Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

2020.03.09.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 16:13

Adósságrendező hitel a K&H banktól? Megoldható, bár nem így hívják, mivel azonban nem csak egyféle konstrukcióról van szó, többféle problémára is megoldást jelenthet azok számára, akik szeretnék összevonni a meglévő hiteleiket.

Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

Az első K&H adósságrendező hitel a sorban egy személyi kölcsön, amit kifejezetten hitelkiváltásra ajánl a bank. Az igényelhető hitelösszeg 300.000 forinttól 5, illetve 7 millió forintig terjedhet az igénylő jövedelme szerint (300.000 forint alatt, illetve felett), a futamidő 2-6 év, a THM pedig 8,1-13,8%. A törlesztőrészlet fix, és kedvezmények járnak a banknál vezetett folyószámlára utalt munkabér után.

A soron következő K&H adósságrendező hitel egy lakáshitel, ami kifejezetten lakáshitel kiváltására alkalmazható. A felvehető összeg 2-100 millió forint, a THM 3,3-7,6%, a kamatperiódusok pedig a következőképpen alakulhatnak: 3 hónap, 1, 5, illetve 10 éves lehet, vagy választható a fix kamatozású hitel is 10, 15, illetve 20 évre.

Az utolsó kategória a K&H adósságrendező hiteleinek kategóriáján belül rögtön két hitelkonstrukciót is rejt magában: egy ingatlanfedezetes személyi hitelt, illetve egy törlesztéscsökkentő hitelt, amit szabad felhasználású jelzáloghitelek kiváltására lehet felhasználni. Az előbbi esetében a futamidő 1-20 év, a THM 4,7-9,4%, az igényelhető hitelösszeg pedig 2-100 millió forint, míg az utóbbinál ugyanezek az értékek gyakorlatilag megegyeznek.

A felsorolt hitelek közül adósságrendezésre, vagyis több hitel összevonására csak az adósságrendező személyi kölcsön és az ingatlanfedezetes személyi hitel alkalmas. Hiszen ezek szabad felhasználásúak, vagyis arra költöd az igényelt hitelösszeget, amire csak szeretnéd; ez esetben a fennálló tartozásaid kiegyenlítésére. Nem rossz ajánlat egyik sem, ám, ha ránk hallgatsz, mindenképp összehasonlítod őket a piacon manapság elérhető legjobb hitelkonstrukciókkal, mert könnyen meglehet, hogy jobbat találsz.

Oldalunkon a K&H adósságrendező hitelei mellett más bankok hasonló konstrukcióit is megtalálhatod. Vesd össze a főbb tulajdonságaikat, és válassz, kérdés esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

2017.07.31.

 Személyi kölcsön adósságrendezésre kézenfekvő megoldás abban az esetben, ha megfelelő jövedelmet és munkaviszonyt tud igazolni a bank felé. Személyi kölcsön igénylésénél már a minimálbér is elég lehet – természetesen ez attól is függ, mekkora az adósság összege, amit rendezni szeretne!

Tovább olvasom
Hitelkiváltó ajánlatok – kezdje a nyarat nyugodtan, jusson nyaralni is!

Hitelkiváltó ajánlatok – kezdje a nyarat nyugodtan, jusson nyaralni is!

2017.05.17.

Hitelkiváltó ajánlatok több, régi hitel törlesztésével küszködőknek! Miért hagyja, hogy megkeserítse mindennapjait a régi, magas kamatra felvett hitel? Egyre nehezebb fizetni, miközben a megélhetésre mégis alig marad? Az is gond, hogy egyre nehezebb követni a határidőket? Melyiket, mikor és mennyit kell fizetnie, hogy ne csússzon el?

Tovább olvasom
Szabad felhasználású jelzáloghitel – Hitel kedvezőbb feltételekkel, korlátok nélkül

Szabad felhasználású jelzáloghitel – Hitel kedvezőbb feltételekkel, korlátok nélkül

2017.08.25.

Szabad felhasználású jelzáloghitel felvételével pl. rendezhetjük régebben felvett hiteleinket, könnyebben valósíthatjuk meg céljainkat akkor is, ha éppen nem áll rendelkezésünkre elég készpénz. Elszámolási kötelezettség nélkül használhatjuk fel éppen arra, amire szeretnénk. Közkedvelt hitel típus ingatlannal rendelkezők körében.

Tovább olvasom
Ismerd meg a hitelkiváltás feltételeit 2024-ben!

Ismerd meg a hitelkiváltás feltételeit 2024-ben!

2024.02.23.

A hitelkiváltás 2024-ben is hozhat hasznot. A hitelkiváltás célja többnyire az alacsonyabb kamatozással elért kisebb törlesztőrészlet, és az ezzel járó megtakarítás. Körbejártuk a hitelkiváltás témakörét, és megmutatjuk, hogy 2024-ben milyen feltételekkel lehet egy hitelt kiváltani.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával