Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön a K&H Banktól – Mutatjuk a feltételeket!

2021.12.20.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 14:48

Személyi kölcsön a K&H Banktól? Nem nehéz jó ajánlatot találni, a pénzintézet gyors és egyszerű igénylési folyamatot ígér, a K&H Bank ügyfelei száz százalékban online is igényelhetik a hitelt, amelynek a díjmentes előtörlesztési lehetősége is adott.

Személyi kölcsön a K&H Banktól – Mutatjuk a feltételeket!

7,49–12,99 százalék között

A K&H Banktól jelenleg 7,49–12,99 százalék kamatozás között igényelhető személyi kölcsön, amely fix törlesztőrészleteket takar és átutalási kedvezményt is tartalmaz. Lássuk a részleteket az online, illetve telefonon indítható ügyintézéssel rendelkező személyi hitelajánlatokról!

Melyek az igénylés feltételei?

Személyi kölcsön a K&H Banktól egyszerű feltételekkel igényelhető, az alapok a következők:

  • 18 éves kor fölött, vagy 65 éves kor alatt kell lenni. Utóbbinak a kölcsön lejáratakor is teljesülnie kell. Ha ezek a feltételek nem állnak fent, akkor adóstárs bevonására is lehetőség van.
  • állandó magyarországi lakhely és telefonos elérhetőség
  • valamely adóstárs legalább havi nettó 150 ezer forintos jövedelmet tud igazolni
  • alkalmazotti munkaviszony (próbaidő utáni)
  • vállalkozóként több mint egy éves vállalkozói múlt, és egy teljes lezárt üzleti év
  • az ügyfél nyugdíjas
  • az ügyfél nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval

A hiteligénylés menete a K&H Banknál

Személyi kölcsön a K&H Banktól természetesen a bank ügyfeleinek a legegyszerűbb és legkedvezőbb. Nekik az online kölcsön igénylésére a K&H e-bank vagy a K&H mobilbank áll rendelkezésre, ha nincs számlán társszámla tulajdonos. Az igénylés a saját e-banki vagy mobilbanki felületen történik és mindössze néhány lépésből áll. A kölcsönszerződést online módon alá lehet írni, és a szerződés aláírása után akár azonnal megérkezik a számlára az igényelt hitelösszeg. Emellett a K&H TeleCenter segítségével is lehet személyi kölcsönt igényelni, azonosítást követően a szerződés aláírása telefonos nyilatkozattal, vagy videóhíváson keresztül történik. Természetesen ezeken a módozatokon kívül bankfiókban is lehetőség van személyi hiteligénylést elindítani.

A nem K&H ügyfelek az alábbi úton igényelhetnek személyi kölcsönt a pénzintézettől. Ha az ügyfél nem szeretne K&H-s bankszámlát nyitni, akkor az általa megadott bankszámlára folyósítják a kölcsönt. Törlesztéshez egy technikai törlesztési számlát hoz létre a bank. Fontos tudni, hogy ezen a törlesztőszámlán minden hónapban a törlesztési napon rendelkezésre kell álljon elegendő összeg a terheléséhez.

Ha az ügyfél szeretne K&H-s bankszámlát nyitni, akkor átutalási kedvezményt is kap. Az új számlára legalább havi nettó 150 ezer forint átutalásnak szükséges beérkeznie a kedvezmény feltételeinek biztosításához. A bank erre a bankszámlára folyósítja a kölcsönt, és havonta ezt a számlát terheli meg az esedékes törlesztőrészlet összegével.

Ezekre a dokumentumokra lehet szükség

A K&H Bank a következő dokumentumokat kérheti személyi kölcsön igénylésekor. Jó hír: ha K&H e-bankon vagy K&H mobilbankon keresztül igényelünk személyi kölcsönt, akkor egyáltalán nincs szükség igénylési dokumentumokra. Amennyiben jövedelmünk nem a K&H Bankhoz érkezik, vagy adóstárs bevonás szükséges, esetleg a K&H bankszámlához tartozik társtulajdonos is, akkor csak a bankfiókban lehet igényelni személyi kölcsönt. A bank kérhet NAV jövedelemigazolást (elektronikus NAV igazolást is elfogadnak) illetve munkáltatói jövedelemigazolást. Aki nem K&H-s ügyfél, annak a legutóbbi 3 havi számlakivonatára is szüksége lesz.

Mekkora az elő-, és végtörlesztés díja?

Személyi kölcsön a K&H Banktól: lássuk, miként fest az elő-, és végtörlesztés lehetősége! Az elő- és végtörlesztés díja az elő-, vagy vég törlesztett összeg 1 százaléka, ha több, mint egy év múlva jár le a hitel. A díj az elő-, vagy vég törlesztett összeg 0,5 százaléka, ha a futamidő utolsó évében történik az elő-, vagy vég törlesztés. Ugyanakkor díjmentes 12 hónap alatt egy alkalommal, ha az elő-,vagy vég törlesztett összeg nem haladja meg a 200 ezer forintot.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Tervező kölcsön

THM

12,9%

Futamidő

22 hó

Hitelösszeg

450.000 Ft - 1.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Így valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével

Így valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével

2024.03.22.

Az esküvő a szerelmet ünnepli, így a legfontosabb az, hogy szeretteink körében és egymás mellett lehessünk ezen a különleges napon. De mi a helyzet akkor, ha nincs elegendő pénzünk arra, hogy megvalósítsuk álmaink esküvőjét? Mit tehetünk? Megoldás, ha hitelt veszünk fel? Utánajártunk a kérdéseknek, és megmutatjuk, hogyan valósíthatod meg álmaid esküvőjét személyi kölcsön segítségével.

Tovább olvasom
Milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hiteltípusoknál?

Milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hiteltípusoknál?

2021.12.03.

A pénzintézetek minden esetben valamilyen biztosíték ellenében hiteleznek. A klasszikus ingatlanfedezet mellett biztosíték lehet a rendszeres jövedelem, a másodlagos jövedelmek, adóstárs vagy kezes bevonása, értékpapír, sőt, még zálogtárgy is. Körbejártuk, hogy a bankok milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hitelfajtáknál.

Tovább olvasom
Diákhitel: állampapírba fektetve akár nyereséges is lehet

Diákhitel: állampapírba fektetve akár nyereséges is lehet

2023.04.11.

A diákhitel sokak számára lehetővé teszi a felsőoktatási tanulmányok elvégzését, azonban kevesen tudják, hogy a diákhitel állampapírba fektetve lehetőséget kínálhat nyereséges befektetésre is. Az állampapírba fektetett diákhitel ugyanis az egyik legbiztonságosabb befektetési lehetőség, ami jövedelmet hozhat a diákok számára. Utánajártunk, hogy miért érdemes a diákhitelt állampapírba fektetni, és miért érdemes még akkor is felvenni diákhitelt, ha nincs rá szükségünk.

Tovább olvasom
Minden, amit a hitelfedezetről tudni érdemes

Minden, amit a hitelfedezetről tudni érdemes

2021.01.01.

Amit a hitelfedezetről tudni lehet, azt az alábbi cikkben megtalálhatod, sőt, még többet is!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával