Tervező kölcsönTervező kölcsönHirdetés

OTP lakáshitel termékei – nézzük a részleteket!

2019.08.12.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2022. február 28. 18:04

Amikor lakást akarunk vásárolni, de nem áll a rendelkezésünkre elegendő készpénz, akkor hitelt kell felvennünk. Ez egy olyan evidencia, amit manapság mindenki ismer. Ha Te is ebben a cipőben jársz, akkor nyilván felmérted már a lakáspiaci helyzetet. Az ide vonatkozó szabályokat, illetve valószínűleg a hitelek között is nézelődtél már. Amennyiben még nem találtad meg azt a konstrukciót, amit szívesen felvennél, vagy nem elégszel meg azokkal az információkkal, amiket a bankok nyújtanak. Akkor hadd ajánljuk a figyelmedbe az OTP lakáshitel termékei közül párat, és egyúttal hadd mondjuk el azt is, hogy mit érdemes tudnod róla!

OTP lakáshitel termékei – nézzük a részleteket!

Mint minden ingatlanfedezetű hitel, az OTP lakáshitel termékei is alacsony kamatokkal operál. A THM 3,1-10% lehet. Az alsó határ igencsak kedvező, azonban a 10% már nem annyira, hiszen ennél jóval kedvezőbben és gyorsabban lehet személyi kölcsönhöz jutni. Ráadásul a 3,1%-os THM-hez csak bizonyos feltételek teljesülése esetén lehet hozzájutni, így máris kevésbé tűnik jónak az ajánlat. De ez ne szegje a kedved, hiszen lehet, hogy Te pont teljesíted azokat a bizonyos feltételeket, másrészt vannak az OTP lakáshitelének olyan előnyei is, amik kompenzálják a kicsit magasabb költségeket!

Először is az induló díjakat elengedi a bank, és ha online kuponnal igényled az OTP lakáshitelét, akkor további kedvezményeket kaphatsz. Így akár félmillió forintot is megspórolhatsz, ha ezt választod! Sokak számára lényeges a gyorsaság, és ezt az OTP lakáshitele teljesíti is! Az előbírálatot 35 perc alatt elvégzik, a folyósítás pedig átlagosan öt hét után megtörténik, tehát ha sürgős a számodra a lakásvásárlás, akkor ez a te hiteled!

Fontos tudnivaló még, hogy az OTP lakáshitelének futamideje 6 és 30 év között változhat, a felvehető összeg pedig maximum 75.000.000 forint lehet. A kamatperiódus 5, vagy 10 év, de lehetséges az is, hogy a törlesztőrészleteket fixálják a futamidő végéig.

Érdekel az OTP lakáshitele? Akkor, mielőtt belevágnál, hasonlítsd össze a többi bank hasonló termékeivel, hogy biztosan a legjobbat választhasd! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

1.000.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Időnyerő Személyi Kölcsön

THM

12,8% - 23,2%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Lakáshitelkonstrukció-váltás – miért érdemes?

Lakáshitelkonstrukció-váltás – miért érdemes?

2019.12.30.

Ha régóta törlesztesz egy ingatlanhitelt, akkor valószínű, hogy a konstrukciója elavult, és sokkal kedvezőbbet is találhatsz, ha alaposan utánanézel. Érdemes elgondolkodnod a lakáshitelkonstrukció-váltáson, hiszen így az nem csak korszerűbb lesz, de a törlesztőrészleteket és a THM-et is csökkentheted!

Tovább olvasom
Lakáshitel mellé, önerőként személyi kölcsön?

Lakáshitel mellé, önerőként személyi kölcsön?

2018.03.15.

A lakáshitel közös jellemzője, hogy a néhány éve bevezetett adósságfék-szabályozás egyik eleme miatt a felvett hitel összege a megvásárolni kívánt ingatlan piaci értékének maximum 80%-a lehet, tehát 20% önerőre mindenkinek szüksége van, aki hitelből szeretné megoldani az ingatlanvásárlást. De mit tehet az, akinek nem áll a rendelkezésére a megfelelő összeg, tehát lakáshitel mellé igényelhető-e kölcsön?

Tovább olvasom
Mekkora önerő kell valójában egy lakáshitelhez?

Mekkora önerő kell valójában egy lakáshitelhez?

2022.04.04.

Hogy mekkora önerőre lesz szükséged a kiválasztott ingatlan megvásárlásához, az több tényezőtől is függ; az alábbiakban ezeket vesszük sorra.

Tovább olvasom
A megfelelő ingatlan kiválasztása – tippek Neked!

A megfelelő ingatlan kiválasztása – tippek Neked!

2019.10.03.

Mivel a lakásvásárlás komoly döntés, ráadásul nem is egyszerű, adunk pár tippet ahhoz, hogy a megfelelő ingatlan kiválasztásra kerüljön, ha arra kerül sor, hogy új otthont kell keresned.

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával