Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Autót szeretnél lízingelni? Mutatjuk a City-Leasing ajánlatát!

2021.01.18.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2021. január 18. 11:22

Ha autót szeretnél lízingelni, akkor érdemes elgondolkodnod a City-Leasing ajánlatán; az alábbiakból megtudhatod a részleteket!

Autót szeretnél lízingelni? Mutatjuk a City-Leasing ajánlatát!

Az autólízing lényege, hogy az autó a futamidő végéig a lízingcég tulajdonában van, ezért ha nem fizetsz időben, avagy egyáltalán, akkor új lízingbevevőnek adhatja át a lízingtárgyat az átírási illeték fizetése és a hosszas hivatali procedúra mellőzésével – ennek köszönhetően a bírálati folyamat is gyorsabb, gördülékenyebb a hitelekhez hasonlítva. Nem szükséges többletfedezettel rendelkezned az autólízing igénybe vételéhez, könnyebben juthatsz hozzá az autó megvásárlásához szükséges összeghez, a kisebb kockázat miatt pedig biztonságosabb is az autólízing.

Jó tudni, hogy az autólízing futamidejének végén az autó – zárt végű pénzügyi lízing esetén – az utolsó lízingdíj megfizetésével automatikusan a tulajdonodba kerülhet, nyílt végű pénzügyi lízing esetén pedig lehetőséged lehet megjelölni a leendő tulajdonost, és ez a City-Leasing autólízing ajánlata esetében így is van!

A City-Leasing autólízing előnyei

A City-Leasing autólízing zárt és nyílt végű konstrukcióban is igényelhető, gyors és rugalmas finanszírozási lehetőség, ám ezen felül is rendelkezik néhány igencsak megfontolandó előnnyel. Amennyiben a nyílt végű lízingkonstrukciót választod, az autó beszerzési költségének ÁFA-tartalma a futamidő alatt, a havi lízingdíjban szereplő tőkerész arányában kerül felszámításra, és a jogszabályban meghatározott feltételek szerint vissza is igényelhető, a maradványérték csökkenti a havi díjak összegét, és nincs vásárlási kötelezettséged a futamidő lejártakor. A finanszírozás kamata költségként elszámolható, és az értékcsökkenést is elszámolhatod így.

Kik vehetik igénybe a City-Leasing autólízinget?

Az igénylők körébe a társas vállalkozások és az egyéni vállalkozók tartozhatnak.

Milyen eszközökre lehet igénybe venni a City-Leasing autólízinget?

A lehetséges eszközök közé nem csupán az autó tartozik, hiszen tehergépkocsi, autóbusz, különféle termelő és mezőgazdasági gépek, logisztikai eszközök, sőt, akár IT eszközök és irodai berendezések is vásárolhatóak a City-Leasing autólízing segítségével.

További tudnivalók

A City-Leasing autólízing esetében a finanszírozás teljes futamideje alatt teljes körű casco, illetve vagyonbiztosítás megléte szükséges. A lízingszerződést a City-Leasing bejegyzi a Magyar Közjegyzői Kamara által üzemeltetett Hitelbiztosítéki Nyilvántartásba, aminek feltétele az érvényes regisztráció, illetve egy azonossági nyilatkozat megtétele a közjegyzőnél.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,6% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Sláger kölcsön

THM

14,9%

Futamidő

18 hó

Hitelösszeg

350.000 Ft - 700.000 Ft

Hirdetés

Fix Kamat személyi kölcsön

THM

14,41% - 21,77%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 12.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Autólízing lényege és igénylési feltételei

Autólízing lényege és igénylési feltételei

2020.11.12.

Ha autót szeretnél vásárolni, akkor többféle lehetőséged is van: megveheted készpénzzel, hitellel, vagy autólízinggel. Sajnos kevesen vannak, akik a legelső megoldással élhetnek, főleg, ha új autóról van szó, ezért egyre jobban fellendül mind a hitelezési, mind a lízingelési piac.

Tovább olvasom
Autóvásárlás hitelből: feltételek és tudnivalók egy helyen

Autóvásárlás hitelből: feltételek és tudnivalók egy helyen

2023.06.22.

Egy autó megvásárlás többnyire családi döntés eredménye. Ahogy az is, hogy autóhitelt igényeljenek-e a vásárláshoz. Segítünk a döntésben. Összehasonlítottuk az autóhitel és a lízingelés lehetőségét. Mutatjuk, hogy mire jutottunk.

Tovább olvasom
Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

Már igényelhető a Széchenyi Lízing GO!

2021.09.06.

2021. szeptember első napjától elérhető a Széchenyi Lízing GO!. A hitelek mellett a Széchenyi Kártya Program mostantól egy teljesen új termékkel, egy lízingkonstrukcióval is segíti a vállalkozásokat. A konstrukció KAVOSZ Zrt által gondozott, és a KAVOSZ Zrt-n keresztül érhető el. Mutatjuk, hogyan.

Tovább olvasom
Miért éri meg autóhitelnél a lízing?

Miért éri meg autóhitelnél a lízing?

2020.03.02.

Arra a kérdésre, hogy miért éri meg autóhitelnél a lízing, egyszerű a válasz: mert számos előnye van. Felvet azonban egy újabb kérdést: kinek éri meg? Nos, az alábbi cikkben erre keressük meg a választ.

Tovább olvasom