Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

Tízmillió forintos kamatmentes hitelhez juthatnak a vállalkozások!

2021.03.10.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. március 10. 13:36

Egy éve élünk egy fenekestül felfordult világban, ahol a maszkviselés, a kézfertőtlenítő és a távolságtartás a mindennapjaink szerves részévé vált a koronavírus-járvány miatt. A szükségszerűen bevezetett korlátozások miatt rengeteg, főleg kis- és középvállalkozás került nehéz helyzetbe. Most mégis pislákol a remény lángja: a kormány bejelentése alapján kamatmentes hitelhez juthatnak a vállalkozások.

Tízmillió forintos kamatmentes hitelhez juthatnak a vállalkozások!

Kik juthatnak kamatmentes hitelhez?

Nem egyszerű manapság az élet. A COVID-19 járvány mindenki életében valamilyen változást hozott. A „szerencsésebbek” csak azon bosszankodhatnak, hogy nem mehetnek színházba, moziba, étterembe, vagy nélkülözniük kell a közösségi sportolást, ami után nem tudják kielemezni egy pofa sör mellett a – nyilván – tökéleteshez közelítő teljesítményüket. Mások otthonról kénytelenek dolgozni, de legalább megmaradt a munkahelyük. Vannak sajnos olyanok is, akiknek megszűnt a munkájuk, vagy ideiglenesen be kellett zárniuk a vállalkozásukat. Az idő előrehaladtával és a pénz fogyásával ezek a zárások sokszor véglegessé váltak, válnak. Ha azonban még nem értünk idáig, akkor a kormány igyekszik segítséget nyújtani, méghozzá támogatások formájában. A korábbi intézkedések arra vonatkoztak, hogy a kiadásokat csökkentsék, most viszont arról hoztak döntést, hogy a vállalkozóknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy újraindíthassák a vállalkozásukat. Belátták, hogy ehhez pénzre lesz szükségük, ezért esélyt kaptak, hogy tízmillió forintos kamatmentes hitelhez folyamodjanak. Lényegében kivétel nélkül minden érintett vállalkozás igényelheti a februárban életre hívott Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt.

Ha kamatmentes hitelhez jutottam, mire használhatom?

A kölcsön célja, hogy fellendítse a vállalkozásokat, segítse az újrakezdést – amennyiben végre feloldanák a korlátozásokat. A maximálisan felvehető összeg tízmillió forint, melynek a futamideje legfeljebb tíz év, azonban csak három év türelmi idő letelte után kell elkezdeni visszafizetni. A kormány számításai szerint egy vállalkozás ennyi idő alatt fel kell, hogy zárkózzon a járvány előtti szintjére, vagy ideális esetben azon túl is. De mire használhatjuk fel, ha olyan kamatmentes hitelhez jutottunk, aminek a fizetendő éves kamata 0 százalék? A vállalkozáson belül gyakorlatilag bármire. Fizethetjük belőle a béreket, elkölthetjük a járulékokra, a vállalkozáshoz tartozó ingatlanok rezsijére is felhasználható, de ha úgy tartja kedvünk, a készleteinket is feltölthetjük belőle. Éppen ezért jelenthet valós segítséget.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Milyen kamattámogatott hitelek segítik a családokat 2024-ben?

Milyen kamattámogatott hitelek segítik a családokat 2024-ben?

2024.07.10.

Egy kamattámogatott hitel nagy segítség egy magyar családnak. 2024-ben három nagy segítség is elérhető. Ezeket veszik sorba szakértőink. CSOK Plusz, falusi CSOK és Babaváró támogatás. Röviden. közérthetően a lényeges információk.

Tovább olvasom
Milyen államilag támogatott hitelt igényelhetünk a CSOK mellé jelenleg?

Milyen államilag támogatott hitelt igényelhetünk a CSOK mellé jelenleg?

2021.03.05.

A CSOK, azaz a Családi Otthonteremtési Kedvezmény a magyar kormány által nyújtott támogatás, amely új lakás építéséhez és vásárlásához, vagy használt lakás bővítéséhez használható fel. Jó hír a kisgyermekes, vagy a gyermekvállalásban gondolkodóknak, hogy a CSOK mellé további kedvezményes hitelek is igénybe vehetők.

Tovább olvasom
Mi történik a babaváró hitellel válás esetén?

Mi történik a babaváró hitellel válás esetén?

2020.11.17.

Ha érdekel a babaváró hitel, vagy már fel is vetted, akkor tudhatod, hogy napjaink legkedvezőbb konstrukciója, amelyet 5 évig kamatmentes hitelként kell fizetni, ha viszont ez idő alatt születik egy gyermeked, akkor az egész futamidőre ingyenessé válik, a második gyermeknél elengedik a tartozás 30%-át, míg a harmadiknál a teljes fennálló tőketartozást átvállalja az állam.

Tovább olvasom
A CSOK Plusz kockázatai: ekkora büntetésekre lehet számítani

A CSOK Plusz kockázatai: ekkora büntetésekre lehet számítani

2023.12.27.

A CSOK Plusz, mint minden állami támogatás, feltételekhez kötött. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, a támogatás elveszik, és az addig kapott támogatást vissza kell fizetni, ráadásul kamatokkal együtt. Utánajártunk, hogy milyen veszélyeket rejt a CSOK Plusz, és annak is, hogy hogyan kerülhetjük el ezeket. Mutatjuk, hogy mit találtunk.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával