Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Kölcsön online, válogatott ajánlatokkal!

2019.08.14.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:39

Ha kölcsönt szeretnél igényelni, akkor számos ajánlat közül választhatsz, így pedig könnyű belezavarodni a kínálatba. Még szerencse, hogy mi segítünk neked! Oldalunkon válogatott kölcsön ajánlatokat találsz, amelyeknek nincs semmilyen buktatója; Neked csak az a dolgod, hogy kiválaszd a számodra leginkább megfelelőt!

Kölcsön online, válogatott ajánlatokkal!

Mindenképp érdemes alaposan átnézned az elérhető hitelek listáját, mert a kölcsön kondícióit nem szorítja bilincsbe semmilyen állami szabályozás. Ezért minden bank másképpen kínálhatja ugyanazt a hiteltípust. Ha vesszük a személyi kölcsönök példáját, és a THM alakulására helyezzük a hangsúlyt, akkor jól látható, hogy 7-25%-ig nagyjából bármilyen érték fellelhető a piacon. A 18%-nyi különbség a két érték között elég tetemes ahhoz, hogy ne hagyjuk annyiban a dolgot, és igyekezzünk a lehető legjobbat megtalálni. A kölcsönöket leginkább a THM jellemzi, vagyis az a mutató, amiből láthatod, illetve kiszámolhatod, hogy mekkora a hitel teljes költsége, amit természetesen neked kell megfizetni, de persze nem csak a THM számít, hiszen számos okból igényelhet valaki hitelt: ilyen például a folyósítás gyorsasága, a fedezet szükségessége, vagy a minimális jövedelem mértéke.

Oldalunkon részletesen összehasonlítottuk a kölcsönöket, és minden fontos tulajdonságukat táblázatba rendeztük, hogy áttekinthetőbbek legyenek, így könnyedén megtalálhatod a megfelelő hitelterméket. Természetesen a THM a legfontosabb, de ez után jöhetnek a hitel egyéb tulajdonságai is, majd el is indíthatod a hiteligénylési folyamatot az oldalunkról. Tekintsd meg partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait, mert a legjobb termékek között válogathatsz, kattints ide. 

A kölcsön felvétele sosem volt még ennyire könnyű és gyors! Használd ki az általunk nyújtott lehetőségeket, hiszen megkönnyíted vele a saját dolgodat! Bármilyen típusú kölcsön igénylését fontolgatod most, vagy a jövőben, mi mindig a segítségedre leszünk; csak annyi a dolgod, hogy felkeresed az oldalunkat! Ha kérdésed lenne, akkor sem hagyunk cserben, csak vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Szívesen segítünk a választásban!

Válogatott személyi kölcsön és gyorskölcsön ajánlatokat itt találod!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

14,0% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

Szabad felhasználású hitel szinte bármire

Szabad felhasználású hitel szinte bármire

2017.04.06.

Szabad felhasználású hitel szinte bármilyen célra felhasználható a lakásfelújítástól a nyaraláson keresztül az esküvőig. A kötetlen felhasználási módnak köszönhetően a legnépszerűbb hitel típus. Néhány élethelyzet, amikor érdemes a szabad felhasználású hitel adta lehetőséget kihasználnunk:

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitelek

Szabad felhasználású hitelek

2017.01.19.

Szabad felhasználású hitelek A szabad felhasználású hitelek azért népszerűek, mert nem szükséges igazolnunk, mire használjuk fel. Bármilyen célra igénybe vehetjük: Pénzügyeink rendezésére, adósság visszafizetésére: Gyakran előfordul, hogy váratlan, nagy összegű kiadás adódik, összecsúsznak a számlák, egy kedvező tanfolyam indul épp most, de éppen most nem fér bele anyagi keretünkbe. Megoldás ilyen esetekben a szabad felhasználású hitelek […]

Tovább olvasom
Váratlan kiadás merült fel? Akkor egy gyorskölcsön segíthet!

Váratlan kiadás merült fel? Akkor egy gyorskölcsön segíthet!

2020.11.16.

Bárkinél becsúszhat, hogy váratlan kiadás merül fel, elég csak egy hűtő, vagy mosógép meghibásodására gondolni, és akkor egy orvosi kezelés költségéről még nem is beszéltünk. Ezek azok a helyzetek, amikor még egy megtakarításokkal rendelkező család is megtorpan egy pillanatra, hogy mitévő is legyen, pedig még a legsürgősebb esetekre is van megoldás: a gyorskölcsön!

Tovább olvasom
2020-ban mennyi hitelt vehetek fel minimálbérrel?

2020-ban mennyi hitelt vehetek fel minimálbérrel?

2020.02.10.

2020-ban a minimálbér bruttó 161.000 forint, ám a hitelfelvételnél a bankok a nettó összeget vizsgálják, ami lényegesen alacsonyabb, mindössze 107.500 forint. Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy 2020-ban mennyi hitelt vehetsz fel ekkora jövedelem esetén.

Tovább olvasom