Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Provident kölcsön feltételei

2020.06.25.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 12:25

A Provident kölcsön igénylése egyszerű és gyors, az egyik legnépszerűbb hazai pénzügyi szolgáltató több termékkel is szolgál a személyi kölcsönök területén. Mire van szükség az igényléséhez?

Provident kölcsön feltételei

Mindenki találkozott már a Provident hirdetéseivel, a cég meghatározó szerepet tölt be a személyi kölcsönök hazai piacán. A Provident kölcsön sokféle lehet, de az igénylés és a feltételrendszer nagyjából egységes. Lássuk, milyen feltételekkel nyújt személyi kölcsönt a pénzügyi szolgáltató!

A Providentnél többféleképpen elindítható a hiteligénylés folyamata. Kölcsön felvételt lehet kezdeményezni a cég ingyenesen hívható ügyfélszolgálati számán, a cég internetes oldalán, SMS-ben, vagy akár képviselő útján is. Ez az első lépés, amelyet követően a Provident egyik kirendeltségébe kell befáradni, illetve ha otthoni szolgáltatást igényeltünk, akkor kijön hozzánk a cég munkatársa. Ekkor történik meg a hiteligény felvétele, a hitelbírálat és ha minden rendben, a szerződéskötés is.

Ami a Provident kölcsön feltételeit illeti, alapvetően ezek a következők:

– 18 évet meghaladó életkor,
– bejelentett magyarországi lakcím
– igazolt, rendszeres jövedelem
– érvényes azonosító okmány
– saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla (erre az otthoni szolgáltatás esetében nincs szükség)

A hitel igényléséhez a következő dokumentumokat kell bemutatni:

– személyazonosságot igazoló okmány (érvényes személyi igazolvány, vagy ideiglenes személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély)
– lakcímet igazoló okmány, lakcímkártya. Ha a hiteligénylő tartózkodási helye nem azonos az állandó lakcímével és a lakcímkártyában a tartózkodási hely nem került feltüntetésre, úgy a tartózkodás alapjául szolgáló dokumentum, például: bérleti szerződés.
– jövedelmet igazoló dokumentum, mint például: munkáltatói igazolás, NAV jövedelemigazolás, bankszámlakivonat, állami szerv által folyósított ellátást igazoló határozat.
A jövedelmet igazoló dokumentumok nem lehetnek 12 hónapnál régebbiek (12 hónapnál nem régebben kiállított, illetve 12 hónapnál nem régebbi időszakra vonatkozó).

A Provident szabad felhasználású személyi kölcsönei az esetek többségében gyorsan és könnyen igényelhetőek. Persze a szolgáltató hitelbírálatán nem mindenki megy át, megfelelő (forrású és mértékű), rendszeres jövedelem híján visszautasításra kerülhet a kérelmünk.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Gyorskölcsön ajánlatokat keresel? Nézzük a legjobbakat!

Gyorskölcsön ajánlatokat keresel? Nézzük a legjobbakat!

2019.11.12.

Gyorskölcsön ajánlatokat keresel? Nálunk megtalálod a legjobbakat! Tudjuk, hogy ezt sokan állíthatják magukról, ám mi nem csak a levegőbe beszélünk, hanem mutatjuk is őket, sőt, azt is elolvashatod az alábbiakban, hogy miért is ezek a legjobbak.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

2019.02.26.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Érthető, hiszen nem véletlenül ez a legkedveltebb hiteltípus: nem szükséges hozzá fedezet, gyorsan és egyszerűen hozzáférhető, és kedvező a kamatozása is. A személyi kölcsön OTP által kínált változata online igényelve azonban még egy szinttel feljebb emeli ezt az amúgy is sikeres terméket!

Tovább olvasom
MiniKölcsön hitel frissítve

MiniKölcsön hitel frissítve

2019.04.10.

Többször is írtunk már a MiniKölcsön hiteléről, hiszen egy rendkívüli hitelkonstrukció, aminek vannak ugyan „buktatói”, de bizonyos esetekben életmentő is lehet. Most frissítették, illetve – hogy pontosak legyünk – egy akciót hirdettek, ami miatt a MiniKölcsön hitel jelenleg a legjobb lehetőség a piacon!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön nyugdíjasoknak – váratlan költségek esetén nagy segítség!

Személyi kölcsön nyugdíjasoknak – váratlan költségek esetén nagy segítség!

2017.09.08.

Személyi kölcsön nyugdíjasoknak 70 év felett is igényelhető, ha meg tudnak felelni bizonyos feltételeknek. Bár a legtöbben úgy tudják, hogy ebben a korban már nem elérhető számukra a banki hitel, valójában,- amennyiben elég magas a nyugdíj összege, – bátran folyamodhatnak a bankhoz személyi kölcsön igényléssel.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával