Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Gyorskölcsön készpénzben? Akár 1 nap alatt is hozzájuthat!

2017.02.28.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:38

Gyorskölcsön készpénzben és lehetőleg azonnal kell? A legjobban az online igényléssel járunk, mert itt nem kell megfizetnünk a banknak bizonyos, banki ügyintézésért felszámolt költségeket. Ennél az igénylési módnál viszont csak magunkra számíthatunk, ezt jó tudni!

Gyorskölcsön készpénzben? Akár 1 nap alatt is hozzájuthat!

Eligazodik egy bank honlapjának felületén? Összehasonlított már több banki ajánlatot is, hogy biztosan a minden szempontból legmegfelelőbbet igényelje meg. Akkor nincs mitől tartania, önállóan is meg fogja tudni igényelni a gyorskölcsönt.

Ha esetleg még nem hasonlította volna össze a bankok ajánlatait, tegye meg most rögtön az expresszkolcson-hu-n!
Összegyűjtve, egy oldalon találja a jelenleg igényelhető összes banki ajánlatot, ahol

gyorskölcsön készpénzben igényelhető! 

 

Gyorskölcsön készpénzben a kiválasztott bank munkatársának igénybevételével

 

Van lehetőségünk a bank munkatársától segítséget, szaktanácsadást kérni, sőt akár úgy is igényelhetünk gyorshitelt, hogy a bank munkatársa – kedvező elbírálást követően- még a helyünkbe is hozza a készpénzt! Sőt, ha így szeretnénk, a törlesztő részletekért is eljön otthonunkba, így csak arra kell figyelnünk, hogy a megbeszélt időben otthon legyünk-és természetesen legyen nálunk az aktuális törlesztő részlet. Nincs postán sorban állás, utalás közben lefagyó rendszer stb..

Azt azért jó tudni, hogy minden kényelmes dolognak ára is van! Tehát arra számítsunk, hogy a helyünkbe hozott pénznek és az otthonról törlesztésnek lesz külön költsége!

Gyorskölcsön készpénzben saját pénzügyi tanácsadónk segítségével

Ha már bölcsen és előrelátóan ápolunk jó kapcsolatot egy pénzügyi tanácsadóval, a fenti lehetőségek helyett elég vele konzultálnunk arról, hogy szükségünk lenne némi készpénzre.

Biztosak lehetünk abban, hogy akár órákon belül a rendelkezésünkre állnak az aktuális ajánlatok legjobbjai, a megfelelő szakmai és egyéb javaslatokkal együtt.

Tanácsadónk fel fogja hívni a figyelmünket a lehetséges buktatókra, de ugyanakkor –ha éppen van ilyen,- az aktuális akciókra vagy a kedvezményesebb, előnyösebb konstrukciókra is.

Ennek az együttműködésnek azonban további előnyei is vannak!

Egy példával illusztrálva:

Most azért fordulunk tanácsadónkhoz, mert kialakult egy váratlan helyzet és némi készpénzre van szükségünk. Legyen az összeg a példa kedvéért 1 M Ft. Mi abban kérjük segítségét, hogy gyorskölcsönként segítsen nekünk ennyi pénzhez jutni.

Igen ám, de mint pénzügyi tanácsadónk pontosan tudja, hogy nekünk már van egy felvett hitelünk is, amit szintén törlesztenünk kell, ráadásul nem is éppen a legjobb konstrukciókkal kötöttük anno. A havi törlesztő legyen 60.000 Ft. Ha most felvesszük a gyorskölcsönt is, aminek legyen a havi részlete kb 23. 000 FT, akkor összesen a kettő már elég megterhelő lesz!

Pénzügyi tanácsadója mit fog Önnek javasolni, – tekintve, hogy neki az Ön érdekei a legfontosabbak? Javasolni fogja egy adósságrendező hitel felvételét! Hogy miért?

Mert így egyszerre

  • kedvezőbbre cserélheti a régi kölcsönét
  • készpénzhez juthat
  • továbbra is csak egy törlesztője lesz, nem kettő
  • a havi törlesztője a kedvezőbb feltételeknek köszönhetően egy kicsivel még kevesebb is lehet az eddigieknél úgy, hogy az 1 M Ft-hoz is hozzájut

Ezért előnyös Önnek kapcsolatban lennie egy tájékozott pénzügyi szakemberrel. Általa olyan megoldásokhoz is hozzájuthat, melyről egyébként nem is lenne tudomása!

Ha még nincsen megbízható pénzügyi tanácsadója, engedje meg, hogy jó szívvel ajánljuk Önnek a HitelStart felkészült csapatát!

 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

MiniKölcsön hitel frissítve

MiniKölcsön hitel frissítve

2019.04.10.

Többször is írtunk már a MiniKölcsön hiteléről, hiszen egy rendkívüli hitelkonstrukció, aminek vannak ugyan „buktatói”, de bizonyos esetekben életmentő is lehet. Most frissítették, illetve – hogy pontosak legyünk – egy akciót hirdettek, ami miatt a MiniKölcsön hitel jelenleg a legjobb lehetőség a piacon!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön okosan – hasznos tippek, még mielőtt döntene!

Személyi kölcsön okosan – hasznos tippek, még mielőtt döntene!

2017.09.09.

Személyi kölcsön okosan is igényelhető, de ha nem nézünk utána kellőképpen néhány dolognak, ha nem számolunk, a szükségesnél nagyobb terhet vehetünk a nyakunkba.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön ügyintézés tudnivalói – hogy tényleg gyors legyen!

Gyorskölcsön ügyintézés tudnivalói – hogy tényleg gyors legyen!

2017.06.29.

Gyorskölcsön ügyintézés online igényléssel Gyorskölcsön ügyintézés érdekli tényleg a leggyorsabban, mert azonnal kell a pénz? A legjobb megoldás az online igénylés, ennél anyagilag is jobban járunk, mert

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

Személyi kölcsön kalkulátor: miért érdemes használni?

2018.11.21.

Lassan már 24 óra is kevés, hogy elvégezd a napi teendőidet, nemhogy még új ügyeket is intézz? Ha úgy döntesz, hogy személyi kölcsönt veszel fel, akkor nem biztos, hogy kiismered magad a hitelek között. Ezért érdemes először az interneten, a személyi kölcsön kalkulátor segítségével felmérni, hogy mit kínálnak manapság a bankok.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával