Személyi kölcsönSzemélyi kölcsönHirdetés

Személyihitel-ajánlatok válogatottan, online!

2019.07.07.
Szerző: Expresszkolcson
Utoljára módosítva: 2020. szeptember 18. 12:24

Személyi kölcsönt igényelnél, de nincs időd végignézni az összes bank ajánlatait, viszont nem szeretnél olyan konstrukciót választani, amiről csak később derül ki, hogy nem felel meg? Mindenben a hatékonyság az első a számodra? Igyekszel mindig a lehető leginkább költséghatékony megoldásokat megtalálni? Nálunk jó helyen jársz! Oldalunkon többféle konstrukcióból, többek közt személyihitel-ajánlatokból is válogathatsz, és így mindenben a legelőnyösebb megoldásra juthatsz!

Személyihitel-ajánlatok válogatottan, online!

Minden banknak vannak személyihitel-ajánlatai, és mindegyiknek különbözőek a kondíciói és a követelményei. Nem mindenkinek felel meg ugyanaz, és a bankok érdekei is mást és mást diktálnak, így könnyen bele lehet futni olyan személyihitel-ajánlatba, amiről azt gondolhatjuk, hogy nincs ember, aki felveszi. Ezeknek is megvan a maguk oka, ami sokszor inkább a banki oldalon keresendő, ám tény, hogy ezeknek is van olyan tulajdonságuk, ami miatt érdemes lehet bizonyos esetekben beadni rájuk az igénylést. Az átlagemberek számára azonban többnyire a költségek a legfontosabbak, ezért találkozhatunk szinte hetente újabbnál újabb, akciós ajánlatokkal, amelyeknél a THM alakulása sosem látott mélységekbe zuhan. Mivel mi nem a speciális igények kielégítésére szakosodtunk, válogatottan mutatjuk be a személyihitel-ajánlatokat, amelyeknél a legfontosabb tulajdonságok, illetve kritériumok kerültek kiemelésre.

A THM mértéke mellett egy személyihitel-ajánlat másik fontos tulajdonsága a felvehető hitelösszeg, illetve a maximális futamidő. Nálunk előbbit is, utóbbit is megtalálhatod, így a három alapinformáció birtokában már biztosabban dönthetsz a megfelelő hitelről. Ezek után érdemes a legfontosabb kritériumokat is megszemlélned, mert ezek alapján dől el, hogy sikerrel adhatod-e be a hiteligénylésedet. Partnerünk legjobb személyi kölcsön, lakáshitel, babaváró hitel és ajánlatait is érdemes megtkintened, mert válogatott ajánlatok között kereshetsz.

Tekintsd meg oldalunk személyihitel-ajánlatait, és dönts a számodra leginkább megfelelő hiteltermék mellett! Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, vagy tanácsot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén; szívesen válaszolunk!

Az oldalon megjelent írás kifejezetten informáló jellegű és kizárólag a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. mint a szerzőknek a véleményét jeleníti meg. A szerzők ezen véleményüket az előzetes szakmai tájékozódásuk és az akkor elérhető legrészletesebb információk alapján fogalmazták meg és jelenítik meg a közzétett írásban, ennek ellenére a szöveg tartalmazhat az olvasás napján már elavult és/vagy már nem a valóságnak mindenben megfelelő adatokat. Ennek megfelelően a Banknavigátor Kft. és a Financial Consulting Zrt. a tévedés jogát teljes mértékben fenntartják, a fenti megfogalmazás semmilyen módon és formában nem tekinthető a tények egyértelmű megjelenítésének. Kérjük a döntése meghozatala előtt feltétlenül tájékozódjon és kérjen szakmai segítséget.

Ajánlataink

Archívum

Ajánlott hitelek

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön

THM

12,07% - 18,65%

Futamidő

12 - 96 hó

Hitelösszeg

300.000 - 15.000.000 Ft

Hirdetés

MBH Személyi Kölcsön

THM

12,9% - 23,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

Hirdetés

Provident Start kölcsön

THM

13,2%

Futamidő

19 hét

Hitelösszeg

100.000 Ft - 300.000 Ft

Hirdetés

További blogbejegyzések

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

2019.01.10.

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz, hiszen nincs olyan bank, amelyik ne kínálná az ügyfeleinek. A CIB személyi kölcsöne egy olyan hiteltermék, ami mindenképp figyelmet érdemel, tehát hadd mutassuk be most részletesen!

Tovább olvasom
Munkáltatói igazolás nélkül személyi kölcsön – lehetséges?

Munkáltatói igazolás nélkül személyi kölcsön – lehetséges?

2018.12.17.

A személyi kölcsönnek nem teljesíthetetlenek a feltételei, hiszen ez az egyik legkönnyebben hozzáférhető hiteltípus. Hogy munkáltatói igazolás nélkül lehetséges-e? Kifejtjük!

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitel egyszerűen

Szabad felhasználású hitel egyszerűen

2018.12.12.

A szabad felhasználású hitel egyszerűen, nevében benne rejlik a legnagyobb előnyük. Bármire elköltheted őket. Két típusuk létezik, az egyik fedezetes, a másikat pedig fedezet bevonása nélkül igényelheted; ez utóbbit nevezzük személyi kölcsönnek. Az előbbinek kicsit bonyolultabb és hosszadalmasabb az igénylése, de nem megoldhatatlan!

Tovább olvasom
Kedvező hitelt online? Nálunk megtalálhatod őket!

Kedvező hitelt online? Nálunk megtalálhatod őket!

2019.05.10.

Olyan kölcsönt keresel, amit egyszerű igényelni, rövid időn belül folyósításra kerül, a kondíciók tekintetében pedig az élmezőnybe tartozik? Kedvező hitelt online is igényelhetsz, sőt, számos bank különféle hiteltermékei állnak a rendelkezésedre, tehát a választék is nagy!

Tovább olvasom

További hírek a hirnavigator.hu támogatásával