Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Ismerd meg a Cofidis Megújuló Hitel előnyeit!

2023.09.25.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2023. szeptember 25. 11:50

Egy megújuló hitel mindenkinek jól jöhet. Váratlan kiadás, bútor vagy autóvásárlás? Mindenre jó lehet. De mi a Cofidis Megújuló Hitel előnye? Utánajártunk. És jó dolgokat találtunk.

Ismerd meg a Cofidis Megújuló Hitel előnyeit!

Cofidis Megújuló Hitel

A Cofidis Megújuló Hitel egy ingyenesen rendelkezésre álló keret. És ha nem használjuk, nem kell kamatot fizetnünk. Egy napon belül, online hozzájuthatunk. Hangalapú aláírás, videós munkatárs, szóbeli nyilatkozat. Igazi, modern megoldások. Alacsony törlesztőrészlet, választható futamidő. Csupa jó dolog.

Mi a Cofidis Megújuló Hitel előnye?

  • Ingyenes előtörlesztés.
  • Gyors, Akár egy napon belül.
  • Nincs bankszámlanyitási kötelezettség. A fizetést sem kell a Cofidis-nek utalni.
  • Havonta lehívható hitelkeret.
  • Hitelbiztosítás lehetősége.
  • Megújuló. A befizetésekkel a hitelkeret feltöltődik. Újra igénybe lehet venni, hitelbírálat nélkül. A törlesztőrészlet nem változik. Hitelkeret emelés is kérhető.

Mit kell tudni az online ügyintézéséről?

A Cofidis az online szerződéskötés során két lehetőséget is biztosít az ügyfélnek. Van közvetlen elektronikus, valós idejű, és közvetett elektronikus, nem valós idejű szerződéskötési lehetőség. A valós idejű szerződéskötést hétköznap 8 és 20 óra között lehet kezdeményezni, az ezt követő dokumentumfeltöltés pedig már bármilyen időpontban megoldható. A nem valós idejű szerződéskötést egész nap el lehet indítani a hét minden napján.

A folyósítási határidő online igénylés esetén a befogadást követő naptól számított maximum két munkanap. Ha a Cofidis igazolja, hogy a határidő-mulasztás a pénzintézet hibáján kívül következett be, és a Cofidis minden tőle telhetőt megtett annak elkerülése érdekében, úgy a mulasztás időtartama a határidőbe nem számít be. Az ügyfélnek joga van a kölcsönszerződéstől 14 napon belül elállni, amelyet írásban kell jeleznie. Az ügyfél díjmentesen felmondhatja a szerződést, akkor is, ha pénzintézet a kölcsönt már folyósította. Ebben az esetben az ügyfél az elállásról szóló nyilatkozatának elküldését követően haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül köteles a kölcsön összegét és a kölcsön lehívásának időpontjától a visszafizetés időpontjáig felszámítható, a szerződés szerint megállapított hitelkamatot visszafizetni.

Miért a Cofidis Megújuló Hitel a jó választás?

A Cofidis az innovatív megoldások híve. Mindig fejlesztenek. A pénzügyi biztonság pedig megköveteli, hogy az egyszerűbb ügyintézési eljárás is a teljes kiszolgálás érzését nyújtsa az ügyfelek számára. Ahogy fogalmaznak: jó termékeket kínálnak, jó áron. A cég értékeit is világosan megfogalmazzák. Az egyik mottójuk az egyszerűség. Ez a hitelfelvételre és az ügyintézésre vonatkozik, amely megoldható telefonon, de az elejétől a végéig elintézhető online is. Ki sem kell mozdulni az otthonunkból, ha Cofidis személyi kölcsön felvételén gondolkozunk. Otthon a karosszékből. Mindent elintézhetünk. A felelősség egy banknál egyértelmű, és a Cofidisnél odafigyelnek a felelős működésre, a felelősségteljes hitelnyújtásra. Ha azt diktálják az észérvek, visszautasítják az olyan kérelmet, amely várhatóan problémát okozhat később az ügyfél számára. A tudatos hitelfelvételt a cég tanácsadói folyamatosan ellenőrzik. És ez a mi érdekünk, nem az övék.

A Cofidis Megújuló Hitel esetében a gyorsaság fontos szempont. A Cofidis évtizedek óta tökéletesíti a minél egyszerűbb, mégis biztonságos hitelfelvételt. Az előzetes hitelbírálat mindössze néhány perc, a teljes hitelfelvétel pedig lezajlik egy nap alatt. És ehhez személyes találkozásra sincs szükség. A Cofidis mindig felülvizsgálja az addigi gyakorlatát, és ahol kell, ott fejleszt, megújít. Ilyen a már említett videós azonosítás, és az elektronikus aláírás lehetősége, amelyek a fizikai távolságot teljesen áthidalják az ügyfél és a pénzintézet között. Nincs szükség személyes találkozásra. Egy Cofidis Megújuló Hitel felvétele egész más élmény, mint amit más pénzintézetnél megszokhattunk. Az ügyfelekkel közeli és transzparens kapcsolatra törekszik a cég, és személyre szabott kiszolgálással igyekszik minden igényt kielégíteni. A valódi emberi kapcsolat, a humánus ügyfélkezelés a Cofidis egyik legnagyobb értéke.

A Cofidis Megújuló Hitel előnye, hogy csak egyszer kell igényelni, aztán újra és újra felhasználható. Biztonságérzetet adhat, ha tudjuk, van egy összeg, amit bármikor, bármire felhasználhatunk. Szabadon. Mi döntjük el, hogy mire. És hogy mikor. Egy megújuló hitel segítség a váratlan helyzetekben. Újra és újra.

A Cofidis Megújuló Hitel előnye, hogy számíthatunk rá.

Összefoglalás

A Cofidis Megújuló Hitel több előnyt kínál az ügyfelek számára. Ez a hitel lehetőséget teremt váratlan kiadások, bútor- vagy autóvásárlás finanszírozására. Ha nem használják, nem kell kamatot fizetni. A hitel online, egy napon belül elérhető, modern ügyintézési módszerekkel, mint a hangalapú aláírás vagy videós azonosítás. Az előtörlesztés ingyenes, és nincs bankszámlanyitási kötelezettség. A hitelkeret havonta lehívható, és a befizetésekkel újra felhasználhatóvá válik. Az online szerződéskötés rugalmas, és az ügyfelek 14 napon belül elállhatnak a szerződéstől. A Cofidis értékei közé tartozik az egyszerűség, az innováció, és a felelősségteljes működés. A Cofidis Megújuló Hitel a gyorsaságával és a folyamatos megújulási képességével kínál biztonságot és megbízhatóságot az ügyfelek számára.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

12,7%

Futamidő

18 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 250.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Cofidis hiteltermékei

Cofidis hiteltermékei

2019.02.13.

A Cofidis Magyarország már jó ideje kínálja a hiteltermékeit, mégis keveset foglalkoztunk velük eddig, pedig érdemes a figyelemre. Nézzük át most kicsit részletesebben a Cofidis hiteltermékei által nyújtott lehetőségeket!

Tovább olvasom
Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.07.24.

A Fapados Kölcsön a Cofidis-nél található meg, aki nagyobb pénzösszeghez szeretne jutni, és nem szeretné azt sokáig törlesztgetni. Ez a különlegesnek nevezhető hitel valójában egyfajta személyi kölcsön, tehát nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni alá, viszont van pár előnye, ami miatt érdemes mellette dönteni!

Tovább olvasom
Megújuló Hitel, mit kell tudni róla?

Megújuló Hitel, mit kell tudni róla?

2018.07.20.

A Megújuló Hitel a Cofidis hitelterméke, ami tulajdonképpen egy személyi kölcsön, de van néhány tulajdonsága, ami miatt a versenytársak konstrukciói fölé emelkedik! Érdemes elgondolkodni rajta, ha személyi kölcsönt tervezel felvenni, mert bizonyos esetekben ennél jobbat nem találsz manapság!

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom