Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Személyi kölcsönt vennél fel a Cofidistől? Segítünk választani!

2022.05.06.
Szerző: Csongrádi Richárd
Utoljára módosítva: 2022. július 22. 20:57

A Cofidis személyi kölcsönei mindenkinek kiváló megoldást nyújtanak a kisebb-nagyobb pénzügyi gondok megoldására.

Személyi kölcsönt vennél fel a Cofidistől? Segítünk választani!

A Cofidis viszonylag régi szereplője a magyar hitelpiacnak: pontosan negyven éve alapították, hazánkban pedig több, mint húsz éve jelent meg, és azóta is sikeresen veszi fel a harcot a konkurenciával, ami kiváló hitelkonstrukcióinak köszönhető.

A Cofidis elsősorban személyi kölcsönöket kínál, de az úgynevezett Megújuló Hitel kissé kilóg a sorból, mivel e hitel a főbb jellemzőit tekintve inkább egy folyószámla-hitelkeretre emlékeztet. Jelzáloghitelekkel a Cofidis viszont nem foglalkozik, de jelen cikkünkben ez nem is releváns.

A személyi kölcsönök jellemzői

A személyi kölcsön egy olyan hiteltípus, amelynek igényléséhez nem szükséges fedezetet biztosítani, és az igényelt összeg szabadon felhasználható, további közös jellemzőjük pedig a gyors és egyszerű igénylés, valamint a minimális dokumentáció.

Az igényelhető hitelösszeg bankonként eltérő, de néhány százezer forinttól 10.000.000 forintig bármilyen ajánlatot lehet találni, a futamidő pedig jellemzően 1-8 évig terjedhet, de természetesen akadnak kivételek is.

A személyi kölcsön igényléséhez munkáltatói jövedelemigazolásra és bankszámlakivonatokra van szükség, de – ha az adott bankhoz érkezik a jövedelem – esetenként ezt sem kérik. Az igénylés a legtöbb banknál online is leadható, a folyósítás pedig akár 24 órán belül is megtörténhet.

A KHR negatív adóslistán való szereplés szinte minden esetben kizáró ok, ám épp a Cofidis az egyik kivétel, ugyanis a banknál passzív státusz esetén van lehetőség személyi kölcsönhöz jutni.

A Cofidis személyi kölcsönei

A Cofidisnél négy konstrukció közül választhatsz, ha személyi kölcsönt vennél fel: az Adósságrendező Hitellel, a Fapados Kölcsönnel, a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitellel, valamint a már fentebb is említett Megújuló Hitellel.

Érdemes mindegyik konstrukcióval megismerkedni, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek érdemesek lehetnek a figyelmedre!

Cofidis Adósságrendező Hitel

A Cofidis Adósságrendező Hitel egy olyan személyi kölcsön, amely elvesztette egyik legjellemzőbb tulajdonságát, ez ugyanis nem szabadon felhasználható, hanem kizárólag adósságok rendezésére fordítható. A hitel THM értéke 14,10-25,40%, az igényelhető hitelösszeg 100.000-10.000.000 forintig terjedhet, a futamideje pedig 36-96 hónap, azaz 3-8 év lehet.

A Cofidis Adósságrendező Hitel telefonon, vagy akár online is igényelhető, a folyósítás így akár 24 órán belül is megtörténhet, a törlesztés pedig havi esedékességű, és csekken és készpénzben is megoldható.

Cofidis Fapados Kölcsön

A Cofidis Fapados Kölcsön esetében a THM érték 13,40-22,90% lehet, az igényelhető hitelösszeg 800.000-10.000.000 forintig terjedhet, a futamidő pedig 36-84 hónap, azaz 3-7 év lehet. A hitel szabadon felhasználható, azaz bármire költheted a lakásod felújításától kezdve egészen egy utazásig.

A Cofidis Fapados Kölcsön szintén igényelhető telefonon és online, és szintén törleszthető csekken, illetve készpénzben is.

Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

A Cofidis Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel THM értéke 10,90-12,90% lehet, az igényelhető hitelösszeg 3.000.000-10.000.000 forint, a futamidő pedig 36-84 hónap, azaz 3-7 év. Ezeken túl azonban semmiben sem különbözik a Fapados kölcsöntől, ezért inkább térjünk rá az utolsó, egyben legkülönlegesebb konstrukcióra.

Cofidis Megújuló Hitel

A Cofidis Megújuló Hitel egy szabad felhasználású hitelkonstrukció, amelyet a személyi kölcsönökhöz hasonlóan, kifejezetten egyszerűen és gyorsan lehet igényelni. A THM 23,97%-26,10%, a felvehető hitelösszeg 100.000-1.500.000 forint, a futamidő pedig 13-56 hónap lehet, eddig tehát semmi különös.

A Cofidis Megújuló Hitel lényege azonban az, hogy a hitelt egy adott összegben folyósítják, személyi kölcsönökhöz hasonlóan kell törleszteni, viszont a visszafizetett tőkerészt bármikor újra fel lehet használni, sőt, emelhető is – akárcsak egy folyószámla-hitelkeretnél.

Ha személyi kölcsönt vennél fel, érdemes tehát a Cofidis hiteltermékeit is figyelembe venned, ám az igénylés leadása előtt mindenképp hasonlítsd össze a többi bank konstrukcióival is, hogy a lehető legjobbat találhasd meg! Oldalunkon ezt könnyedén megteheted, és az igénylést is elindíthatod online!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.07.24.

A Fapados Kölcsön a Cofidis-nél található meg, aki nagyobb pénzösszeghez szeretne jutni, és nem szeretné azt sokáig törlesztgetni. Ez a különlegesnek nevezhető hitel valójában egyfajta személyi kölcsön, tehát nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni alá, viszont van pár előnye, ami miatt érdemes mellette dönteni!

Tovább olvasom
Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

Cofidis 100% online hiteligénylés – mit jelent ez?

2019.06.04.

A modern világ rengeteg hátránya mellett azért akad néhány előny is, például az, hogy minden leegyszerűsödik. Egyszerűbb lett a közlekedés, egyszerűbb hozzájutni olyan fogyasztási cikkekhez, amiket korábban beszerezhetetlennek hittünk. Könnyedén elérhetjük az ismerőseinket, sőt, be is vásárolhatunk az internet segítségével. A hitelezés sokáig bonyolult és hosszadalmas dolog volt, rengeteg papírmunkával. De manapság már ebben is változott a helyzet.

Tovább olvasom
Ismerd meg a Cofidis Megújuló Hitel előnyeit!

Ismerd meg a Cofidis Megújuló Hitel előnyeit!

2023.09.25.

Egy megújuló hitel mindenkinek jól jöhet. Váratlan kiadás, bútor vagy autóvásárlás? Mindenre jó lehet. De mi a Cofidis Megújuló Hitel előnye? Utánajártunk. És jó dolgokat találtunk.

Tovább olvasom
Kis összegű hitelt igényelnél?

Kis összegű hitelt igényelnél?

2018.01.22.

Kis összegű hitelt igényelnél, akkor jó helyen jársz, mert mindenkivel megtörténhet, hogy pénzzavar esetén gyors segítségre lenne szüksége. Szerencsére létezik olyan lehetőség, ami pont az ilyen helyzetekre nyújt megoldást!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával