Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön a K&H Banktól – Mutatjuk a feltételeket!

2021.12.20.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 14:48

Személyi kölcsön a K&H Banktól? Nem nehéz jó ajánlatot találni, a pénzintézet gyors és egyszerű igénylési folyamatot ígér, a K&H Bank ügyfelei száz százalékban online is igényelhetik a hitelt, amelynek a díjmentes előtörlesztési lehetősége is adott.

Személyi kölcsön a K&H Banktól – Mutatjuk a feltételeket!

7,49–12,99 százalék között

A K&H Banktól jelenleg 7,49–12,99 százalék kamatozás között igényelhető személyi kölcsön, amely fix törlesztőrészleteket takar és átutalási kedvezményt is tartalmaz. Lássuk a részleteket az online, illetve telefonon indítható ügyintézéssel rendelkező személyi hitelajánlatokról!

Melyek az igénylés feltételei?

Személyi kölcsön a K&H Banktól egyszerű feltételekkel igényelhető, az alapok a következők:

  • 18 éves kor fölött, vagy 65 éves kor alatt kell lenni. Utóbbinak a kölcsön lejáratakor is teljesülnie kell. Ha ezek a feltételek nem állnak fent, akkor adóstárs bevonására is lehetőség van.
  • állandó magyarországi lakhely és telefonos elérhetőség
  • valamely adóstárs legalább havi nettó 150 ezer forintos jövedelmet tud igazolni
  • alkalmazotti munkaviszony (próbaidő utáni)
  • vállalkozóként több mint egy éves vállalkozói múlt, és egy teljes lezárt üzleti év
  • az ügyfél nyugdíjas
  • az ügyfél nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval

A hiteligénylés menete a K&H Banknál

Személyi kölcsön a K&H Banktól természetesen a bank ügyfeleinek a legegyszerűbb és legkedvezőbb. Nekik az online kölcsön igénylésére a K&H e-bank vagy a K&H mobilbank áll rendelkezésre, ha nincs számlán társszámla tulajdonos. Az igénylés a saját e-banki vagy mobilbanki felületen történik és mindössze néhány lépésből áll. A kölcsönszerződést online módon alá lehet írni, és a szerződés aláírása után akár azonnal megérkezik a számlára az igényelt hitelösszeg. Emellett a K&H TeleCenter segítségével is lehet személyi kölcsönt igényelni, azonosítást követően a szerződés aláírása telefonos nyilatkozattal, vagy videóhíváson keresztül történik. Természetesen ezeken a módozatokon kívül bankfiókban is lehetőség van személyi hiteligénylést elindítani.

A nem K&H ügyfelek az alábbi úton igényelhetnek személyi kölcsönt a pénzintézettől. Ha az ügyfél nem szeretne K&H-s bankszámlát nyitni, akkor az általa megadott bankszámlára folyósítják a kölcsönt. Törlesztéshez egy technikai törlesztési számlát hoz létre a bank. Fontos tudni, hogy ezen a törlesztőszámlán minden hónapban a törlesztési napon rendelkezésre kell álljon elegendő összeg a terheléséhez.

Ha az ügyfél szeretne K&H-s bankszámlát nyitni, akkor átutalási kedvezményt is kap. Az új számlára legalább havi nettó 150 ezer forint átutalásnak szükséges beérkeznie a kedvezmény feltételeinek biztosításához. A bank erre a bankszámlára folyósítja a kölcsönt, és havonta ezt a számlát terheli meg az esedékes törlesztőrészlet összegével.

Ezekre a dokumentumokra lehet szükség

A K&H Bank a következő dokumentumokat kérheti személyi kölcsön igénylésekor. Jó hír: ha K&H e-bankon vagy K&H mobilbankon keresztül igényelünk személyi kölcsönt, akkor egyáltalán nincs szükség igénylési dokumentumokra. Amennyiben jövedelmünk nem a K&H Bankhoz érkezik, vagy adóstárs bevonás szükséges, esetleg a K&H bankszámlához tartozik társtulajdonos is, akkor csak a bankfiókban lehet igényelni személyi kölcsönt. A bank kérhet NAV jövedelemigazolást (elektronikus NAV igazolást is elfogadnak) illetve munkáltatói jövedelemigazolást. Aki nem K&H-s ügyfél, annak a legutóbbi 3 havi számlakivonatára is szüksége lesz.

Mekkora az elő-, és végtörlesztés díja?

Személyi kölcsön a K&H Banktól: lássuk, miként fest az elő-, és végtörlesztés lehetősége! Az elő- és végtörlesztés díja az elő-, vagy vég törlesztett összeg 1 százaléka, ha több, mint egy év múlva jár le a hitel. A díj az elő-, vagy vég törlesztett összeg 0,5 százaléka, ha a futamidő utolsó évében történik az elő-, vagy vég törlesztés. Ugyanakkor díjmentes 12 hónap alatt egy alkalommal, ha az elő-,vagy vég törlesztett összeg nem haladja meg a 200 ezer forintot.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mit tegyünk hitelkérelem elutasítása esetén?

Mit tegyünk hitelkérelem elutasítása esetén?

2021.01.04.

A hitelkérelem elutasításának számos oka lehet; az alábbiakban sorra veszünk minden lehetséges indokot.

Tovább olvasom
Májusban változás jön a THM számítás módjánál

Májusban változás jön a THM számítás módjánál

2023.05.03.

Egy új rendelet értelmében megváltoznak a Teljes Hiteldíj Mutató számítási elvei májustól. Lesz ennek hatása a hitelekre? Elveszti-e a THM az összehasonlító szerepét? Utánajártunk, hogy mennyire fontos egy ügyfélnek, hogy májusban változás jön a THM számítás módjánál.

Tovább olvasom
Minden, amit a MagNet Bank személyi kölcsönéről tudnod kell

Minden, amit a MagNet Bank személyi kölcsönéről tudnod kell

2023.10.03.

A MagNet Bank személyi kölcsöne megoldást nyújt az olyan helyzetekben, amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy megvalósíthasd a céljaidat!

Tovább olvasom
5 tényező, ami befolyásolja a törlesztőrészlet mértékét

5 tényező, ami befolyásolja a törlesztőrészlet mértékét

2022.05.30.

A törlesztőrészlet mértéke számos tényezőn múlik; az alábbiakban az öt legfontosabbat mutatjuk be, amelyekre érdemes figyelned a hitel felvétele előtt.

Tovább olvasom