Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön esküvőre? A Nagy Nap tökéletes legyen!

2017.03.06.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:41

Gyorskölcsön esküvőre több okból is szükséges lehet:

Gyorskölcsön esküvőre? A Nagy Nap tökéletes legyen!

  • Felejthetetlen esküvőt szeretne, hiszen ilyen esemény egyszer van az életben, viszont a megtakarított pénz ehhez nem lesz elég?
  • Azt tudjuk, hogy egy esküvő költségei rendkívül megterhelőek még akkor is, ha készülünk rá. Ha nagy a rokonság és mindenkit szeretne vendégül látni az esküvőn, ez bizony milliós nagyságrendű összeggel terheli meg a család költségvetését.
  • Előfordulhat, hogy a szülők számára váratlanul jön a nagy bejelentés és éppen nem áll rendelkezésre elegendő pénz.
  • Olyan élethelyzet is lehet, hogy a fiataloknak még nincs annyi jövedelme, amiből fedezhetnék a kiadásokat, a szülők pedig nyugdíjasok mindkét oldalon, így ők sem tudják állni az esküvő költségeit.
  • Arra is van példa, hogy az esküvő tervezésekor rendelkezésre áll ugyan elegendő összeg, de időközben nem kalkulált költségek is felmerülnek, különösen saját tervezés – szervezés esetén fordulhat elő ilyen helyzet.
  • Ez adódhat a mégis drágább esküvői vacsorától (mert bővült a meghívottak száma) a rokonság szállításához elfelejtett buszbérlésen át az utolsó pillanatban megváltoztatott helyszínig bármiből.
  • A lényeg, hogy pénz kell még és gyorsan!

Szerencsére a bankok sokféle ajánlattal állak rendelkezésre, így –megfelelő mértékű jövedelem esetén akár 1 nap alatt is a kezünkben lehet a készpénz, hogy az esküvőn minden tökéletes legyen, ahogyan azt megálmodta!

Gyorskölcsön esküvőre milyen feltételekkel igényelhető?

A hitelbírálathoz szükséges lesz:

  • 6 hónapos munkaviszony
  • jövedelemigazolás
  • személyes dokumentumok (személyi igazolvány, lakcímkártya általában elegendő)

Az igényelt összeg és a jövedelem mértékének függvényében egyéb dokumentumokat is kérhet a bank.

Gyorskölcsön esküvőre hogyan vehető igénybe a leggyorsabban?

Az igénylés többféle módon is benyújtható:

A leggyorsabb az online igénylés: a bank honlapján kitölthetjük, követve a lépéseket. Pozitív hitelbírálat esetén már csak a pénz felvételekor kell befáradnunk a bankfiókba. Hátránya, hogy az igénylés során szakemberrel nem tudunk konzultálni, így – nem biztos, hogy a legkedvezőbb ajánlatot választjuk.

Szintén gyors, de egyben biztonságos és kényelmes is, ha van személyes pénzügyi tanácsadónk. Igényeink egyeztetését követően szakemberként a legjobb ajánlatokat összegyűjti, nekünk csak a minden szempontból legjobbat kell kiválasztanunk. A hiteligénylést ő nyújtja be, értesít minket a hitelbírálat eredményéről és megegyezésünk szerint akár helyünkbe is hozza a pénzt.

Választhatjuk azt a módot is, hogy a bankfiókban mi magunk nézünk utána a lehetőségeknek. Itt is tudunk szakemberrel egyeztetni, de be kell mennünk, a sorban állást sem ússzuk meg, és ha megkapjuk a pénzt, azért is újra be kell mennünk. Nem a leggyorsabb megoldás!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mi is pontosan a Provident Otthoni Szolgáltatás?

Mi is pontosan a Provident Otthoni Szolgáltatás?

2018.08.12.

A Provident Otthoni Szolgáltatás gyorssá és kényelmessé teszi a hitelfelvételt. Ugyanis nem csak a hitelbírálat, hanem a szerződéskötés, a kifizetés, valamint a törlesztés is az otthonunkban zajlik, tehát ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy hitelt kapjunk!

Tovább olvasom
Alapfogalmak a hitelekhez

Alapfogalmak a hitelekhez

2019.03.22.

Mivel nem csak visszatérő olvasóink vannak, hanem szerencsére újak is, így meg szeretnénk könnyíteni a helyzetüket azzal, hogy nem kell végigolvasniuk a blog összes cikkét. Alapfogalmak, amit összegyűjtöttünk a részetekre, hogy a hitelekkel kapcsolatos tudásotokat egy elégséges szintre emeljük.

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitel egyszerűen

Szabad felhasználású hitel egyszerűen

2018.12.12.

A szabad felhasználású hitel egyszerűen, nevében benne rejlik a legnagyobb előnyük. Bármire elköltheted őket. Két típusuk létezik, az egyik fedezetes, a másikat pedig fedezet bevonása nélkül igényelheted; ez utóbbit nevezzük személyi kölcsönnek. Az előbbinek kicsit bonyolultabb és hosszadalmasabb az igénylése, de nem megoldhatatlan!

Tovább olvasom
CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

CIB 0 Ft-os számla – mit kell tudni róla?

2018.11.07.

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyibe kerül fenntartanod a bankszámládat? Ha nem, érdemes utánanézned, és hacsak nem a CIB 0 Ft-os számláját használod, nagyon meg fogsz lepődni!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával