Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

2020.05.28.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 11:01

Kedvezményes személyi kölcsönöket eddig is lehetett találni, ám ezek vagy csak bizonyos feltételek teljesítése esetén voltak elérhetőek, vagy megmaradtak a 7%-os THM érték fölött. A koronavírus-járvány azonban az életünk szinte minden szegmensét, így a hitelpiacot is alaposan felforgatta, és a kormányzatnak meg kellett tennie bizonyos lépéseket, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy a válság elvonulásáig legalább nagyjából meg lehessen őrizni nem csak a lakosság egészségét, de a gazdaság viszonylagos stabilitását is.

Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

Ilyen intézkedés volt például a fizetési moratórium is, amelyet az év végéig minden hitellel rendelkező ügyfél, vagyis adós igénybe vehet, sőt, ezt automatikusan meg is kapja. Ez azonban csak az ügyfeleken segít, a pénzintézeteken viszont nem, ezért egy olyan hiteltermékre volt szükség, ami államilag szabályozott keretek közé tereli azokat, akik kölcsönt szeretnének felvenni: egy kedvezményes személyi kölcsönre.

A kormány tehát rendeletet hozott, ami kimondja, hogy a kedvezményes kölcsön THM-értéke maximum 5,9% lehet, és ezzel elsőre nehéz helyzet elé állította a bankokat, hiszen egy hitelkonstrukció kidolgozása hónapokat vesz igénybe, most azonban csak napok álltak rendelkezésre a munka elvégzéséhez. A Magyar Nemzeti Bank állásfoglalása azonban feloldotta ezt a problémát, mert ez a kedvezményes kölcsön csupán 2021. január 1.-ig 5,9%-os, utána pedig a korábbi értékre áll vissza. Ez nagyban megkönnyíti a pénzintézetek helyzetét, az ügyfelek pedig – ha csak időszakosan is, de – olcsóbb hitelhez jutnak általa.

Ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy hiába a pillanatnyi egységesség, ez csupán a látszat, és ha most szeretnél kedvezményes kölcsönhöz jutni, továbbra sem úszod meg a hitelkonstrukciók összehasonlítását. Szerencsére ez egyszerűen megoldható oldalunk segítségével, sőt, mivel a bankok a kényszerhelyzet hatására rohamtempóban fejlesztik az online hiteligénylési lehetőségeket, az igénylés is kényelmes, gyors, és ami a legfontosabb, biztonságos lesz.

Semmiképp se hagyd ki az alapos mérlegelést a folyamatból, ha valóban kedvezményes személyi kölcsönt szeretnél kapni, és gondolj a jövőre is! Amennyiben kérdésed merülne fel az oldalunkon található kedvezményes személyi kölcsönökkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mire figyeljünk egy nagyobb kölcsön felvételénél?

Mire figyeljünk egy nagyobb kölcsön felvételénél?

2020.08.24.

A 2008-as hitelválságnak köszönhetően a magyar emberekben él egyfajta tartózkodás, ha hitelfelvételről van szó. Ami teljesen érthető, hiszen, ha valaki megégeti magát, óvatosabban fog bánni a tűzzel. Amikor hitelfelvétellel kapcsolatban megkeresnek bennünket, a legtöbb esetben elhangzik a kérdés: „mire figyeljünk a kölcsön felvételénél”?

Tovább olvasom
Lakásvásárlás alkuval? Adunk néhány tippet!

Lakásvásárlás alkuval? Adunk néhány tippet!

2020.11.09.

Ingatlant készülsz vásárolni? Ha ez lesz az első alkalom, akkor hadd osszuk meg veled az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkat, amiket érdemes megfogadnod annak érdekében, hogy a lehető legjobb üzletet tudd megkötni.

Tovább olvasom
Spórolj az online ügyintézéssel!

Spórolj az online ügyintézéssel!

2020.04.17.

Biztosak vagyunk benne, hogy nem kell mondanunk, mekkora veszélyt jelent a koronavírus-járvány az egészségre és a gazdaságra egyaránt, hiszen a csapból is ez folyik, ráadásul sokan a saját bőrükön érzik a hatásait. A járvány lelassítása – és idővel megfékezése – érdekében kerülni kell a személyes kontaktust, és ahol csak lehetséges, át kell állni, hogy online ügyintézéssel intézzük ügyeinket, illetve telefonon.

Tovább olvasom
Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön

Cetelem, Saját Ritmus személyi kölcsön

2018.09.25.

Sokszor említettük már, hogy a személyi kölcsön felvétele előtt érdemes körülnézni a piacon, hogy milyen újabb, kedvezőbb ajánlatokkal jöttek ki a bankok. Megéri némi időt fordítani erre, hiszen így olyan hitelt is lehet találni, mint amilyen a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsön!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával