Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

OTP lakáshitel termékei – nézzük a részleteket!

2019.08.12.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:04

Amikor lakást akarunk vásárolni, de nem áll a rendelkezésünkre elegendő készpénz, akkor hitelt kell felvennünk. Ez egy olyan evidencia, amit manapság mindenki ismer. Ha Te is ebben a cipőben jársz, akkor nyilván felmérted már a lakáspiaci helyzetet. Az ide vonatkozó szabályokat, illetve valószínűleg a hitelek között is nézelődtél már. Amennyiben még nem találtad meg azt a konstrukciót, amit szívesen felvennél, vagy nem elégszel meg azokkal az információkkal, amiket a bankok nyújtanak. Akkor hadd ajánljuk a figyelmedbe az OTP lakáshitel termékei közül párat, és egyúttal hadd mondjuk el azt is, hogy mit érdemes tudnod róla!

OTP lakáshitel termékei – nézzük a részleteket!

Mint minden ingatlanfedezetű hitel, az OTP lakáshitel termékei is alacsony kamatokkal operál. A THM 3,1-10% lehet. Az alsó határ igencsak kedvező, azonban a 10% már nem annyira, hiszen ennél jóval kedvezőbben és gyorsabban lehet személyi kölcsönhöz jutni. Ráadásul a 3,1%-os THM-hez csak bizonyos feltételek teljesülése esetén lehet hozzájutni, így máris kevésbé tűnik jónak az ajánlat. De ez ne szegje a kedved, hiszen lehet, hogy Te pont teljesíted azokat a bizonyos feltételeket, másrészt vannak az OTP lakáshitelének olyan előnyei is, amik kompenzálják a kicsit magasabb költségeket!

Először is az induló díjakat elengedi a bank, és ha online kuponnal igényled az OTP lakáshitelét, akkor további kedvezményeket kaphatsz. Így akár félmillió forintot is megspórolhatsz, ha ezt választod! Sokak számára lényeges a gyorsaság, és ezt az OTP lakáshitele teljesíti is! Az előbírálatot 35 perc alatt elvégzik, a folyósítás pedig átlagosan öt hét után megtörténik, tehát ha sürgős a számodra a lakásvásárlás, akkor ez a te hiteled!

Fontos tudnivaló még, hogy az OTP lakáshitelének futamideje 6 és 30 év között változhat, a felvehető összeg pedig maximum 75.000.000 forint lehet. A kamatperiódus 5, vagy 10 év, de lehetséges az is, hogy a törlesztőrészleteket fixálják a futamidő végéig.

Érdekel az OTP lakáshitele? Akkor, mielőtt belevágnál, hasonlítsd össze a többi bank hasonló termékeivel, hogy biztosan a legjobbat választhasd! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Májusban változás jön a THM számítás módjánál

Májusban változás jön a THM számítás módjánál

2023.05.03.

Egy új rendelet értelmében megváltoznak a Teljes Hiteldíj Mutató számítási elvei májustól. Lesz ennek hatása a hitelekre? Elveszti-e a THM az összehasonlító szerepét? Utánajártunk, hogy mennyire fontos egy ügyfélnek, hogy májusban változás jön a THM számítás módjánál.

Tovább olvasom
Ezeknél a bankoknál igényelhetsz már 10% önerővel lakáshitelt

Ezeknél a bankoknál igényelhetsz már 10% önerővel lakáshitelt

2024.02.14.

A lehetőség már adott: a szokásos húsz százalék helyett már 10 százalék önerővel is igényelhető lakáshitel. Három bank biztosítja ezt a lehetőséget. Mutatjuk, hogy melyek ezek, és azt is, hogy milyen feltételeknek kell ehhez megfelelni.

Tovább olvasom
CSOK mint önerő egy lakáshitelben

CSOK mint önerő egy lakáshitelben

2021.09.03.

Lakáshitel igénylésekor a bankok önerőt kérnek, ami több lehet a törvényben előírt minimumnál. A hitel ötödével legalább rendelkezned kell, de ez jóval magasabb is lehet, például akkor, ha a megvásárolni kívánt ingatlan egy kistelepülésen fekszik. Az önerő az az összeg, amivel a hitelt igénylőnek rendelkeznie kell, de ezt nem kell feltétlenül saját forrásból finanszírozni. Mit tehet az, aki saját erő nélkül vásárolna ingatlant? Mutatunk egy lehetőséget.

Tovább olvasom
Építési hitelnél hogy folyósít a bank?

Építési hitelnél hogy folyósít a bank?

2020.01.02.

Az építési hitel használt ingatlan felújítására, illetve korszerűsítésére igényelheted, például emeletráépítéshez, szigetelés-, ablak, vagy akár fűtéscseréhez. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy nem egy összegben folyósítják, hanem részletekben, és az építkezés készültségi fokától függ, hogy mikor kapod meg az egyes részösszegeket: ha elkészül egy építési fázis, akkor helyszíni szemlét tart a bank, és ezt követően folyósítják a következőt.

Tovább olvasom