Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Banki ügyintézés – ha el akarod kerülni a koronavírust

2020.04.21.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 22. 10:45

A fertőzésveszély az élet minden területén, így a banki ügyintézés során is valós kockázatot jelent, ezért ahol csak lehetséges, törekedni kell annak csökkentésére. Szerencsére vannak lehetőségek, amelyekkel el lehet kerülni a másokkal való érintkezést, és ezzel a vírus terjedését is akadályozhatjuk.

Banki ügyintézés – ha el akarod kerülni a koronavírust

Az első ilyen lehetőség a készpénzforgalom minimálisra csökkentése, azaz amikor csak lehet, a készpénz helyett használjunk inkább bankkártyát, vagy mobilfizetési megoldásokat. Sajnos a készpénz kiváló felületet nyújt a vírusoknak, és akár napokig is életben maradhatnak rajta, ami egyenes út a fertőzés gyors terjedéséhez. A banki ügyintézés során például egyáltalán nem szükséges készpénzzel érintkezni, és szerencsére a jegybank is fertőtleníti a hozzá beérkező bankjegyeket és érméket. Érdemes azonban mindent megtenni annak érdekében, hogy biztonságban lehessünk, ezért a bankkártyát, vagy ha mobilfizetéssel intézzük a bevásárlást, akkor a mobiltelefonunkat is gyakrabban fertőtleníteni. Ha feltétlenül készpénzt kell kezelnünk, akkor akár annak felvételére, akár befizetésre is érdemes ATM-et használni, és nem banki ügyintézéssel megoldani a készpénzforgalmat.

Érdemes minden egyéb pénzforgalmat is áthelyezni az online térbe, azaz banki átutalással, netbankon, vagy a bank saját mobil applikációján keresztül rendezni a felmerülő fizetnivalókat. Ugyanígy megoldható a banki ügyintézés is az interneten keresztül, hiszen a hitelügyintézés egy része már régóta megoldható így. Jelzáloghiteleknél természetesen még nem ez a helyzet, de személyi kölcsönt és egyéb fogyasztási hiteleket, valamint különféle hitelkereteket így is lehet igényelni, ami nem csak gyors és kényelmes, de biztonságos is.

Ha most van szükséged egy bizonyos összegre, a hitelfelvétel megoldható otthonról, teljesen online, akár egy órán belül is. Az online igényelhető személyi kölcsönök  szinte minden banknál elérhetőek, és az igénylés oldalunkról is elindítható, ráadásul nálunk össze is hasonlíthatod a legjobb ajánlatokat anélkül, hogy be kellene menned a bankfiókokba.

Amennyiben kérdésed lenne az online banki ügyintézés kapcsán, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Milyen önerőt használhatok fel lakásvásárlás esetén?

Milyen önerőt használhatok fel lakásvásárlás esetén?

2020.02.03.

Az önerő kérdése a lakáshitelek felvételénél alapvető, hiszen a JTM szabályozás kimondja, hogy hitelfelvételhez szükség van rá. Ahogy azt is, hogy milyen önerőt használhatsz. Többféle lehetőséged is van ugyanis, ebben a cikkben pedig ismertetjük az összeset.

Tovább olvasom
Hitel fedezet nélkül? Egyszerűen személyi kölcsön!

Hitel fedezet nélkül? Egyszerűen személyi kölcsön!

2018.12.14.

Nem mindenkinek van lehetősége fedezetet bevonni egy hitelügyletbe, hiszen az többnyire ingatlan, az ország lakosságának nagy része pedig albérletben él. Nekik is szükségük lehet azonban hitelre, és ebben az esetben jó eséllyel egy személyi kölcsön mellett fognak dönteni.

Tovább olvasom
Hitelfelvétel adóstársként – lehetséges?

Hitelfelvétel adóstársként – lehetséges?

2020.11.12.

Elsőre furcsa kérdésnek tűnhet, hogy lehetséges-e a hitelfelvétel adóstársként, hiszen az adóstárs azt jelenti, hogy résztvevő egy hitelügyletben, ám ha tovább visszük ezt a gondolatsort, akkor kerül elő az igazi értelme: vajon vehet-e fel hitelt az, aki egy másik ügyletben adóstársként szerepel? Ennek járunk utána az alábbi cikkben.

Tovább olvasom
Koronavírus hatása a hitelfelvételre – összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat!

Koronavírus hatása a hitelfelvételre – összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat!

2021.01.07.

A 2020-as pandémia a monetáris piacra is rányomta a bélyegét, így Magyarországon is jó néhány változást hozott a bankok életébe, ami leginkább a lakossági hitelezésen érezteti hatását. Összegyűjtöttük a legfontosabb változásokat, amik szemléltetik, hogy a koronavírus hatása miként formálta a folyósítási és felvételi attitűdöket.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával