Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyi kölcsön a K&H Banktól – Mutatjuk a feltételeket!

2021.12.20.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. március 22. 14:48

Személyi kölcsön a K&H Banktól? Nem nehéz jó ajánlatot találni, a pénzintézet gyors és egyszerű igénylési folyamatot ígér, a K&H Bank ügyfelei száz százalékban online is igényelhetik a hitelt, amelynek a díjmentes előtörlesztési lehetősége is adott.

Személyi kölcsön a K&H Banktól – Mutatjuk a feltételeket!

7,49–12,99 százalék között

A K&H Banktól jelenleg 7,49–12,99 százalék kamatozás között igényelhető személyi kölcsön, amely fix törlesztőrészleteket takar és átutalási kedvezményt is tartalmaz. Lássuk a részleteket az online, illetve telefonon indítható ügyintézéssel rendelkező személyi hitelajánlatokról!

Melyek az igénylés feltételei?

Személyi kölcsön a K&H Banktól egyszerű feltételekkel igényelhető, az alapok a következők:

  • 18 éves kor fölött, vagy 65 éves kor alatt kell lenni. Utóbbinak a kölcsön lejáratakor is teljesülnie kell. Ha ezek a feltételek nem állnak fent, akkor adóstárs bevonására is lehetőség van.
  • állandó magyarországi lakhely és telefonos elérhetőség
  • valamely adóstárs legalább havi nettó 150 ezer forintos jövedelmet tud igazolni
  • alkalmazotti munkaviszony (próbaidő utáni)
  • vállalkozóként több mint egy éves vállalkozói múlt, és egy teljes lezárt üzleti év
  • az ügyfél nyugdíjas
  • az ügyfél nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval

A hiteligénylés menete a K&H Banknál

Személyi kölcsön a K&H Banktól természetesen a bank ügyfeleinek a legegyszerűbb és legkedvezőbb. Nekik az online kölcsön igénylésére a K&H e-bank vagy a K&H mobilbank áll rendelkezésre, ha nincs számlán társszámla tulajdonos. Az igénylés a saját e-banki vagy mobilbanki felületen történik és mindössze néhány lépésből áll. A kölcsönszerződést online módon alá lehet írni, és a szerződés aláírása után akár azonnal megérkezik a számlára az igényelt hitelösszeg. Emellett a K&H TeleCenter segítségével is lehet személyi kölcsönt igényelni, azonosítást követően a szerződés aláírása telefonos nyilatkozattal, vagy videóhíváson keresztül történik. Természetesen ezeken a módozatokon kívül bankfiókban is lehetőség van személyi hiteligénylést elindítani.

A nem K&H ügyfelek az alábbi úton igényelhetnek személyi kölcsönt a pénzintézettől. Ha az ügyfél nem szeretne K&H-s bankszámlát nyitni, akkor az általa megadott bankszámlára folyósítják a kölcsönt. Törlesztéshez egy technikai törlesztési számlát hoz létre a bank. Fontos tudni, hogy ezen a törlesztőszámlán minden hónapban a törlesztési napon rendelkezésre kell álljon elegendő összeg a terheléséhez.

Ha az ügyfél szeretne K&H-s bankszámlát nyitni, akkor átutalási kedvezményt is kap. Az új számlára legalább havi nettó 150 ezer forint átutalásnak szükséges beérkeznie a kedvezmény feltételeinek biztosításához. A bank erre a bankszámlára folyósítja a kölcsönt, és havonta ezt a számlát terheli meg az esedékes törlesztőrészlet összegével.

Ezekre a dokumentumokra lehet szükség

A K&H Bank a következő dokumentumokat kérheti személyi kölcsön igénylésekor. Jó hír: ha K&H e-bankon vagy K&H mobilbankon keresztül igényelünk személyi kölcsönt, akkor egyáltalán nincs szükség igénylési dokumentumokra. Amennyiben jövedelmünk nem a K&H Bankhoz érkezik, vagy adóstárs bevonás szükséges, esetleg a K&H bankszámlához tartozik társtulajdonos is, akkor csak a bankfiókban lehet igényelni személyi kölcsönt. A bank kérhet NAV jövedelemigazolást (elektronikus NAV igazolást is elfogadnak) illetve munkáltatói jövedelemigazolást. Aki nem K&H-s ügyfél, annak a legutóbbi 3 havi számlakivonatára is szüksége lesz.

Mekkora az elő-, és végtörlesztés díja?

Személyi kölcsön a K&H Banktól: lássuk, miként fest az elő-, és végtörlesztés lehetősége! Az elő- és végtörlesztés díja az elő-, vagy vég törlesztett összeg 1 százaléka, ha több, mint egy év múlva jár le a hitel. A díj az elő-, vagy vég törlesztett összeg 0,5 százaléka, ha a futamidő utolsó évében történik az elő-, vagy vég törlesztés. Ugyanakkor díjmentes 12 hónap alatt egy alkalommal, ha az elő-,vagy vég törlesztett összeg nem haladja meg a 200 ezer forintot.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mekkora önerő kell valójában egy lakáshitelhez?

Mekkora önerő kell valójában egy lakáshitelhez?

2022.04.04.

Hogy mekkora önerőre lesz szükséged a kiválasztott ingatlan megvásárlásához, az több tényezőtől is függ; az alábbiakban ezeket vesszük sorra.

Tovább olvasom
Milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hiteltípusoknál?

Milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hiteltípusoknál?

2021.12.03.

A pénzintézetek minden esetben valamilyen biztosíték ellenében hiteleznek. A klasszikus ingatlanfedezet mellett biztosíték lehet a rendszeres jövedelem, a másodlagos jövedelmek, adóstárs vagy kezes bevonása, értékpapír, sőt, még zálogtárgy is. Körbejártuk, hogy a bankok milyen hitelfedezetet várnak el az egyes hitelfajtáknál.

Tovább olvasom
Milyen személyi kölcsönöket kínál az MBH Bank?

Milyen személyi kölcsönöket kínál az MBH Bank?

2023.06.09.

Az MBH Bank személyi kölcsöneit bármilyen célra, gyorsan és egyszerűen használhatjuk fel. Biztosan van olyan, ami megfelel az igényeinknek. Amit ránk szabtak. Ami nekünk a legjobb. Utánajártunk, hogy milyen személyi kölcsönöket kínál az MBH Bank.

Tovább olvasom
Mikor kell késedelmi kamatot fizetnünk?

Mikor kell késedelmi kamatot fizetnünk?

2021.04.27.

Késedelmi kamatot minden pénzintézet felszámol bizonyos esetekben, ami rövid távon kellemetlen, hosszabb távon viszont már veszélyes. Mutatjuk a részleteket!

Tovább olvasom