Hirdetés

Mire figyeljünk, ha hitelre veszünk használt autót?

2020.12.10.
Szerző: expresszkolcson.hu
Utoljára módosítva: 2020. december 10. 10:06

Hitelre vennél használt autót, és szeretnéd elkerülni a buktatókat? Ezt a cikket Neked írtuk! Amikor hitelre veszel használt autót, igencsak megfontoltnak kell lenned, méghozzá két szempontból is: a hitelt is gondosan kell megválasztanod, illetve az autóra is nagy figyelmet kell fordítanod, hiszen se szeri, se száma azoknak a cikkeknek az interneten, amik a használt autók vásárlása […]

Mire figyeljünk, ha hitelre veszünk használt  autót?

Hitelre vennél használt autót, és szeretnéd elkerülni a buktatókat? Ezt a cikket Neked írtuk!

Amikor hitelre veszel használt autót, igencsak megfontoltnak kell lenned, méghozzá két szempontból is: a hitelt is gondosan kell megválasztanod, illetve az autóra is nagy figyelmet kell fordítanod, hiszen se szeri, se száma azoknak a cikkeknek az interneten, amik a használt autók vásárlása után megjelenő hibákról, azok javításáról, illetve az eladók okozta károkról szólnak. Elsődleges tehát, hogy az autót, amit meg szeretnél vásárolni, alaposan vizsgáltasd át, méghozzá egy olyan szervizben, amit Te választottál ki, és nem az eladó, és csak akkor beszélj vásárlásról, ha minden megfelelő.

Fontold meg, milyen hitelre veszel használt autót!

hitelre vett használt autó nem csupán egyszeri költség, hiszen minden hónapban törlesztened kell majd a futamidő végéig, ám egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit. Választhatsz a személyi kölcsön, a lízing és a jelzálog alapú autóhitel közül, és mindegyiknek más-más előnyei, illetve hátránya van, amelyekkel már többször is foglalkoztunk – érdemes átfutnod ezzel kapcsolatos további cikkeinket is.

Mit javasol egy hitelközvetítő?

A mi személyes véleményünk az, hogy ha magánemberként, hitelre vennél használt autót, akkor a személyi kölcsön a legjobb választás, mert ugyan valamivel magasabb kamatozású, mint a jelzálog alapú autóhitel és a lízing, ám sokkal nagyobb szabadságot is ad: Te döntöd el, mit veszel, Te határozod meg az összeget, amiből akár az autó szervizelését is megoldhatod, és az autó a Te tulajdonod lesz, azaz bármikor eladhatod annyiért, amennyiért csak akarod, bár ez utóbbiba természetesen a piaci helyzetnek is lesz beleszólása.

Milyen személyi kölcsönt érdemes választani?

A személyi kölcsön talán a legkönnyebben kiválasztható hiteltípus, hiszen csupán a THM érték alapján el lehet dönteni, hogy megfelelő-e, vagy sem. Persze minden banknál vannak különbségek ezen felül is, de szerencsére oldalunk segítségével ezt is egyszerű kiderítened, és gyorsan megtalálhatod a leginkább megfelelő hitelkonstrukciót.

Amennyiben hitelre vennél használt autót, tekintsd meg ajánlatainkat, majd indítsd el az igénylést online!

Ajánlataink

Archívum

Hirdetés

Ajánlott hitelek

Fapados Kölcsön

THM

14,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

Privát Kölcsön

THM

20,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 - 2.990.000 Ft

§

Takarék Fix Személyi Kölcsön

THM

7,52% - 19,51%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

A kárbejelentés menete

A kárbejelentés menete

2021.10.14.

Amikor egy gépjárművel baleset történik, a kárt be kell jelenteni. Személyi sérülés esetén minden esetben értesíteni kell a rendőrséget és a mentőket is. Ha nincs személyi sérülés, csak az autók sérültek meg, ki kell tölteni a kék- sárga kárbejelentő lapot. A kárbejelentő lap egy formanyomtatvány, amit a biztosító bocsát a rendelkezésünkre, vagy egy nyomtatványboltban is beszerezhetjük.

Tovább olvasom