kölcsön külföldi utazáshoz? Miért ne? Fizesse később és menjen akkor, amikor szeretne! Elterjedt ez a megoldás, ha éppen nem férne bele a családi költségvetésbe. Ha a gyerekek iskoláskorúak, a szünidő alatt a legkézenfekvőbb a családi nyaralás.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával