Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Babaváró hitel elutasításra kerül? Akkor is van megoldás!

2019.10.22.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 21. 09:11

A babaváró hitel az utóbbi néhány hónapban a középpontba került, és alaposan felforgatta a magyar hitelpiacot, hiszen aki csak teheti, megpróbálja felvenni. Nem is csoda, hiszen fantasztikus konstrukció már hitelként is. De ha még azt is hozzátesszük, hogy bizonyos feltételek teljesítése mellett támogatássá is alakulhat, akkor gyakorlatilag kihagyhatatlan. Sajnos csak egy bizonyos csoport igényelheti, és a feltételek is meglehetősen nehezek. Így előfordul, hogy a babaváró hitel elutasításra kerül. Mit lehet ilyenkor tenni? A megoldás a személyi kölcsön!

Babaváró hitel elutasításra kerül? Akkor is van megoldás!

Ha a Babaváró hitel elutasításra kerül, akkor is van megoldás, ezt már többször is részleteztük már, hogy mi miatt. Most nem mennénk bele a részletekbe, hiszen minden feltétel megtalálható a babaváró hitellel foglalkozó aloldalunkon. Bármilyen kis apróságon elcsúszhat a hitelkérelem. Legyen az TB jogviszony, vagy egy minimális adótartozás. Ebben az esetben annak esélye, hogy a hitelből támogatás lesz, és szinte semmit nem kell majd visszafizetni belőle, elúszik. De továbbra sem kell lemondani az álmokról. Ha megnézzük a babaváró hitel THM értékeit, akkor ugyan bankonként eltérőek, ám a maximum körülbelül 7%, ilyen THM-mel pedig piaci kamatozású személyi kölcsönt is lehet találni, sőt, ha kifogunk egy akciót, akkor akár még alá is tudunk menni a babaváró hitel kamatainak!

Fontos, hogy ha elutasításra került a babaváró hitel, de szeretnénk túllépni rajta, és egy személyi kölcsönnel megoldani a dolgot, akkor minél gyorsabban lépjünk. Nem csak a babaváró hitelnél, de a személyi kölcsönök esetében is van a beszerzett dokumentumoknak „szavatossági ideje”, amit ha túllépünk, akkor ismét össze kell szednünk azokat a papírokat, amiket egyszer már a kezünkben tudhattunk; a munkáltatói igazolás és a bankszámlakivonatok például ilyenek.

Ha a babaváró hitel elutasításra került, tekintsd meg személyi kölcsön ajánlatainkat oldalunkon, és hasonlítsd is össze őket, hogy megtalálhasd a számodra leginkább megfelelőt! Amennyiben kérdésed lenne a témáról, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Babaváró hitellel kapcsolatosan, további információt itt találsz, kattints ide. 

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

2019.12.22.

A babaváró hitel már új korában sem volt rossz konstrukció, nem véletlenül tett szert igen hamar komoly népszerűségre. Viszont decembertől kedvezőbb lett, bár ennek előnyét csak azok „élvezhetik”, akiknek nem születik gyermekük a megszabott öt éven belül.

Tovább olvasom
Tények és tévhitek a Babaváró hitellel kapcsolatban

Tények és tévhitek a Babaváró hitellel kapcsolatban

2021.03.09.

Mit érdemes tudni a Babaváró hitellel kapcsolatban? Mi a Babaváró hitel? Kik igényelhetik? Milyen dokumentumok szükségesek az igényléshez? Megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket a Babaváró hitellel kapcsolatban.

Tovább olvasom
Hogyan igényelhetünk OEP igazolást babaváró hitel felvételekor?

Hogyan igényelhetünk OEP igazolást babaváró hitel felvételekor?

2021.08.22.

Az OEP igazolásra szükség van a babaváró hitel igényléséhez – mutatjuk, hogy szerezheted be egyszerűen!

Tovább olvasom
Segítség a Babaváró hitel igénylésével kapcsolatban

Segítség a Babaváró hitel igénylésével kapcsolatban

2021.07.09.

A Babaváró hitel, vagy más néven babaváró támogatás 2019. július 1. óta van jelen a hazai bankok szortimentjében. A produktum a támogatott hitelek kategóriájába sorolható, és azzal a célzattal realizálódott, hogy megkönnyítse a gyerekvállalás, illetve a családalapítás előtt álló házaspárok kezdő lépéseit.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával