Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Kamatmentes hitel a babaváró kölcsön?

2019.10.08.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 21. 09:06

Röviden: igen, de kifejtjük hosszabban is, hiszen vannak olyan pontok a szerződésben, illetve a feltételek között, amik miatt ez a kamatmentes hitel is átváltozhat olyanná, aminek kamata van. Lássuk a részleteket!

Kamatmentes hitel a babaváró kölcsön?

A babaváró kölcsön kamatmentes hitel, de csak akkor, ha ténylegesen megszületik a gyermeketek. Bár tény, hogy egy minimális, úgynevezett kezességvállalási díj minden esetben felszámításra kerül, ami maximum 0,5%-ot jelent. Ha a gyermek megszületett, akkor még ezt sem kell fizetni. Hiszen kérhettek egy három évig tartó fizetési moratóriumot, ami alatt a tőketartozás megfizetése is szünetel.

A kamatmentes hitel státusz akkor szűnik meg, és vált át piaci kamatozásúra, ha 5 év után sem születik gyermeketek. Ekkor ráadásul visszamenőleg, egy összegben kell befizetnetek az elmaradt kamatokat 120 napon belül, ami komolyan megterhelheti a költségvetéseteket. Jó hír, hogy gyermeket örökbe is fogadhattok, vagyis ha egészségügyi okok miatt nem sikerül a gyermekvállalás, akkor is kamatmentes maradhat a babaváró hiteletek. A kamattámogatás abban az esetben is megszűnik, ha bármilyen egyéb feltétel nem teljesül. Vagyis ha például elköltöztök az országból, és megszűnik a magyarországi lakcímetek, akkor szintén be kell fizetnetek az elmaradt kamatok teljes összegét.

Fontos tudnotok, hogy ha nagy családot szeretnétek, akkor különösen fontos igényelnetek a babaváró kölcsönt. Hiszen a harmadik gyermeketek megszületése után a kamatmentes hitelből támogatás válik, vagyis a teljes tőketartozás elengedésre kerül! A Második gyermeknél ez 30%, de ha csak két testvért szeretnétek, az is komoly segítség.

Ha célotok a családalapítás, és már meg is kezdtétek az előkészületeket, vagyis összeházasodtatok, akkor számotokra a babaváró kamatmentes hitel a legjobb választás! Tekintsétek meg oldalunk ajánlatát, ahol ezzel kapcsolatban még számos információt olvashattok. Így felkészülten vághattok neki a hitelfelvételnek! Amennyiben kérdésetek lenne, tegyétek azt fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Partnerünk oldalán is tekintsd meg a legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatokat, mert egyszerűen és könnyen igényelhetsz kölcsönt, akát pár perc alatt, kattints a linkekre az ajánlatokért.

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

A Babaváró hitel feltételei 2023-ban

A Babaváró hitel feltételei 2023-ban

2023.03.03.

A Babaváró hitel feltételei 2023-ban nem változtak a korábbiakhoz képest, de, ha igényelni szeretnéd, fontos tisztában lenned a részletekkel is!

Tovább olvasom
Spórolj a babaváró hitel igénylésénél!

Spórolj a babaváró hitel igénylésénél!

2020.11.02.

Ha azt gondolod, hogy a babaváró hitel feltételei államilag szabályozottak, teljesen igazad van. Ám ha azt is, hogy emiatt gyakorlatilag bárhová fordulhatsz, ugyanazt kapod, akkor bizony tévedsz, hiszen a bankok egyrészt nem mindenben kötöttek az állam által kialakított szabályokhoz, másrészt saját kondíciós listájuk is van, ami ugyan magát a hitelkonstrukciót nem érint, minden mást azonban igen.

Tovább olvasom
Jogosultságellenőrző kalkulátor a Babaváró hitelhez!

Jogosultságellenőrző kalkulátor a Babaváró hitelhez!

2019.08.09.

Nálad is elérkezett a családalapítás ideje, és ebben a babaváró hitelnek is nagy szerepe van? Nem csodáljuk; ez a Családvédelmi Akcióterv egyik legizgalmasabb és legnagyobb nyereséggel kecsegtető ajánlata, amit nem szabad kihagyni! Ha nem szeretnél amiatt aggódni, hogy vajon jogosult lehetsz-e rá, vagy nem szeretnél feleslegesen dokumentumokat gyűjtögetni az igényléshez. Akkor vedd igénybe a jogosultságellenőrző kalkulátorunkat, és olvasd el a babaváró hitellel kapcsolatos cikkeinket, így minden információhoz hozzájuthatsz!

Tovább olvasom
Hogyan igényelhetünk OEP igazolást babaváró hitel felvételekor?

Hogyan igényelhetünk OEP igazolást babaváró hitel felvételekor?

2021.08.22.

Az OEP igazolásra szükség van a babaváró hitel igényléséhez – mutatjuk, hogy szerezheted be egyszerűen!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával