Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

OTP lakáshitel termékei – nézzük a részleteket!

2019.08.12.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:04

Amikor lakást akarunk vásárolni, de nem áll a rendelkezésünkre elegendő készpénz, akkor hitelt kell felvennünk. Ez egy olyan evidencia, amit manapság mindenki ismer. Ha Te is ebben a cipőben jársz, akkor nyilván felmérted már a lakáspiaci helyzetet. Az ide vonatkozó szabályokat, illetve valószínűleg a hitelek között is nézelődtél már. Amennyiben még nem találtad meg azt a konstrukciót, amit szívesen felvennél, vagy nem elégszel meg azokkal az információkkal, amiket a bankok nyújtanak. Akkor hadd ajánljuk a figyelmedbe az OTP lakáshitel termékei közül párat, és egyúttal hadd mondjuk el azt is, hogy mit érdemes tudnod róla!

OTP lakáshitel termékei – nézzük a részleteket!

Mint minden ingatlanfedezetű hitel, az OTP lakáshitel termékei is alacsony kamatokkal operál. A THM 3,1-10% lehet. Az alsó határ igencsak kedvező, azonban a 10% már nem annyira, hiszen ennél jóval kedvezőbben és gyorsabban lehet személyi kölcsönhöz jutni. Ráadásul a 3,1%-os THM-hez csak bizonyos feltételek teljesülése esetén lehet hozzájutni, így máris kevésbé tűnik jónak az ajánlat. De ez ne szegje a kedved, hiszen lehet, hogy Te pont teljesíted azokat a bizonyos feltételeket, másrészt vannak az OTP lakáshitelének olyan előnyei is, amik kompenzálják a kicsit magasabb költségeket!

Először is az induló díjakat elengedi a bank, és ha online kuponnal igényled az OTP lakáshitelét, akkor további kedvezményeket kaphatsz. Így akár félmillió forintot is megspórolhatsz, ha ezt választod! Sokak számára lényeges a gyorsaság, és ezt az OTP lakáshitele teljesíti is! Az előbírálatot 35 perc alatt elvégzik, a folyósítás pedig átlagosan öt hét után megtörténik, tehát ha sürgős a számodra a lakásvásárlás, akkor ez a te hiteled!

Fontos tudnivaló még, hogy az OTP lakáshitelének futamideje 6 és 30 év között változhat, a felvehető összeg pedig maximum 75.000.000 forint lehet. A kamatperiódus 5, vagy 10 év, de lehetséges az is, hogy a törlesztőrészleteket fixálják a futamidő végéig.

Érdekel az OTP lakáshitele? Akkor, mielőtt belevágnál, hasonlítsd össze a többi bank hasonló termékeivel, hogy biztosan a legjobbat választhasd! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Mit vállalunk adóstársként?

Mit vállalunk adóstársként?

2021.10.05.

Amikor egy barátunk, családtagunk hozzánk fordul, hogy adóstárként segítsük őt egy hitelfelvétel során, az első gondolatunk lehet, hogy segítenünk kell. Mielőtt azonban aláírnánk a papírokat, fontos hogy tisztában legyünk a lehetséges következményekkel.

Tovább olvasom
Építési hitelnél hogy folyósít a bank?

Építési hitelnél hogy folyósít a bank?

2020.01.02.

Az építési hitel használt ingatlan felújítására, illetve korszerűsítésére igényelheted, például emeletráépítéshez, szigetelés-, ablak, vagy akár fűtéscseréhez. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy nem egy összegben folyósítják, hanem részletekben, és az építkezés készültségi fokától függ, hogy mikor kapod meg az egyes részösszegeket: ha elkészül egy építési fázis, akkor helyszíni szemlét tart a bank, és ezt követően folyósítják a következőt.

Tovább olvasom
Lakásvásárlási tippek – hogyan alkudjunk?

Lakásvásárlási tippek – hogyan alkudjunk?

2020.08.03.

Ha még sosem vásároltál ingatlant, de már készülsz rá, akkor érdemes lesz elolvasnod lakásvásárlási tippjeinket, mert hasznos információkkal és tanácsokkal segítünk Neked abban, hogy a lehető legjobb üzletet köthesd meg.

Tovább olvasom
Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

2019.02.25.

Ha az Erste Bank ügyfele vagy, és vettél már fel tőlük hitelt, akkor valószínűleg előtte kipróbáltad az Erste személyi kölcsön kalkulátorát is. Ha viszont nem, akkor most elmondjuk, miért is érdemes azt használni!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával