Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Spórolj az online ügyintézéssel!

2020.04.17.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 10:42

Biztosak vagyunk benne, hogy nem kell mondanunk, mekkora veszélyt jelent a koronavírus-járvány az egészségre és a gazdaságra egyaránt, hiszen a csapból is ez folyik, ráadásul sokan a saját bőrükön érzik a hatásait. A járvány lelassítása – és idővel megfékezése – érdekében kerülni kell a személyes kontaktust, és ahol csak lehetséges, át kell állni, hogy online ügyintézéssel intézzük ügyeinket, illetve telefonon.

Spórolj az online ügyintézéssel!

A biztonság tehát elősegíthető az online ügyintézéssel, azonban vannak további előnyei is: kényelmes és olcsóbb, mint a hagyományos ügymenet. Az előbbit talán nem kell ecsetelnünk, az utóbbinak van viszont néhány érdekes részlete, amit Neked is érdemes tudnod!

Egy bankszámla fenntartása és használata esetében egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan mennyit fizetsz a szolgáltatásért, hiszen, ha jól gazdálkodsz, évi néhányezer forintból is megoldhatod a bankolás kérdését, de akár több tízezer forintot is elpazarolhatsz egy rossz választás esetén. Az, hogy mennyit spórolhatsz az online ügyintézéssel, attól függ, hogy mire használod a számládat, ám néhány esetben havi több ezer forint lehet a különbség a fióki és az online ügyintézés között. A számlakivonat például egy ilyen tétel, amit elektronikus úton minden bank ingyen küld ki, míg postai úton pénzbe kerül, ám az igazán nagy összegeket a bankfiókban indított átutalás emészti fel – esetenként több száz forintba is kerülhet. Persze az online átutalásnak is van díja, ám ez a legtöbbször még a 100 forintot se éri el, és akad olyan számlacsomag is, amelyiknél elengedik ezt a költséget.

Az is sokat segíthet a spórolásban, ha a saját igényeidhez választod a megfelelő számlacsomagot, hiszen a számlavezetési díj mértékének minden banknál más és más feltétele van, például bizonyos összegű és rendszerességű jóváírás a számlán. A bankszámla kiválasztását tehát érdemes a havi jövedelem, a rendszeres tranzakciók, a számlakivonat szükségessége, a készpénzhasználati és online ügyintézési szokások, valamint a szükséges bankkártya alapján átgondolni.

Amennyiben kérdésed lenne az online ügyintézésről, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mikor jöhetnek el az olcsóbb hitelek?

Mikor jöhetnek el az olcsóbb hitelek?

2023.06.02.

A lakáshitelek kamata erősen befolyásolja a hitelfelvételi kedvet. Minél drágábbak a hitelek, annál kevesebben akarnak lakáshitelt igényelni. A kamatokra több tényező is hatással van, az egyik a jegybanki alapkamat. Sokan várják a kamatok csökkenését, ezért utánajártunk, hogy mikor jöhetnek el az olcsóbb hitelek.

Tovább olvasom
Miért éri meg a hitelkiváltás a lakáshitelek esetében?

Miért éri meg a hitelkiváltás a lakáshitelek esetében?

2020.02.07.

Azt, hogy miért éri meg a hitelkiváltás általában, már többször tárgyaltuk itt, a blogon, azonban arra eddig nem áldoztunk cikket, hogy kiderítsük, miért éri meg specifikusan a lakáshiteleknél. Pótoljuk az elmaradást; az alábbiakban erről olvashatsz.

Tovább olvasom
Használtautó vagy új, amit hitelre érdemes vásárolni?

Használtautó vagy új, amit hitelre érdemes vásárolni?

2020.02.27.

Valójában nem az a kérdés, hogy mit érdemes hitelre vásárolni, hiszen ha nincs annyi hozzáférhető pénzed, amiből kifizetheted az autót, akkor mindenképp hitelt kell felvenned. Az igazi kérdés az, hogy mind az új, mind a használt autó esetében melyik az a hiteltípus, ami jobban megéri.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

2018.10.18.

Minden banknál megvan az a felső határ, amennyit hajlandó hitelezni fedezet nélkül. A személyi kölcsönnel is ez a helyzet.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával