Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

5 passzív jövedelem ötlet, amelyekkel megkönnyítheted az életed!

2021.03.01.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. március 1. 18:23

A passzív jövedelem nem csak kényelmes, de egy kis munka befektetésével akár számodra is elérhető – az alábbiakból kiderül, hogyan!

5 passzív jövedelem ötlet, amelyekkel megkönnyítheted az életed!

passzív jövedelem nem csak kényelmes, de egy kis munka befektetésével akár számodra is elérhető – az alábbiakból kiderül, hogyan!

passzív jövedelem lényege, hogy egyszeri energiabefektetéssel létrehozol valamit, ami aztán csupán azzal termeli neked a pénzt, hogy bármit is tenned kelljen érte. Ilyen például a lakáskiadás is, ám ott az egyszeri befektetés igen magas is lehet, viszont léteznek olyan lehetőségek is, amelyek segítségével akkor is lehet változó mértékű passzív jövedelmed, ha nem rendelkezel milliókkal.

Vásárolj részvényeket!

Sokan tartják ezt ördöngösségnek, pedig vannak „tuti tippnek” számító részvények is, és a megvásárlásukat is meg lehet már oldani néhány kattintással. A Revolut például biztosít részvénykereskedési lehetőséget a csomagjaiban, így az ingyenesben is, bár igaz, hogy csak havi 3 vételi, illetve eladási megbízást adhatsz meg. Ha nem az alapvető szükségletektől vonod el a részvényekre szánt pénzt, akkor a befektetés mértékétől függően akár osztalékot is elkönyvelhetsz passzív jövedelemként, ám természetesen érdemes ehhez némi tudást is gyűjtened.

Youtube, mint pénzforrás

Ha van affinitásod a videók készítéséhez, akkor ezt a lehetőséget nem szabad kihagynod! Egy mobiltelefonnal is rögzítheted az első videóidat, ingyenes videószerkesztő programokat találhatsz az interneten, a feltöltéshez pedig csak internet-hozzáférés kell, tehát alapvetően minden adott. A lényeg a téma, ami felkelti az emberek figyelmét, és ha van elegendő videód, akkor a reklámok évente akár több tízezer forintnyi passzív jövedelmet is jelenthetnek.

Hozz létre valamit, amiért fizetnek az emberek!

Egy online klub, fórum, vagy bármilyen felület, ahol az emberek eszmét cserélhetnek, vásárolhatnak és eladhatnak, a tartalmaidat tölthetik le, vagy egymás közt csereberélhetnek, mindig is népszerű lesz. Ha ezért havi egyetlen dollárt kérsz el, és a fórum tagsága megnövekszik, akkor tagonként egy dollárt kereshetsz havonta. Egy olyan népszerű fórumnál, mint amilyen a Reddit, ez akár milliókat is jelenthet. Dollárban!

Árulj valamit!

Egy honlap létrehozása nem nagy összeg, az éves üzemeltetése sem, és ha ezen a honlapon olyasmit kínálsz, amire sokaknak van szükségük, akkor ez folyamatos passzív jövedelemforrás a számodra. Ez lehet a saját szellemi terméked is, tehát nem szükséges befektetéssel kezdened, de később akár rátérhetsz erre az útra is.

Továbbértékesítés

Ha egy szolgáltatáshoz, vagy termékhez általad jut el egy ügyfél, akkor az azt kínáló cég jutalékot fizet neked. Ehhez csupán regisztrálnod kell, és a kapott kódot, illetve linket terjesztened a potenciális vásárlók között, majd felvenni érte a passzív jövedelmedet.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Ezért érdemes jövedelempótló biztosítást kötnöd!

Ezért érdemes jövedelempótló biztosítást kötnöd!

2022.01.26.

Sokan nem tudják mit jelent a jövedelempótló biztosítás, pedig egy egyre népszerűbb és egyre szélesebb körben elérhető termékről van szó. A szakértők közül szintén egyre többen mondják, hogy érdemes jövedelempótló biztosítást kötni.

Tovább olvasom
Minden, amit a jövedelempótló biztosítás igényléséhez tudni kell

Minden, amit a jövedelempótló biztosítás igényléséhez tudni kell

2021.08.19.

A jövedelempótló biztosítás igénylése egyszerűbb, mint gondolnád – mutatjuk, mit kell tudnod róla!

Tovább olvasom
Felvehet-e személyi kölcsönt, aki készpénzben kapja a jövedelmét?

Felvehet-e személyi kölcsönt, aki készpénzben kapja a jövedelmét?

2021.07.15.

Készpénzben kapod a jövedelmed, és személyi kölcsönt szeretnél igényelni? Nehezebb lesz a dolgod, de nem lehetetlen a küldetés!

Tovább olvasom
A jövedelem beosztása hitel törlesztése mellett

A jövedelem beosztása hitel törlesztése mellett

2021.09.12.

A jövedelem beosztása a hitel törlesztése mellett nem könnyű, de nem is lehetetlen, csupán fel kell készülni rá.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával