Magnet Bank Személyi Kölcsön 2024 – Feltételek és részletek

CIB

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

Most akár 50 000 Ft-ot adunk, számlanyitás nélkül!*

THM12,07% - 18,65% Kamat: 11,29% - 13,29%
Futamidő12 - 96 hó
Hitelösszeg1.000.000 - 15.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

MBH

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

3 hónapos halasztott törlesztéssel*

THM12,8% - 23,2%Kamat: 11,99% - 20,99%
Futamidő12 - 84 hó
Hitelösszeg500.000 Ft - 10.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

Unicredit

Fix Kamat személyi kölcsön

Akár 80 000 Ft jóváírással*

THM14,41% - 21,77%Kamat: 12,44% - 18,00%
Futamidő12 - 96 hó
Hitelösszeg300.000 Ft - 12.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ

- promóció -

magnet

MagNet Személyi kölcsön

A teljes futamidőre fix kamattal

THM16,9% - 24,1%Kamat: 15,50% - 21,50%
Futamidő12 - 96 hó
Hitelösszeg500.000 Ft - 5.000.000 Ft
Igénylési feltételek
Hitel részletei
Jogi információ
Jelenleg nálunk nem elérhető

- promóció -

A MagNet Bank személyi kölcsön

Ha megoldás kell. Ha csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy elérjünk egy kitűzött célt, vagy átvészeljünk egy nehezebb időszakot, akkor jó érzés tudni, hogy ilyenkor is van hova fordulni. A MagNet Bankhoz fordulhatunk. Ha szeretnénk egyszeri, ingatlanfedezet nélküli kölcsönt felvenni, és azt bármire felhasználni. Amikor gyors, kisebb összegű kölcsönre van szükségünk, igényelhetünk fix kamatozású MagNet személyi kölcsönt. Ez lehet egy lakásfelújítás, egy tengerentúli nyaralás, lakodalom, egy új családi autó vagy egy professzionális kamera. Ha fontos számunkra, hogy kedvező kondíciókkal jussunk személyi kölcsönköz, és szempont, hogy a kölcsönfelvétel a törlesztőrészleten kívül ne kerüljön plusz költségbe. A MagNet Bank személyi kölcsön igénylésekor ugyanis nincs folyósítási díj, és közjegyzői díjjal sem kell számolnunk 3 millió forintos összeghatárig. Amit tudnunk kell róla. A MagNet személyi kölcsön kamata a kölcsön törlesztésére szolgáló fizetési számlán havonta jóváírt összeg, a kölcsönösszeg és (az esetleges) kamatkedvezmények alapján kerül kiszámításra. Emiatt érdemes vállalnunk azt, hogy a teljes jövedelmünk, vagy egy általunk választott havi jóváírás rendszeresen érkezzen erre a MagNet bankszámlára. Ha MagNet bankos ügyfelek vagyunk, és oda érkezik a havi jövedelmünk, akkor jelentősen alacsonyabb lehet a MagNet személyi kölcsön kamata.

MagNet személyi kölcsön – egy cél, egy megoldás

Amit még tudnunk kell a MagNet Bank személyi kölcsön igényléséről. A THM (Teljes Hiteldíj Mutató) meghatározása mindig az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM kalkuláció során az ügyleti kamattal, a folyósítási díjjal számol a MagNet bank. A MagNet Bank a MagNet személyi kölcsön szerződés megkötéséhez nem írja elő számlavezetési díj megfizetéséhez kötött fizetési számla nyitását, ezért mindig 0 forintos számlavezetési díjjal számolnak. A reprezentatív példában feltüntetett THM értéke az előzetes tájékoztatásunkat szolgálja. A konkrét ajánlatra vonatkozó THM értéket a mi MagNet személyi kölcsön szerződésünk tartalmazza majd. A tájékoztatás soha nem teljes körű, és soha nem minősül ajánlattételnek. A MagNet személyi kölcsönnel kapcsolatos pontos feltételeket tartalmazó tájékoztatást a részletes feltételek tartalmazzák. Ha minden részlet érdekel bennünket, akkor itt tájékozódhatunk. Amikor a MagNet személyi kölcsönhöz bankszámlát is nyitunk, akkor a számlavezetéssel kapcsolatos díjakról, illetve költségekről a hirdetményből tájékozódhatunk. Többféle MagNet számlacsomagot is igényelhetünk. Válasszuk a legjobbat.

A MagNet személyi kölcsön paraméterei

Ha megoldás kell. Van néhány kérdés, ami biztosan felmerül bennünk MagNet személyi kölcsön igénylés előtt. És ezekre a kérdésekre tudnunk kell a választ, ha valóban fel akarjuk használni a MagNet személyi kölcsön összegét. Fontos kérdés lesz, hogy mekkora összeget igényelhetünk. A válasz, hogy 5 millió forintig bármekkora összeget igényelhetünk. Kérdés lehet még, hogy meg kell mondanunk, hogy mire költjük el a MagNet személyi kölcsön összegét. Igen, meg kell mondanunk. De. Mivel a MagNet Bank személyi kölcsön szabad felhasználású, így az bármire elkölthető. Fontos szempont, ezért tudnunk kell azt is, hogy növekszik-e a MagNet személyi kölcsön törlesztőrészlete az idő múlásával. A válasz, hogy nem. A kamat és a törlesztőrészlet a teljes futamidőre fix lesz. Azt is tudnunk kell, hogy kell-e ingatlanfedezetet vagy más fedezetet biztosítani. A válasz, hogy nem. Ingatlanfedezet vagy egyéb fedezet nélkül igényelhető a MagNet személyi kölcsön. Az is kérdés, hogy milyen hosszú lehet a futamidő. A futamidő akár 8 év is lehet. És persze az is fontos, hogy lesz-e plusz költsége a MagNet személyi kölcsön igénylésének és folyósításának. A válasz kedvező. Ugyanis nincs az igénylésnek és folyósításnak sem költsége. 3 millió forint feletti kölcsönösszegnél viszont közjegyzői díjjal is kell számolnunk.

Hol találhatunk igazán jó személyi kölcsönt? Segítség a keresésben

Az első lépés a hitelfelvétel előtt mindig az, hogy megkeressük a legmegfelelőbb konstrukciót. Igazán jó személyi kölcsönöket a MagNet Banknál találhatunk. De honnan tudhatjuk, hogy megtaláltuk a legjobbat? Amikor személyi kölcsön igénylése mellett dönt valaki, rákereshet a személyi kölcsön szóra az interneten. Ezután akár hátra is dőlhet, hiszen ömleni fognak rá a hirdetések, és jobbnál jobb ajánlattal kecsegtetik. Ez még jól is jöhet, mert talán olyan ötleteket is kaphat az érdeklődő, amire addig nem is gondolt. Az interneten keresni jó ötlet, gyors és egyszerű megoldás, és ahogy írtuk, a keresés után még számtalan hirdetéssel lehet találkozni. Személyesen is lehet jó személyi kölcsönt keresni. Be kell menni a bankfiókba, és elmondani, hogy mit szeretnénk. A banki ügyintéző tanácsot is adhat a legjobb kölcsön kiválasztásához. Az ügyintéző elmondja a lehetőségeket, és segíthet mérlegelni az előnyöket és hátrányokat. Ez egy pénzügyeihez kevésbé értő igénylőnek jó lehet, de időigényes, és utazni is kell hozzá. Megkérdezhetjük a szomszédunkat vagy a barátainkat is. Ezt a megoldást a szakértők nem tarják megfelelőnek. Hitelkalkulátor is igénybe vehető a kereséshez.

Mik a MagNet Bank személyi kölcsön kalkulátor használatának előnyei?

  • Nem kell utazni ahhoz, hogy a legjobb hitelkonstrukció kiválasztható legyen.
  • Nem kell parkolóhelyet keresni a bankfiók előtt, nem kell sorban állni.
  • Otthonról elvégezhető a keresés.
  • Minden hitel megtalálható egy helyen.
  • Számtalan adat elérhető a hitelekről. (kamat, THM, teljes visszafizetendő összeg)
  • Összehasonlíthatóak a konstrukciók.
  • Egyszerű és gyors.
  • Egy program segít a keresésben.

A szükséges dokumentumokról

Minden hiteligénylésnél a pénzintézetek elvárnak bizonyos dokumentumokat az igénylőktől. A személyi kölcsönnél sincs ez másképp.

A személyazonosságot minden esetben megfelelő módon kell igazolni. Erre az érvényes személyigazolvány, az útlevél és a lakcímkártya alkalmas.

Az igénylést megelőző három havi bankszámlakivonatra is szükség lesz; eredetiben.

A jövedelmet egy alkalmazott munkáltatói igazoláson tudja igazolni. Ez lehet MagNet Bankos formanyomtatvány, vagy annak tartalmával megegyező munkáltatói igazolás is. Egyéni vállalkozó NAV jövedelemigazolással, és NAV nullás igazolással igazolhat jövedelmet. Egy nyugdíjastól három havi nyugdíjszelvényt, NYUFIG igazolást, vagy egy olyan bankszámlakivonatot kérnek, ahova a nyugdíja érkezik.

A telefon tulajdonjogát is igazolni kell.

Személyi kölcsön vagy személyi hitel? Van különbség?

A rövid válasz, hogy nincs. Csupán az elnevezés különbözik, a tartalom nem, ugyanarról a hiteltermékről van szó, akár a személyi kölcsön, akár a személyi hitel elnevezéssel találkozunk. Személyi kölcsön igénylés esetén teljesen mindegy számunkra, hogy azt személyi hitel vagy minősített személyi hitel névvel illetik. Mindegyik ugyanazt a banki hitelterméket takarja, mindegyik szabadon felhasználható, és ingatlanfedezet nélkül igényelhető. Nem kell tehát foglalkoznunk az elnevezéssel, a tartalomra azonban érdemes figyelni, hiszen bár a név nem változik, a feltételekben lehetnek és vannak is eltérések. Egy kis odafigyeléssel és utánajárással könnyen megtalálhatjuk a legmegfelelőbbet. Ez lesz a fontos, nem a kölcsön neve és nem is az, hogy melyik pénzintézettől vesszük fel azt.

Gyorsan, gyorsan, gyorsan – MagNet személyi kölcsön

A Magnet személyi kölcsön egy gyors megoldás. Rendkívül gyors. Mivel az igényléshez mindössze a jövedelmünket kell igazolnunk, az elbírálás rendkívül gyors. A szükséges dokumentumokat egyszerű beszerezni, és ha ez megtörtént, az előzetes hitelbírálat akár néhány perc alatt lezajlik. És máris tudjuk, hogy hitelképesek vagyunk-e, megkapjuk-e azt az összeget, amit szeretnénk. Az előzetes hitelbírálat után már a végleges döntés következik. Ez többnyire két-három napot vesz igénybe. És máris megkapjuk a hitelt. Nem kell heteket, esetleg hónapokat várnunk arra, hogy a számlánkra utalják az összeget. Amikor az online hitelügyintézést választjuk, még gyorsabban lezajlik a folyamat. Egyszerűen és rendkívül gyorsan juthatunk személyi kölcsönhöz, ha a MagNet Bankhoz fordulunk. A MagNet Bank személyi kölcsön feltételei könnyedén teljesíthetőek.

Mit tehetünk, ha nem elég a jövedelmünk az igényléshez?

Mit tehetünk, ha mégis igényelni szeretnénk? Ha az igényelt összeg magasabb, mint amit a jövedelmünk elbírna, választhatunk hosszabb futamidőt. A hosszabb futamidő miatt alacsonyabb lesz a törlesztőrészletünk, így már elég lehet a havi nettó jövedelmünk. Megoldás lehet az is, ha egy adóstársat vonunk be a hitelügyletbe. Az adóstárs jövedelme is növeli az esélyünket, hogy megkapjuk az igényelt kölcsönt. Adóstársnak lenni nem könnyű feladat, mert adóstársként ugyanakkora a felelősségünk, mint az adósé. Ezt figyelembe kell vennünk, amikor valakit adóstársnak kérünk fel. A törvény által szabályozott Jövedelemarányos Törlesztési Mutató (JTM) százalékát megváltoztatni nem tudjuk, de ahogy látható, van lehetőségünk arra, hogy befolyásoljuk a bank döntését. Egy hosszabb futamidő vagy egy adóstárs bevonása kedvezően hathat az elbírálásra. Ha szükségünk van egy személyi kölcsönre, megkaphatjuk azt.

Mitől függ a havi törlesztőrészlet nagysága?

Leginkább tőlünk függ, de vannak olyan szabályok, amiket el kell fogadnunk. Konkrét elképzeléssel rendelkezhet egy igénylés beadásakor, aki hitelt szeretne. Nem csak a futamidő hossza, de a havi törlesztőrészlet nagysága is konkrét számként jelenhet meg. Negyven hónapos futamidő, harmincnyolcezer forintos részlet. Ez elég konkrét. De mit szól ehhez a bank? A bank mindig pozitívan áll hozzá az ügyfelei kéréseihez, ugyanakkor azt is tudni kell, hogy bizonyos kérdésekben szabályok kötik. Jogszabály írja elő azt is, hogy egy jövedelem mekkora mértékben terhelhető. Ha a szabályozás negyven százalék terhelhetőséget enged meg, akkor egy háromszázezer forintos igazolt havi nettó jövedelem esetén a havi részlet nem lehet magasabb százhúszezer forintnál. Hiába érzi úgy az igénylő, hogy ennél többet is gond nélkül ki tud fizetni, a bank nem engedélyez majd magasabb törlesztőrészletet. Ez a szabály a hiteligénylőt védi a túlzott eladósodottságtól. Vagyis bennünket. Ez a szabály nekünk jó.

Mekkora a megfelelő nagyságú törlesztőrészlet?

A megfelelő nagyságú törlesztőrészlet a számunkra megfelelő. Az ideális törlesztőrészlet megfelel az előírásoknak, és az ügyfél számára is elfogadható. A részlet nem lehet magasabb annál, amit a család költségvetése gond nélkül elbír, és arra is érdemes gondolni, hogy előre nem látható, nem várt események miatt nehézséget jelenthet kifizetni az aktuális részletet. Az ideális havi törlesztőrészlet kiválasztásakor gondolni kell mindenre. Arra, hogy ez a teher hónapokig vagy évekig minden hónapban jelentkezni fog, és arra is, hogy a nemfizetésnek beláthatatlan következményei lehetnek az igénylőre és szeretteire. Mindenre nem lehet felkészülni. Mégis érdemes végiggondolni a kellemetlenebb forgatókönyveket is. Ha egy váratlan helyzetre kész ötlete van az igénylőnek, akkor ez könnyebbé teheti a probléma megoldását.

A Magyar Nemzeti Bank és a kereskedelmi bankok is figyelmeztetik az ügyfeleket a felelős hitelfelvétel fontosságára. Ez paradoxonnak tűnhet, hiszen a bankok érdeke az, hogy minél több hitelt helyezzenek ki, és így minél több profitot termeljenek, mégsem az. Egy nemfizetés esetén ugyanis a pénzintézetnek kára keletkezhet, és még ha meg is próbálja csökkenteni a veszteségét, ez időbe, erőforrások felhasználásba, és nem utolsósorban pénzbe kerül neki. A bankoknak az az érdeke, hogy aki felvette a hitelt, az vissza is fizesse azt. És az ügyfélnek is ez az érdeke. Az érdek tehát közös, érdemes megfogadni a bankok tanácsait ebben a kérdésben, hiszen nagy tapasztalattal és tudással rendelkeznek. A megfelelő nagyságú havi törlesztőrészlet elfogadása, és a felkészülés a nem várt helyzetekre, segíthet abban, hogy a hitelfelvétel segítse a hiteligénylőt a vágyai elérésében. És ez a cél. Nem egy évekig elhúzódó kellemetlen és drága folyamat nemfizetés esetén. Amit mindenképpen el kell kerülni.

MagNet Bank személyi kölcsön – nem kell hitelcélt meghatározni

A szabad felhasználás igazán kényelmes megoldás. A személyi kölcsön egyik nagy előnye, hogy minimális dokumentációval és könnyen igényelhető. Az igényléshez csupán a jövedelmet kell igazolni. És ez még nem minden. Mert nem csak hogy elég, ha igazolod a jövedelmedet, de a pénz elköltését sem kell semmiféle módon dokumentálni hitelt nyújtó pénzintézet felé. Mit jelent ez? Nézzünk például a lakáshitelt. Fedezetre van szükség, és a pénzt csak a lakás felépítésére vagy megvásárlására fordítható. És ezt dokumentumokkal igazolni is kell. És ez plusz költséget jelent, időt és energiát kell rá szánnod. Időt? Igen. Néha még a hitelfelvételt követő sokadik is évben is igazolásokat és szerződéseket kell leadni a hitelező pénzintézetnek, hogy teljesüljenek a szerződéses feltételek. A személyi kölcsönnél ilyen nincs. Nem kell hitelcélt megjelölni a szerződés megkötésekor, és igazolni sem kell a hitelösszeg megfelelő felhasználását. Hiszen a MagNet Bank személyi kölcsöne arra költhető, amire az igénylő szeretné. A MagNet Bank személyi kölcsön feltételei könnyedén teljesíthetőek.

MagNet Bank személyi kölcsön kalkulátor

MagNet Bank személyi kölcsön – fedezet nélkül

Ha nincs ingatlanfedezetünk, az sem lesz akadály. A könnyített dokumentációs elvárás mellett biztosítékra sem lesz szükség a hitelfelvételhez. Nem kell fedezetként ingatlant felajánlani, nem kell valamilyen ingóságot vagy számlapénzt biztosítékként bevonni. Ez több okból is előnyös. Ha nincs ingatlan, vagy azt nem akarod fedezetként felajánlani a hitelhez, akkor is igényelhető a MagNet személyi kölcsöne. Egy fedezet bevonása költséges és időigényes, ráadásul még az elbírálás ideje is jóval hosszabb egy fedezetes hitelnek. A MagNet személyi kölcsön feltételei könnyedén teljesíthetőek. És az elbírálás is gyors.

MagNet személyi kölcsön online

Nem kell már bemenni a bankfiókba. Tényleg nem. Az innovatív, modern pénzügyi megoldásokat szeretjük. Ilyen a személyi kölcsön online igénylés is. Mit jelent a végig online személyi kölcsön igénylés? Online igényléskor nem kell bemenni a fiókba. Még telefonálni sem kell. Amire szükség lesz, az egy internet elérésére alkalmas számítástechnikai eszköz. Van okostelefon mobilnettel? Akkor ne keress tovább! Meg van a szükséges eszköz. MagNet online személyi kölcsön. Online igényléskor a bank honlapján történik az igénylés teljes folyamata, egészen a kiutalásig. Otthon ülsz a foteledben, kezedben a telefonoddal, és igényelsz egy hitelt. Ilyen húsz éve még nem volt. De már van, és az ügyfelek szeretik. MagNet online személyi kölcsön. Minden az interneten keresztül történik. A személyazonosságod megállapítása, a szükséges dokumentumok benyújtása, és az igénylés leadása is. Itt tudod meg, hogy a bank jóváhagyta az igénylésed, és hogy mikor utalja a számládra a pénzt. Nincs bankszámlád, amire utalhatnának? Azt is nyithatsz. Online. MagNet online személyi kölcsön mellé.

A szabad felhasználású hitelek – előnyök

A szabad felhasználású hitelek szabadságot is adnak az igénylőnek. A szabad felhasználású hitelek, ahogy a nevük is jelzi, szabadon felhasználhatóak, bármire elkölthetőek. Akár egy hétvégi nagybevásárlást is finanszírozhatunk szabad felhasználású hitelből. Erre persze senkit nem bátorítunk, hiszen rendkívül fontos a tudatos hitelfelvétel, de ez a példa is jól mutatja, hogy szabad felhasználású kölcsön elköltésének nincsenek szabályai. Semmiféle számlát nem kell utólag a pénzintézetnek bemutatnunk. Így akár a napi kiadásainkra is fordíthatjuk. A szakértők azt mondják, hogy a szabad felhasználású hiteleket konkrét célra használják fel az igénylők. Ez gyakran autó, bútor vagy egy nagyobb értékű elektronikai cikk megvásárlását jelenti. Ezek azonban csak példák. Nincs olyan cél, amire ne lehetne felhasználni ezt a hitelformát. Csak ki kell találnunk, hogy mit szeretnénk, és megvalósíthatjuk. Lehetünk olyan helyzetben, hogy nincs ingatlan a nevünkön. Lehet, hogy most alapítottunk családot, vagy csak eddig úgy alakult az életünk, hogy nem vásároltunk magunknak lakást. Ettől még persze lehetnek céljaink és álmaink. És a személyi kölcsönnél ez nem lesz akadály, hiszen a bank nem fog tőlünk ingatlan fedeztet kérni. Ha megvizsgáljuk a hitelfajtákat, azt láthatjuk, hogy az ingatlan fedezetes és a fedezet nélküli kölcsönök árazása eltérő. A fedezetlen hitelek jellemzően drágábbak, ezért viszont cserébe egyszerűséget és gyorsaságot kapunk. Hitelfelvétel előtt érdemes mérlegelnünk, hogy melyik a fontosabb számunkra.

MagNet Bank Babaváró kölcsön

A MagNet Babaváró kölcsöne egy az állam által támogatott konstrukció, de ugyanolyan, mint egy személyi kölcsön. Nem kell hozzá biztosíték, csak a jövedelmet kell igazolni. Szabadon költhető el, bármire. Nem kötelező a hitelcélt megadni, és nem kell a kölcsön elköltését semmivel igazolni. Azért különleges, mert az állam támogatása miatt akár a futamidő végéig kamatmentes maradhat. Három gyermek születése után már a tőkét sem kell törleszteni. Vissza nem térítendő támogatás lesz belőle. A MagNet Babaváró hitele egy államilag támogatott kölcsön, amivel az állam a gyermekvállalást akarja elősegíteni. 10 millió forint is igényelhető, és ha Babaváró hitelt igényelünk, akkor ez a 10 millió forint kamatmentes lesz a futamidő végéig. Csak teljesíteni kell a szerződés feltételeit. A Babaváró hitelt, ahogy a neve is utal rá, gyereket tervező család igényelhet. A szerződésben vállalni kell, hogy gyereked, gyerekeid születnek az előírt időn belül.

MagNet Babaváró kölcsön – ez is egy személyi kölcsön

A MagNet Babaváró hitelének a teljes 10 millió forintja vissza nem térítendő támogatás válhat akkor, ha az igényléskor már gyereket vár a pár, és azonnal kérik a szüneteltetést. Ebben az esetben a kölcsön törlesztését el sem kell kezdeni. Három teljes évig nem kell törleszteni. Ha közben megszületik a második gyerek is, a szüneteltetést meg lehet hosszabbítani. Ha a harmadik gyerek újabb három éven belül születik meg, akkor a teljes tartozást elengedi a pénzintézet. Erre jogszabály kötelezi. Ebben az ideális esetben nulla forint befizetésével lehet 10 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutni. Ugyanez történik ikrek születésekor. Ikerterhességnél a felfüggesztés öt évre kérhető, és ha a harmadik gyermek az öt év alatt megszületik, akkor a tartozás megszűnik. A törlesztés felfüggesztése mindig három év, nincs lehetőség rövidebb szüneteltetésre. Nagy lehetőség, hogy a szüneteltetés már kérhető a kölcsön igénylésénél is, ha már a magzat tizenkét hetes. Ezt az igénylésnél orvosi igazolással kell majd bizonyítani. Fontos, hogy a Babaváró hitel három éves szüneteltetése csak akkor kérhető, ha a magzat betölti a tizenkét hetes kort, vagy az első gyerek megszületik a futamidő első öt évében. Ha nem születik meg a vállalt gyerek az első öt évben, akkor a Babaváró hitel nem lesz támogatott, hanem átalakul piaci kamatozású személyi kölcsönné.

Mi az a MagNet Bank személyi kölcsön kalkulátor? – MagNet Bank hitelkalkulátor

A MagNet személyi kölcsön kalkulátor egy olyan program, ami segítséget nyújt a hitelkonstrukciók összehasonlításában. A megadott adatok alapján megadja az elérhető MagNet kölcsön adatait. Az igénylő láthatja a teljes visszafizetendő összeget, amiből kiszámítható, hogy mennyibe fog kerülni a hitel. A kamat mellett a THM is látható lesz, és mivel az adatok egy oldalon, egymás alatt jelennek meg, könnyen kiválaszthatóvá válik a legideálisabb hitelkonstrukció. A MagNet Bank hitelkalkulátor használat minden hitelfelvétel előtt javasolt. Nem csak azért, mert könnyen, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, otthonról teszi összehasonlíthatóvá a hiteleket. Hanem azért is, mert a hiteligénylők többsége arra törekszik, hogy a legolcsóbb hitelt válassza ki. A legjobb konstrukció a MagNet hitelkalkulátor segítségével választható ki a legegyszerűbben. Nincs akadálya persze annak sem, hogy a nyakunkba véve a várost, minden bankfiókban kikérdezzük az ügyintézőket. Ma már nincs erre szükség. És nem is ajánljuk. Az összehasonlítás egy komplex folyamat. Több adatot figyelembe kell venni, erre pedig egy program a legalkalmasabb. A MagNet Bank személyi kölcsön kalkulátor egy ilyen program. Személyi kölcsön MagNet.

Használjuk a MagNet Bank személyi kölcsön kalkulátort!

Magasabb a jövedelemnél olcsóbb lehet a hitel – olcsóbb hitel = kisebb költség

Minél magasabb az igénylő jövedelme, a JTM szabályai miatt annál nagyobb összegű MagNet Bank kölcsönt kaphat. Ráadásul a magas jövedelem csökkenti a MagNet Bank kockázatát, és ezt a bank azzal hálálhatja meg, hogy a magasabb jövedelemmel rendelkező ügyfeleinek alacsonyabb kamattal kínálja a kölcsönét. Az tehát, aki magas jövedelemmel igényel, kétszeresen is jól jár. Hiszen nagyobb összeghez juthat, olcsóbban. Személyi kölcsön MagNet.

Mikor kell hiteligényléskor munkáltatói igazolás?

A jövedelmet minden MagNet személyi hitel igénylésénél igazolni kell. Ha valaki alkalmazott, akkor munkáltatói igazolást kell bemutatnia. Az önfoglakoztatóktól nem fogadnak el munkáltatói igazolást, nekik NAV jövedelemigazolással kell a jövedelmüket igazolni. A MagNet Bank munkáltatói igazolás tartalmazza a havi nettó jövedelmet, azt, hogy mióta dolgozik valaki az adott cégnél, és az is fontos, hogy nincs már próbaidőn, és nem áll felmondás alatt sem. A bankok jellemzően a saját munkáltatói igazolás formátumukat kérik, de gyakran az azzal megegyező tartalmú munkáltatói igazolást is elfogadják. Az MagNet Bank munkáltatói igazolást cégszerűen alá kell íratni, és le is kell pecsételtetni.

Jövedelemigazolások – nem csak alkalmazottak igényelhetnek

Jövedelemigazolás alkalmazott esetén: munkáltatói igazolás, amely 30 napnál nem lehet régebbi. A munkáltatói igazolás helyett NAV jövedelemigazolás is jó lehet. Bankszámla két hónapnál nem régebbi kivonata. Nyugdíjasként nyugdíj éves elszámoló lap másolata. Egyéni vállalkozóknak előző évi NAV jövedelemigazolás kell.

Hogyan lehet olcsóbb MagNet személyi kölcsönt igényelni?

Fontos kérdés. Alacsonyabb lehet a MagNet személyi kölcsönünk díja, ha teljesítünk néhány megadott feltételt. Ha körültekintőek vagyunk, több százalékos kedvezményt is elérhetünk. Ez nagyobb hitelösszegnél, és hosszabb futamidőnél nagymértékben csökkentheti a havi kiadásunkat, és alacsonyabb összegű kölcsönnél, és rövid futamidőnél is számottevő megtakarítást hozhat. Amikor nem a saját számlavezető bankunknál igényelünk a személyi kölcsönt, a pénzintézet kedvezményt adhat nekünk bizonyos számlacsomagra. Ezzel a személyi kölcsönünk nem lesz ugyan olcsóbb, de a hozzá tartozó kiadásaink alacsonyabbak lesznek, így kevesebb költséggel jár a hitelünk. Fontos azonban megvizsgálnunk, hogy ez megéri-e, mert a számlaváltásnak is lehetnek költségei. Akkor éri meg élni ezzel a lehetőséggel, ha az általunk megnyitott új folyószámla havi költsége alacsonyabb lesz. Személyi kölcsön MagNet.

Magasabb havi jövedelem esetén a pénzintézetetek többnyire kedvezőbb THM-mel kínálják a személyi kölcsönüket. Az igaz, hogy a jövedelmünk nagyságát nem tudjuk befolyásolni, de lehetőségünk van adóstárs bevonására. Ha megtehetjük, éljünk ezzel, mert a kedvezőbb THM alacsonyabb törlesztő részletet is jelent. És a célunk éppen ez: minél alacsonyabban tartani a személyi kölcsönünkkel kapcsolatban felmerülő költségeket. Ehhez mindössze be kell vonnunk egy ismerősünket a hitelünkbe adóstársként. Ez egyszerű és kézenfekvő megoldás, mégis sokan megfeledkeznek erről a lehetőségről. Személyi kölcsön MagNet.

Néhány szó a hitelbiztosításról – a hitelfedezeti biztosítás

Egy kölcsön visszafizetése bármikor akadályokba ütközhet egy hosszabb, de egy rövidebb futamidő alatt is. Nem lehet tudni, mit tartogat a jövő. A kölcsönt pedig fizetni kell, tartós betegség és táppénz esetén is. A törlesztőrészletet várja a pénzintézet. Hogy lehet megteremteni a biztonságot? Jó megoldás erre egy hitelfedezeti biztosítás. Egy kölcsön törlesztő részletének késedelmes megfizetésének súlyos következményei lehetnek. A legrosszabb esetben elárverezik az otthont, az autót, és behajtó cégek hívásait kell fogadni. Ezt feltétlenül el kell kerülni. Ki akar sok évig tartó kellemetlenséget magának? Valószínűleg senki. Most lesz a hiteligénylés? Vagy már van egy régóta törlesztett a kölcsön, de felmerül, hogy probléma esetén mi is a teendő?

MagNet személyi kölcsön hitelfedezeti biztosítással

A szinte kockázat nélküli hitelfelvétel egy hitelfedezeti biztosítással lehetséges. Ha van már a családban hitel vagy lízingszerződés, akkor jól jöhet egy hitelfedezeti biztosítás. Nem probléma, ha a hitel felvételekor nem került megkötésre. A futamidő bármely pillanatában, nem csak a hitel felvételekor, bármilyen hitel, lízingszerződés és lakástakarék pénztár mellé megköthető a hitelfedezeti biztosítás. Lakáshitel, áruhitel, autóhitel, szabad felhasználású hitelek, autó lízing és lakás lízing. Még lakástakarék pénztári szerződésre is köthető. Személyi hitel? Arra is jó. Ez egy kapcsolódó szolgáltatás a hitel mellé. Bármikor igényelhető. Célszerűnek tűnik már a hitel felvételekor megkötni a hitelfedezeti biztosítást, de ha ez nem történt meg, akkor később, bármikor a futamidő alatt van rálehetőség. Az Expresszkölcsön szakértői szerint a hitelfedezeti biztosítás csak elsőre tűnik felesleges kiadásnak. Ne legyen rá szükség, de ha szükség van rá, legyen!

OBA – Országos Betétbiztosítási Alap

Az OBA akkor fontos egy személyi kölcsön igényléskor, ha a pénz már a számlánkra került. Az Országos Betétbiztosítási Alap 1993-ban alakult meg. Fontos szabály, hogy a Magyarországon székhellyel rendelkező pénzintézetek kötelesek csatlakozni az OBÁ-hoz. Így bármelyik magyar bankban tartjuk a pénzünket, az védve lesz. Az OBA feladata, hogy egy bank tevékenységi engedélyének visszavonásakor a szabályozásban előírt 10 napon belül kártalanítsa az érintetteket. Az OBA 1993-as alapítása óta erre már többször volt példa. Az OBA szakemberei nem csak a kártalanításban, a végelszámolásban is részt vesznek. A kártalanításnak nincs saját ereje, tehát a teljes összeget megkapjuk, és ezt kérnünk sem kell, mert a kártalanítás automatikus. Ez a védelem ingyenes, ügyfélként ezért fizetnünk nem kell. Az ingyenesség oka, hogy az OBA megalakulása nem csak az ügyfelek érdeke volt, hiszen egy ilyen intézmény hozzájárul az ország pénzügyi stabilitásához, ami tagszervezetek érdeke is. Hol védi a pénzem az OBA? A hatályos jogszabályok miatt a pénzünk minden magyarországi pénzintézetnél védve van. Az OBA megalakulásáig a betéteket az állam garantálta. Azóta az OBA garantálja azokat. Ha az OBA működésének megkezdése előtt helyeztük el a pénzünket, arra a szabályok szerint továbbra is az állam garanciája érvényes. Amikor egy bank fizetésképtelenné válik, és az ott elhelyezett pénzünkhöz nem férünk hozzá, akkor az OBA 10 munkanapon belül kártalanít bennünket 100 ezer eurónak megfelelő összegig, forintban. Egyes speciális esetekben ez a keret a másfélszeresére növekedhet.

Röviden összefoglalva: minden magyarországi bankban védve van a pénzünk. Ha egy bank fizetésképtelenné válik, az OBA kártalanít bennünket. A kártalanítás összege legfeljebb 100 ezer euró betétesenként. Fontos, hogy a biztosítás minden bankra külön-külön érvényes. Ha több bankban helyezzük el a pénzünket, akkor mindegyik betétünk biztosított lesz 100 ezer euróig. Ha azonban egy bankban van több számlánk, akkor az azon tartott összegek összeadódnak. Mekkora összegig vagyok védett? Az OBA a betéteink tőkéje és kamata után maximum 100 ezer eurónak megfelelő összegig, forintban fizet kártalanítást. Egyes esetekben ez további 50 ezer euróval emelkedhet. Ilyen eset, ha elkülönített számlán van a betétünk, ami ingatlaneladásból, munkaviszony megszűnéséhez vagy nyugdíjhoz kapcsolódó juttatásból, esetleg biztosítási összegből származik. A kifizetés mindig forintban történik, annak ellenére, hogy az összeghatár euróban van meghatározva. Amikor a kártalanítást megkezdik, az OBA a 100 ezer eurót a megelőző napon érvényes MNB devizaárfolyamon átszámítja. Így jön ki a maximális kártalanítási összeg forintban. A kártalanításba beletartozik a folyószámlánkra befizetett összeg, a lekötött betétünk, és a kártalanítás kezdő időpontját megelőző napig járó kamatokat is kifizetik nekünk. Kit fognak kártalanítani? Minden magánszemély kap kártalanítást. A vállalkozások, alapítványok, és a civil szervezetek is védettek 100 ezer euróig. Ráadásul, ha egyéni vállalkozóként és magányszemélyként is vezettünk számlát, akkor mindkét számlánkra érvényes lesz a 100 ezer eurós kártalanítási határ. Mivel vannak speciális esetek, amikor akár 100 ezer euró felett is kártalanítanak bennünket, fontos, hogy tájékozódjunk arról, hogy mekkora összeget kaphatunk vissza. Mi a kártalanítás menete? A kártalanítás 10 napon belül megtörténik. A kártalanítás megkezdése előtti napon jelenik meg a kártalanítás megkezdéséhez szükséges határozat. Az OBA az első két napban tájékoztatja a közvéleményt a kártalanítás megkezdéséről és menetéről. Közben az OBA az első öt napban feldolgozza a végelszámolás alatt álló pénzintézettől kapott adatokat. Az ötödik napon kezdődik meg a kifizetés, és ennek a tízedik napig be kell fejeződnie. A kártalanítás itt nem ér véget, az OBA az utógondozásról is gondoskodik. Az Országos Betétbiztosítási Alap az esetleges tennivalókról tájékoztatni fog bennünket. A kártalanítással kapcsolatos kérdéseinkre a Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálatán és a megyeszékhelyeken található Pénzügyi Navigátor tanácsadó irodákban írásban, telefonon vagy személyesen is választ kaphatunk. Bár a kártalanítást nem kell kérni, és az automatikusan elkezdődik, mégis célszerű végigkísérni a folyamatot. Az OBA igyekszik teljes körűen tájékoztatni az érintetteket, ha nekünk mégis van kérdésünk, keressük a fent említett lehetőségeket, és kérdezzünk.

Mi a fontos MagNet Bank személyi kölcsön igénylésénél?

A felelős hitelfelvétel fontos, hogy elkerülhető legyen a túlzott eladósodottság. Hogy lehet ezt elkerülni? Mit lehet tenni a hitelfelvétel előtt? A hitelfedezeti biztosítás jó ötlet lehet arra, hogy biztosítva legyen egy MagNet kölcsön. Ennél is fontosabb azonban, hogy a MagNet kölcsön felvétele előtt alaposan tájékozódni kell a feltételekről és az esetleges buktatókról. Az első lépés mindig annak eldöntése, hogy valóban szükség van-e a hitelre. Fogyasztásra igénylik a legtöbb MagNet személyi kölcsönt, de nem általános fogyasztásra. Van egy konkrét cél, amit meg akarnak vásárolni. A második lépés a megfelelő hiteltípus kiválasztása. Ebben szakértő weboldal és a MagNet Bank személyi kölcsön kalkulátor segíthetnek. Számtalan szakértő cikket olvashat az érdeklődő a hitelekről, köztük a személyi hitelről is. Az igénylőnek el kell döntenie, hogy milyen hitelt szeretne, és aztán az adott hiteltípusból elérhető konstrukciók közül kell választania.

MagNet személyi kölcsön a MagNet Banktól

A MagNet Bank tulajdonosai, vezetői és alkalmazottai arra a következtetésre jutottak, hogy a banki működést új alapokra kell helyezni. Az organikus szervezetfejlesztés módszereinek szem előtt tartásával az alapelvükké tették az átlátható banki működést. Az üzleti döntéshozatal és felelősségvállalás mellett megadják nekünk a jogot, hogy beleszólhassunk a bank közösségi tevékenységébe. A váltást úgy vitték végig, hogy a hagyományos banki értékeket és célokat is meg tudták tartani.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Így kaphatod meg a hitelt

Magnet Bank Személyi Kölcsön 2024 – Feltételek és részletek - Kalkuláció

1. Kalkuláció

Versenyeztesd meg a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.

Magnet Bank Személyi Kölcsön 2024 – Feltételek és részletek - Kiválasztás

2. Kiválasztás

Kattints az "érdekel" gombra és kérj ajánlatot.

Magnet Bank Személyi Kölcsön 2024 – Feltételek és részletek - Igénylés

3. Igénylés

Állítsd össze a bank által kért dokumentumokat és add be hiteligénylésedet.

Magnet Bank Személyi Kölcsön 2024 – Feltételek és részletek - Szerződés

4. Szerződés

A kiválasztott bankban megtörténik a szerződéskötés, majd ezt követően hamarosan a folyósítás.

Gyakran Ismételt Kérdések

Fix kamatozású MagNet személyi kölcsön igényléséhez személyi igazolványt, lakcímkártyát és jövedelemigazolást kell benyújtani. Alkalmazottnak még munkáltatói igazolás, nyugdíjasoknak nyugdíjszelvény, vállalkozóknak NAV jövedelemigazolás szükséges. A pénzintézetek eltérő hitelezési gyakorlata miatt hitelfelvétel előtt fontos a tájékozódás a szükséges dokumentumokról.

A MagNet Bank lehetővé teszi, hogy online is igényelhető legyen a személyi kölcsön.

Rendelkezni kell a szükséges dokumentumokkal. Munkáltatói igazolással, bankszámlakivonattal, személyazonosító okmánnyal és lakcímkártyával, és telefonszámlával. Ezt követően a bank weboldalán lehet benyújtani az igénylést, majd egy azonosítás következik. Ezután a dokumentumok feltöltése következik. A hitelbírálat után pedig megtörténik a folyósítás.

A MagNet személyi hitel fedezet nélkül, egyszerűen és gyorsan igényelhető. A hitelösszeg szabadon felhasználható. Bármire.

A MagNet személyi hitel bármire felhasználható. A MagNet személyi kölcsön szabad felhasználású kölcsön.

A weboldalon megjelenített egyes ajánlatok megjelenítését több tényező befolyásolhatja, így az ajánlatra vonatkozó feltételek és megadott adatok, valamint a weboldalt üzemeltetőnek az ajánlatot tevővel való megállapodásai. Az ajánlatok megjelenítésekor ezért nem független rangsorolás valósulhat meg, hanem a szerződött partnerek ajánlatai kiemeléssel előbbre kerülhetnek a listán.

Legutóbbi blogbejegyzések

Drágul a földhivatali ügyintézés: így változnak a díjak július végétől

A földhivatali ügyintézésének árában változások várhatóak július végétől, amelyek minden ingatlanvásárlót, eladót és ingatlanügyeket intéző szakembert érintenek. A díjemelésről szóló döntés hosszas előkészítő munka eredménye, és célja az adminisztrációs folyamatok korszerűsítése, a szolgáltatások minőségének javítása, valamint a költségek reálisabb elosztása. Utánajártunk és bemutatjuk, milyen változásokra lehet számítani, és hogyan érintik ezek az ügyfeleket.

Tovább olvasom
Milyen kamattámogatott hitelek segítik a családokat 2024-ben?

Egy kamattámogatott hitel nagy segítség egy magyar családnak. 2024-ben három nagy segítség is elérhető. Ezeket veszik sorba szakértőink. CSOK Plusz, falusi CSOK és Babaváró támogatás. Röviden. közérthetően a lényeges információk.

Tovább olvasom
Hogyan választhatjuk ki a legjobb utasbiztosítást?

Az utazás izgalmas lehetőség arra, hogy új helyeket fedezzünk fel, különböző kultúrákat ismerjünk meg, és felejthetetlen élményeket szerezzünk. Mint minden más területen az életben, az utazás is rejthet kockázatokat. Az utasbiztosítás fontos szerepet játszik abban, hogy megvédje az utazókat a váratlan események okozta anyagi veszteségektől és stressztől. Utánajártunk, és mutatjuk, hogyan választhatjuk ki a legjobb utasbiztosítást, hogy nyugodtan élvezhessük az utazást.

Tovább olvasom
Teremts pénzügyi biztonságot gyermekednek: a Babakötvény előnyei és buktatói

A Babakötvény egy népszerű, államilag támogatott megtakarítási forma, amelyet kifejezetten gyermekek számára hoztak létre. Célja, hogy hosszú távon biztosítsa a gyermek anyagi biztonságát, legyen szó továbbtanulásról, lakásvásárlásról, vagy bármilyen más cél eléréséről. De vajon ez a tökéletes befektetés a gyermeked jövőjébe? Mielőtt belevágsz, érdemes alaposan átgondolni a Babakötvény előnyeit és hátrányait is. Mutatjuk, miért.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával